-
2. Gün Bildirimleri
Sevgili Challenge Savaşçıları
Bugün, başarı yolculuğunda önemli bir adım atıyoruz: Hedef belirlemek ve yıllık bir plan oluşturmak!
Hedefler, yalnızca hayallerimizi somutlaştırmakla kalmaz, aynı zamanda doğru adımları atmamız için bize rehberlik eder. Eğer bugün bu adımı atarsan, hem 30 Gün Challenge boyunca hem de 2025 yılı boyunca daha odaklı bir şekilde ilerleyeceksin.
Hedefini Belirle ve Bir Plan Yap!
1- Yıllık gelir hedefini netleştir:
Kaç dolar kazanmak istiyorsun? Aylık gelir hedefinle bunu destekle ve hedefini gerçekçi ama motive edici bir şekilde belirle.2- Plan yap:
• Hedefini desteklemek için her ay kaç kişi ekibe katılmalı?
• Kaç ürün satmalısın?
• Günlük olarak kaç kişiyle konuşman gerekiyor?Bu planı oluşturmak için topluluğumuzdaki “Hedef Belirlemek ve Yıllık Plan Yapmak” eğitim videosunu mutlaka izlemelisin. Bu video, hedeflerini somut adımlara nasıl böleceğini ve kendine nasıl bir yol haritası çizeceğini detaylıca anlatıyor. Topluluk sayfasına girip bu eğitimi bugun izle ve planını yap.
5-3-3 Görevlerini Unutma!
✅ 5 Kişiyle Tanış veya İlişki Başlat:
Bugün listeni genişletmek için yeni insanlarla tanış. Sosyal medyadan, telefon rehberinden ya da çevrendeki kişilerden başla. Bu kişiler, yarın yapacağın davetler için temel oluşturacak.✅ 5+ Davet Gönder:
Bugün tanıştığın ya da önceki günlerden aklında olan 5 veya daha fazla kişiye davet gönder.✅ Önceden ayarladığın tanıtımlarını yap. Tanıtımların iptal olabilir, o yüzden 3 tanıtım yerine 4, 5 tanıtım ayarlamalısın.
✅ 3 Takip Yap veya İlişkiyi İlerlet:
Daha önce tanıtım yaptığın kişileri takip et. İnsanlar genelde hemen karar vermez, bu yüzden samimi bir şekilde yeniden iletişim kur. “Son konuşmamızdan sonra aklına takılan bir şey oldu mu?” gibi bir soru işini kolaylaştırır.Planlama Yapmadan Rahat Çalışamazsın!
Bugünkü aktivitelerini yaparken, yarın için de hazırlık yapmalısın.
🎯 Davetlerini bir gün önceden planla:
• Kimlerle tanışacağını şimdiden düşün.
• Davet edeceğin kişileri belirle ve mesajlarını hazırla.
• Takip yapacağın kişilerin bilgilerini not al.Bu şekilde, her gün 5-3-3 görevlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsin.
Görev:
Bugün yapman gerekenler:
1- Plan yapma eğitimini izle. Hedefini belirle ve yaz: Bu yıl kaç dolar kazanmak istiyorsun?
2- Planını oluştur: Gelir hedefine ulaşmak için aylık ve günlük kaç kişiyle konuşman gerektiğini netleştir.
3- Topluluk forumunda görevlerini payla
Raporunuzu aşağıdaki sorulara göre yazın:
• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
• Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
• Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
• Bugün ne öğrendin?
• Bugün en çok neyde zorlandın?Bu raporlar hem kendi disiplininiz için önemli hem de topluluktaki diğer kişiler için bir ilham kaynağı olacak. Unutma, hepimiz bu yolda birbirimize destek oluyoruz!
Bir Tavsiye:
Hedef belirlemek, sadece başarıyı hayal etmek değildir. Doğru planlama ve eylemlerle bu hedefi gerçekleştirebilirsin. Bugün eyleme geçmek için bir karar günü!
Unutma:
Bu challenge yalnızca bugünü değil, 2025’i şekillendirecek bir süreç. 5-3-3 formülünü uygula, hedefini netleştir ve yarına hazır ol!
Yarın 3. gün mailinde görüşmek üzere. Seninle bu yolda olmaktan mutluyum
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.