-
29. Gün Bildirimleri
Not: Son Adımların Gücü
Düşünsene, bugün 29. gündeyiz. Ne kadar muhteşem bir yolculuk geçirdiğini fark ediyor musun? Şu an bitiş çizgisine sadece bir adım kaldı. İşte tam burada, son düzlüğe yaklaşırken hissettiğin her şey çok değerli. Gurur, heyecan, biraz da yorgunluk olabilir. Ama unutma, en güzel hikayeler hep bu son adımlarda yazılır.
Bugün kendine şu soruyu sormanı istiyorum: “Bu süreç boyunca bana en çok ne güç verdi?” Çünkü bu gücü bulduğunda, bunu sadece bu challenge’da değil, hayatının diğer alanlarında da kullanabilirsin. Belki sabrın, belki cesaretin, belki de hiç pes etmeyen ruhun seni buraya kadar getirdi. Ve bu yolculuk, senin bu özelliklerini daha da güçlendirdi.
Bugün bir kutlama yap. Evet, daha 30. güne gelmedik ama bu bir zafer günü! Çünkü 29 gün boyunca hiç bırakmadın, kendine meydan okudun ve başardın. Şimdi, bu motivasyonla son bir hamle yapalım.
Bugünün Görevleri: Bugün de 5-3-3’ü uyguluyorsun. Ama bunu biraz daha keyifle ve şükranla yapmanı istiyorum:
*5 kişiyle tanış: Bu insanlara sadece bir fırsat sunmuyorsun, aynı zamanda hayatlarında fark yaratma şansı da veriyorsun. Bu, sadece bir iş değil; bir etki yaratma meselesi.
*3 kişiye tanıtım yap: Bugün tanıtımını yaparken biraz daha kişisel hikayelerini paylaş. İnsanlar senin heyecanını hissettiğinde, onlar da bu heyecana kapılacaklar.
*3 kişiye takip yap: Takip ederken, insanlara gerçekten yardımcı olmak için orada olduğunu hissettir. Bu, güven inşa etmenin en önemli yolu
Bugünü Nasıl Tamamlamalısın? Bugün günün sonunda biraz dur ve kendine teşekkür et. Şu an bulunduğun noktaya nasıl geldiğini düşün ve bir an için gurur duy. Çünkü sen, belki de daha önce hiç bu kadar disiplinli bir süreç yaşamadın. Ve bunu sen başardın!
Topluluğa Yazmayı Unutma: Bugün, bugüne kadar öğrendiklerini ve hissettiklerini paylaş. Hangi noktada en çok zorlandın? Hangi an seni en çok heyecanlandırdı? Ve son güne hazırlanırken neler hissediyorsun?
Son Sözüm:
Bu challenge, bir başlangıç noktasıydı. Seni tanıyorum, bu sadece bir adım. Ama bu adım, seni çok daha büyük hedeflere taşıyacak. Bugün, yarın ve sonrasında, bu disiplini ve heyecanı hayatının diğer alanlarına taşımayı unutma.
Yarın, son günümüzde buluşmak üzere. Heyecanımı seninle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.