Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 2. Gün Bildirimleri

• 2. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 3 weeks önce paylaştı.

Sevgili Challenge Savaşçıları

Bugün, başarı yolculuğunda önemli bir adım atıyoruz: Hedef belirlemek ve yıllık bir plan oluşturmak!

Hedefler, yalnızca hayallerimizi somutlaştırmakla kalmaz, aynı zamanda doğru adımları atmamız için bize rehberlik eder. Eğer bugün bu adımı atarsan, hem 30 Gün Challenge boyunca hem de 2025 yılı boyunca daha odaklı bir şekilde ilerleyeceksin.

Hedefini Belirle ve Bir Plan Yap!

1- Yıllık gelir hedefini netleştir:
    Kaç dolar kazanmak istiyorsun? Aylık gelir hedefinle bunu destekle ve hedefini gerçekçi ama motive edici bir şekilde belirle.

2- Plan yap:

• Hedefini desteklemek için her ay kaç kişi ekibe katılmalı?
    • Kaç ürün satmalısın?
    • Günlük olarak kaç kişiyle konuşman gerekiyor?

Bu planı oluşturmak için topluluğumuzdaki “Hedef Belirlemek ve Yıllık Plan Yapmak” eğitim videosunu mutlaka izlemelisin. Bu video, hedeflerini somut adımlara nasıl böleceğini ve kendine nasıl bir yol haritası çizeceğini detaylıca anlatıyor. Topluluk sayfasına girip bu eğitimi bugun izle ve planını yap.

5-3-3 Görevlerini Unutma!

✅ 5 Kişiyle Tanış veya İlişki Başlat:
    Bugün listeni genişletmek için yeni insanlarla tanış. Sosyal medyadan, telefon rehberinden ya da çevrendeki kişilerden başla. Bu kişiler, yarın yapacağın davetler için temel oluşturacak.

✅ 5+ Davet Gönder:
    Bugün tanıştığın ya da önceki günlerden aklında olan 5 veya daha fazla kişiye davet gönder.

✅ Önceden ayarladığın tanıtımlarını yap. Tanıtımların iptal olabilir, o yüzden 3 tanıtım yerine 4, 5 tanıtım ayarlamalısın.

✅ 3 Takip Yap veya İlişkiyi İlerlet:
    Daha önce tanıtım yaptığın kişileri takip et. İnsanlar genelde hemen karar vermez, bu yüzden samimi bir şekilde yeniden iletişim kur. “Son konuşmamızdan sonra aklına takılan bir şey oldu mu?” gibi bir soru işini kolaylaştırır.

Planlama Yapmadan Rahat Çalışamazsın!

Bugünkü aktivitelerini yaparken, yarın için de hazırlık yapmalısın.

🎯 Davetlerini bir gün önceden planla:

• Kimlerle tanışacağını şimdiden düşün.
    • Davet edeceğin kişileri belirle ve mesajlarını hazırla.
    • Takip yapacağın kişilerin bilgilerini not al.

Bu şekilde, her gün 5-3-3 görevlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsin.

Görev:

Bugün yapman gerekenler:

1- Plan yapma eğitimini izle. Hedefini belirle ve yaz: Bu yıl kaç dolar kazanmak istiyorsun?

2- Planını oluştur: Gelir hedefine ulaşmak için aylık ve günlük kaç kişiyle konuşman gerektiğini netleştir.

3- Topluluk forumunda görevlerini payla

Raporunuzu aşağıdaki sorulara göre yazın:

• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
    • Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
    • Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
    • Bugün ne öğrendin?
    • Bugün en çok neyde zorlandın?

Bu raporlar hem kendi disiplininiz için önemli hem de topluluktaki diğer kişiler için bir ilham kaynağı olacak. Unutma, hepimiz bu yolda birbirimize destek oluyoruz!

Bir Tavsiye:

Hedef belirlemek, sadece başarıyı hayal etmek değildir. Doğru planlama ve eylemlerle bu hedefi gerçekleştirebilirsin. Bugün eyleme geçmek için bir karar günü!

Unutma:

Bu challenge yalnızca bugünü değil, 2025’i şekillendirecek bir süreç. 5-3-3 formülünü uygula, hedefini netleştir ve yarına hazır ol!

Yarın 3. gün mailinde görüşmek üzere. Seninle bu yolda olmaktan mutluyum

Seçkin Kalkanoğlu

• This discussion was modified 2 ay, 3 weeks önce by  Admin.
    • This discussion was modified 2 ay, 2 weeks önce by  Eren.
    • This discussion was modified 2 ay, 2 weeks önce by  Eren.
    • This discussion was modified 2 ay, 2 weeks önce by  Seçkin.
  • 28 Replies
  • Ümmühan

Member
    3 Ocak 2025 at 20:59

Challenge 2. günden merhaba

Bugün sosyal medya üzerinden 5 kişi ile sohbet başlattım. Hatta biri ile ben bu raporu yazdığım sırada hala sohbetimiz devam etmekte. Gün içinde 3 kişiye tanıtım yapacaktım lakin bu bir kişi oldu. Diğerleri iptal ettiler. Yeni bir görüşme için randevu ayarlanacak, takipteyim.

