Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 17. Gün Bildirimleri

• 17. Gün Bildirimleri

Admin 3 ay, 3 weeks önce paylaştı.

Not: Yorulduysan Biraz Dur, Ama Sakın Vazgeçme

Bugün kahvaltı ederken aklıma şu geldi: Yorulmak, aslında bir nevi ilerlemenin göstergesi, değil mi? Düşünsene, eğer yoruluyorsan, bir şeyler yapıyorsun demektir. Ama işte, çoğumuzun yaptığı en büyük hata burada başlıyor. Yorulduğumuzda durup nefes almak yerine, tamamen pes etmeyi seçiyoruz. Halbuki mola vermek ile vazgeçmek arasında kocaman bir fark var. Bugün, bu fark üzerine biraz konuşalım mı?

Sana bir soru sorayım: Şu anda kendini nasıl hissediyorsun? Belki “Hep aynı şeyleri yapıyorum ama istediğim kadar ilerleme göremiyorum” diye düşünüyorsundur. Bu duygu seni biraz geriye çekiyor olabilir, evet. Ama işte burada durup şunu hatırlamalısın: Başarı, sabır ve süreklilik ister. Hiçbir büyük başarı, “şimdi” gerçekleşmez. Tıpkı bir tohum gibi… Önce toprağa ekilir, sulanır, güneş görür ve sonunda o küçük tohum kocaman bir ağaca dönüşür. Şimdi sen de tohumlarını ekiyorsun. Ama hemen sonuç bekleme.

Kendine Şefkat Göster

Eğer bugün çok yorulduğunu hissediyorsan, kendine izin ver. Biraz yavaşla, bir kahve iç ya da yürüyüşe çık. Ama bu dinlenmeyi bir bahane haline getirme. Dinlenmek, kendini yenilemek içindir; vazgeçmek için değil. Dinlenirken, bu işin neden başladığını hatırla. İlk hedeflerini düşün. Neden bu yola çıktığını tekrar kendine hatırlat. Çünkü o nedenler, seni bu yolda tutacak en büyük gücün

Bugün 5-3-3 görevlerini yaparken farklı bir yaklaşım denemeye ne dersin?

Bugünün Küçük Farkları

Yeni tanışmalarda: Bugün sadece iş konuşmak yerine, birinin hayatına dokunmayı hedefle. Belki onun hayallerini ya da zorluklarını anlamaya çalış. İnsanların seni dinlemelerini istiyorsan, önce sen onları dinle.

Tanıtımlarda: Bugün ürün ya da iş fırsatından bahsetmeden, kendi hikayeni paylaşmayı dene. İnsanlar rakamlardan değil, gerçek hikayelerden etkilenir. Hatta belki daha önce başarısızlıkla sonuçlanmış bir deneyimini paylaşabilirsin. Çünkü insanlar kusursuz hikayelerden ziyade, zorlukları ve gerçekleri görmek ister

Takiplerde: Bugün bir takip mesajı yazarken, “İş konuşmak için değil, seni düşündüm ve iyi olup olmadığını merak ettim” diye bir giriş yapmayı dene. Bu basit mesaj, aranızdaki bağı güçlendirecek.

Seni Motive Edecek Bir Şey Bul

Bugün kendine küçük bir motivasyon kaynağı yarat. Belki ilham verici bir video, belki etkileyici bir podcast, belki de yıllar önce yazdığın bir hayal listesi. Bu küçük an, seni ayağa kaldırabilir. Çünkü bazen sadece bir kıvılcım bile yetiyor.

Topluluk Raporu

Ve tabii ki, bugünkü deneyimlerini toplulukla paylaşmayı unutma. Bugün yaptıklarını ve hissettiklerini bizimle paylaşarak hem kendine hem de diğerlerine ilham ver. İşte paylaşabileceğin noktalar:

*Bugün kaç kişiyle tanıştın? Nasıl geçti?

*Tanıtımlarda farklı bir şey denedin mi? İnsanların tepkileri nasıldı?

*Takiplerde kullandığın yeni bir yaklaşım işe yaradı mı?

*Bugün hangi zorluklarla karşılaştın ve nasıl aştın?

*Bu süreç sana ne öğretti?

*Bu topluluk, hepimiz için bir destek alanı. Hikayeni paylaş ve başkalarına da ilham ol.

Son Bir Hatırlatma

Yorulmak senin için bir alarm değil, bir işaret. Dinlenmek, kendini toparlamak için harika bir fırsat. Ama vazgeçmek? Asla! Çünkü sen daha yolun başındasın ve bu yolu yürümeye devam edeceksin.