Takibini yaptığım kişilerle görüşmelerimi sağladım. Bugün ürün kullanıcısı olan müşterilerimle de görüştüm. Bir önceki gün takip görüşmesini yapamadığım arkadaşımla bugün görüştüm. Kendisi ile ürünler hakkında konuştuk. Bu sürece devam ediyoruz. Bugün öğrendiğim şey görüşmelerimde daha çok ben olmam gerektiği yönünde. Bu şekilde yaptığım görüşmeler daha verimli geçiyor. Sevgiler

• Osman Ermiş

Member
    3 Ocak 2025 at 21:01

1. 6 kişiyle tanışıldı 1 olumlu geri dönüş yapıldı.

2. 1 kişiye tanıtım yapıldı olumlu geçti.

3.1kişiden ürün hakkında olumlu geri dönüş aldım.

4.Sabretmeyi öğrendim.

5.Davet konusunda zorlandım.

• Rəna Əliyeva

Member
    3 Ocak 2025 at 21:14

yıllık hedefimi planlaşdırdım günlük bana 4,5 kişiyle tanıtım gerek məhsullarla daha çox tanış olmalı malumat öyrenmeliyem

tanıtım yapamadım 150+ davet yapdım tanışlık maksedi ile yazdıklarimnan geri dönüş alamadim

• Rüveyda Solakoğlu

Member
    3 Ocak 2025 at 21:31

Aylık istenen gelir belirlendi ✅

Hedefler belirlendi ve notlar yapılması gerekenler not alındı ✅

Daha yapmak zor oluyor Erzurum da yaşıyorum ve hava -25 derece 🥶

Ama sosyal medya dan güzel iletişim devamlılığı varr

4 yeni kişi ile tanıştım 3 olumlu dönüş var toplantı planlaması yapılıyor

Davet ve sunum a devam

Davet konusunda değil de ikna konusunda zorluk olabiliyor ama günden güne iyileşiyor 😍

Ekmeye devam ✨

• Asuman Sızmaz

Member
    3 Ocak 2025 at 22:01

İyi akşamlar bugün 7 kişi

İle sohbet başlattım 4 kişi ile iş ve ürün hakkında konuştum sosyal medyadan 3 kişiye davet gönderdim Bugün öğrendiğim düzenli çalışmanın önemi Bugün daha rahat geçti iletişimde şimdi yıllık plan nasıl yapılır videosunu izleyip yarına hazırlanacağım

• Selin Öğretmen

Member
    3 Ocak 2025 at 22:19

10 kisi ile tanıştım. Bunların 8i sosyal medya 2si uzun yıllardır iletişim kuramadığım arkadaşlardı. Bana çok iyi geldi.

3 kişiye tanıtım yaptım. Yalnızca 1i olumlu geçti.

4 kişiye takip yapıldı. 2 kisi işi 2 kişi ürünleri merak ediyorlar ama maddiyat öne sürüyorlar.

Sabır inanç.

Davet ve maddiyat itirazını karşılama konusunda hala sorun yaşıyorum.

• Gönül Görkemli

Member
    3 Ocak 2025 at 22:31

Bugun sosyal medyada iki gonderiye yorum yapabildim

4 kisiye mesaj gonderdim uzun zamandir gorusmedigim

Bugun ne ogrendim de aslinda bu isten cok mutlu olmama rağmen cesur olmadigimi

Listeme insanlari yazmaktam cekindigimi fark ettim

Ke dimi savas meydaninda gibi hissediyorum ara ara birde part time network cok zormus

• Nurşen Özer

Member
    3 Ocak 2025 at 22:39

Sosyal medyadan 5 kişiyle iletişim kurdum. Takibinde olduğum birinden sipariş aldım. 2 kişiyi de takibe aldım. Bugünlük benden bu kadar

• Şenay Şahinli

Member
    3 Ocak 2025 at 23:02

Merhaba.bugün Okuma grubunda 4 kişiyle tanıştım.

2 kişiye ürün bilgisi verdim.sorulan soru üzerine.Bu kişilerden randevu aldım.

4 kişiye takip yaptım.Bu kişilerle daha önce iş ortaklığı konusunda görüşmüştük.Onları iş sunumlarına davet ettim.