Yarın görüşmek üzere. Unutma, bu yolculukta yalnız değilsin.
    Seçkin Kalkanoğlu
  • 8 Replies
  • Mürüvvet

Member
    18 Ocak 2025 at 21:09

17. Günden Merhabalar 🙂

✅ Bugün ben yeni 4 kişiyle tanıştım ama öyle sohbet ettik kendinlerinş anlattılar ve sanırım 1 tanesi daha önce network yapmış bana da sen network yapıyorsun galiba diye sordu bende evet dedim 🙂 onu hakkında biraz konuştuk.

Diğer 3 normal konuştuk işte hangi işlerde neler yaptıklarını konuştuk 1 tanesi evlenmiş ayrıldığını ve çocuğuna iyi bir gelecek sağlamak istediğini anlattı diğeri make-up sanatçısı bu işte biraz ün kazanmak istediğini ve sık sık reklam yapmak istediğini anlattı diğeri öğrenci onun ailesi ile güzel bir yaşamı var ama artık geleceğine dair bir şeyler yapmak istediğini anlattı.

✅ 3 kişi değil ama 2 kişiye tanıtım yaptım ürünler hakkında bilgi aldılar araştırmak istediğini söylediler geri dönüşlerini bekliyorum. Diğeri zaten güzellik uzmanı kendi iş yerinde bu ürünlerden kullanıma sokabileceğinden bahsetti 🙂

✅ Takipler ben mi iyi değilim onlarda mı sorun var anlamadım normalde hayatımdan bir an olsun çıkmayanlar şu an yazdıklarıma doğru düzgün cevap dahi vermiyorlar sizin yazdıklarınızdan yola çıkıp yazıyorum ama yok yani 🙁

✅ Karşılaştığım zorluklar insanlar herhalde benim başarı yoluna çıkacağıma inanmıyorlar ya da çıkmamı istemiyorlar bana hayır diyenlerin çoğu başka firmaya gidip geri geliyorlar hatta sen haklıymışsın diyorlar buna seviniyorum ama üzülüyorum da bende neyi eksik buldular da gittiler sonra geri geldiler.

✅ Bu süreç buraya hergün sizin dediklerinizi uyguluyorum ama gel görelim ki sonuçlar iyi değil 17 gün oldu daha bir tane evet alamadım neyde sorun var delirmek üzereyim diyorum ama ceylan diyorum onlar olmasa başkasına git diyorum hatırla diyorum seçkin beyin videosunu hayır almayı daha çok sevmişti en sonlarda hatta şöyle düşünüyordu evet alınca of bak hayır olmadı diye yani hayırlara sevdir kendini diyorum onlar hayır dedikçe sen daha çok hırslan bu yolda diye her şey yoluna girer evet zorlu süreç ama olucak belki 1 ay sonra belki 1 yıl sonra ama her şey istediğin gibi olucak diyorum zor ama güzel olucak sabret diyorum ara verdiğim zaman kitap okuyorum daha çok okuyup not alıyorum ama yapıcaz Allahın izniyle belki başımda bi lider yok ama ben inanıyorum 1000 kişilik bir ekibin lideri olucam o zamanda o bana liderlik yapmayanlar benden eğitim vermemi isteyecekler Mümin Sekmanın dediği gibi her şey senle başlar 🙂

Bugünlük bu kadar Seçkin bey yarın görüşürüz 👋🏻 ❤️

• Hüsniye Özlü

Member
    19 Ocak 2025 at 01:04

Merhaba arkadaşlar, bugün yeni tanışma yok,eskilerle ilişki ilerlettim, bir görüşme yaptım, güzel bir görüşmeydi karşılıklı ilk önce tanışma faslı karşı tarafı rahatlatmak için biraz sohbet, standart sunum yapmadım doğaçlama yaparak daha kolay oldu. Sonuç olarak biraz daha takip gerekecek çünkü kendisi sağlıkçı kafasında soru işaretleri var yani takibe devam bu süreçte cilt bakımı yapmak için randevu ayarladım kendisinden

2 takip yaptım hocam, bir kişiyi sizin YouTube kanalınıza yönlendirdim

İkinci takip ise eşi ile tanışacağız yani takibe devam

• Şenay Şahinli

Member
    19 Ocak 2025 at 01:12

17. Günden selamlar

-Bugün 3 kişi büromuza geldi ve ürün sunumu yaptık.Kayıtlar gerçekleşti.

-Hergünden farklı olarak bugün kayıt yaptığım kişiyle cafede buluşup sadece onun sorunlarını dinledim ve çok mutlu oldu.

-4 kişiye takip yaptım.

-1 kişiyle dostluk adımı attım

-Bugün zorlandığım şey,1 haftadır görüşme sözü verdiği halde ertelemesi beni yordu.

-Bugün öğrendiğim şey,çalışmalara daha ayın başlangıcında ağırlık vermem gerekiyormuş çünkü insanların düşünme ve karar verme süreci uzun sürüyor

• Özlem Balakar

Member
    19 Ocak 2025 at 02:01

Bugün benim bayağ yoğundu açıkçası 1 iş sunumu yapıldı şimdilik olumlu başlamak için tarih netleştiremedik sadece.