Bugün şunu öğrendim:Ürünlerden bahsetmek yerine sağlık ve rahatsızlıklar hakkında bilgi sahibi olarak kişilere bilgiyle yaklaşıldığında sizin ürünlerinizide kabul ediyorlar ve gerçekten çok ihtiyaçları var.Yani bir kez daha Bilginin güç olduğuna şahit oldum.

5 Dostla ilişki tazeledim.

Bugün hiç zorlanmadım.

• Canan Yekbaş

Member
    3 Ocak 2025 at 23:11

Altı kişiyle konuştum birine tanıtım yaptım ikisiyle pazar günü randevu aldım iki de takip yaptım hergün bir oncekinden daha iyi olacağına inanıyorum

• Mürüvvet

Member
    3 Ocak 2025 at 23:21

Merhabalar 2.günü yazıyorum buraya ilk başta yanlış yapmışım 1.inci günü yanlış yere yazmışım kusura bakmayın 🙂

2.gün şu şekilde

1. Aylık kazanç planı yapıldı. Ekibe kaç kaç kişi alınacak neler yapılacak hepsi yazıldı. Yani 30k için kaç kişiyi ekibime almam gerekiyor hesabı yapıldı.

Şuan firmamız 2024 promosyonu uzattığı için ben eski fiyattan hesapladım pazartesi günü ürünlerin pv ve cv si belirlenilcek o yüzden tekrar bi güncelleme yapılabilir. Kaç ürün satılacak o zaman için belirlenilcek.

Günlük olarak 3 veya 4 kişiye davet tanıtım yapmam gerekiyor kendi zamanıma göre hesaplayıp değerlendirdim.

Kaç kişiyle tanıştım nasıl?

✅Yeni olarak 3 kişiyle mesajlaşıp sohbet ettim ama aramızda kalsın ama bazı sosyal medya üzerinde kızlarla grup kurduk ve oradan da tanıştığım 2 kişi oldu.

Kaç kişiye tanıtım yaptım nasıl geçti?✅tanıtım 1 kişiye yaptım oda ertelemek zorunda kaldım hastalandığım için tanıtım sırasında aşırı öksürük olunca karşı tarafla anlaşamadık kendisi de iyi olduğunda konuşalım dedi.

Kaç kişiye takip yaptın nasıl geçti? Ya da ilişkiniz nasıl geçti?

✅3 kişiye takip yaptım. İlişkimiz iyi geçti mesajlaştık yani konuyu daha çok birbirimizi tanımakla geçti neler yaptığını neleri sevdiğini falan konuştuk. Yüzyüze oturup daha iyi konuşucaz sohbetleri geçti önce bana güvenmeleri gerekiyor.

Bugün ne öğrendim?

✅bugün hedeflerimi daha iyi netleştirmeyi öğrendim kendime program çıkardım ve kendi başıma daha iyi neler yapacağıma karar verdim.

Bugün en çok neyde zorlandım?

✅Daha önce tanıtım yaptıklarımla sohbet ettim kafalarında oluşan soru şu biz senin gibi kampa gelemeyiz demeleri burada ne cevap vereceğimi şaşırdım ve zorlandım.

Benlik bu kadar 3 üncü gün görüşürüz 🙂

• Didem Karadağ

Member
    3 Ocak 2025 at 23:31

2 yeni kişiyle tanıştım birisi yorumlar sayesinde oldu ve arkadaş olduk. 1 tanitim yaptım 5 takip görüşmesi yaptim. 1 görüşme ilerletmek. En zorlandığım ise takip görüşmelerinde olumsuz yanıt almak oluyor. Kişi kestirip atınca başka yöne dikkat çekmeye çalışıyorum ama cevap alamıyorum bu defa da

• Burcu Dönmez

Member
    3 Ocak 2025 at 23:35

2. Günden merhaba

Aylık kazanç planlamasını yaptım hedeflerimi belirledim Bugün 6 eski arkadaşımla konuşma başlattım. 4 yeni kişiyi ekledim tanışma maksatlı mesaj attım işimizden bahsettim olumlu sonuç alamamadım pes etmek yok

• Mehtap Altıkulaçoğlu

Member
    3 Ocak 2025 at 23:54

Planlamalar ve hedefler güncellendi. Tanıtım randevularım iptal oldu ama 3 kişiden yarın için randevu kaptım bugün tanıtım olmadı ama takipler ve sohbetler devam. Zorlandığım detay yeni aday bulmakta zamanında hepsini tüketmiş gibiyim doğru bildiğim yanlışlar ile yüzleşiyorum bu iki gündür. Ama durmak yok yola devam 🙋‍♀️

• Həcər Hüseynova

Member
    3 Ocak 2025 at 23:55

100 kişiye mesaj yazdım. 1 kişiye sunum yapdım kayd olacak. 5 takip yapdım. 3 kişiyle sohbet başlatdım.

Page 1 of 2

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.