Listemden 1 takipten 2 iş görüşmesi daveti gerçekleşti ve yarın ofis toplantısına katılım için netleştirildi.

1 ürün sunumu iptal oldu ama tekrar ulaşamadım kendisine.

Ürün kullanan tüm müşterilerime takip yaptim ve bir iş fırsatı sundum ama aşırı olumsuz ona rağmen eksik ürünlerini tamamladık sipariş oluşturduk.Cevap şuydu ben senin gibi kimseyi takip edemem sen inanılmaz yoğunsun bunu ben yapamam çocuklarım küçük gibi söylemlerde bulundu sadece dinledim takip edeceğim.

İnstagramda da çok aktiftim tüm çalışmalarimi tamamladim diyebilirim.

Listemden ürün sunum takibi yaptığım birçok kişi mesajlarımi görmedi ve dönüş yapmadı böyle durumlarda genelde arkada maddi sıkıntı problemi çıkıyor .Bazen şöyle yaptigimda oluyor ürün sunumunda para sıkıntısı ile karsilasirsam ona direk iş teklifi sunuyorum kişiye göre değişmekle birlikte düşünüyorlar ürünleri kullanırken gelir elde edebileceğini görmesini sağlamaya çalışıyorum.

Yazarken farkettim yeni kimseyle tanışmamisim evdeydim hep ama instada hikayelerle bağ kurup görünür olmaya devam ediyorum .

Bazen gereksiz şeyler için fazla zaman harcayabiliyorum onu farkettim bugün . Ben 17 gün oldu yorulmadim hatta farklı bir enerji oluştu daha çok çalışmak istiyorum zaman yönetimi durumunu halledersem harika olacak bence gün geçtikçe daha iyiye gittiğimi görebiliyorum . Hergün sayılarımi yazarak analiz yapmak beni netleştiriyor .Ajanda dolmaya basladiysa doğru yoldayım demektir

Bu arada bir saat spor yaptim hedefim bunu da hergün yapabilmek çünkü zihnimi netleştiriyor.

Bu süreçte beni en çok ayakta tutan nedenlerim ile birlikte hergun bizlere yazmış olduğunuz maillerdir Seçkin bey çünkü hergün beni anlatıyorsunuz 😊 ya olacak ya olacak diyip yola devam ediyorum

• Asuman Sızmaz

Member
    19 Ocak 2025 at 10:37

Merhabalar evet sizinde dediğimiz gibi yol kolay gibi görünsede devamlılık gerekir bugün iki etkinliğe katıldım bir sürü kişilerle sohbet etme olanağım oldu.15 kişi ile tanıştım randevulaşmak için 10 l ki işinin numarasını aldım. 10 kişiyi takip ettim çalışmalara devam emekleriniz için çok teşekkürler Seçkin bey

• Osman Ermiş

Member
    19 Ocak 2025 at 11:31

Merhabalar bugün 2 kişiyi önceden sunuma davet etmiştim sunumdan sonraki takip sürecinde onlarla konuştum bu sefer bire bir sunum yapılacak diye randevu ayarlandı. Tanışma konusunda birkaç gündür geri planda kaldım tekrar hızlı bir şekilde toparlamayı düşünüyorum. Bugün anladığım ve öğrendiğim şey İngiliz atasözü tabiriyle çekingensen fakir kalırsın gerçekten. Saygılar…

• Selma Sümer

Member
    19 Ocak 2025 at 23:54

17.Günden Merhabalar

✅ 3 kişi ile tanıştım

✅ 5 takip yaptı

✅ Bugün iş sunumu yapmadım😢

Evet biraz yorulmuştum yukarıdaki yorumunuz beni çok rahatlattı yeniden motivasyon için yürüyüş, analiz ve planlama yaptım…👌

• Mahmut DOĞDU

Member
    20 Ocak 2025 at 23:43

17. Gün

14 kişi ile tanıştım

7 kişiye takip yaptım

2 sunum yaptım

1 kişi hastanede çalıştığı için nöbet saatlerinin düzensiz olması sebebiyle günlük 1 saatinin bile olmadığını belirtti.

1 kişi ise işin kendisine göre olmadığını söyledi.

Akşam ki şirket eğitimimizde de çok güzel bilgiler edindim.

3 tane birbirinden farklı kurbağa hikayesi.

Biri meşhur Sağır kurbağa

Diğeri kızgın su ile bir anda tanışan ve yavaş yavaş sıcak suya maruz kalan kurbağa

En önemlisi de Pareto yasasının daha iyi anlaşılması için olan kurbağa prensti.

Bu hikayenin özeti 1 kurbağayı 100 kere öpmek yerine 100 kurbağayı bir kere öpmek 😇

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.