-
4. Gün Bildirimleri
Not: Zamanını Planla, Başarını Garantile!
Dün 20 kişiyle tanışmayı başardıysan seni tebrik ederim! 🎉
Eğer odaklandıysan, yeni insanlarla tanışmanın düşündüğünden çok daha kolay olduğunu fark etmişsindir. Şimdi sırada bu alışkanlığı sürdürülebilir hale getirmek var. Başarının sırrı: Zamanını bölerek çalışmak.Her günü bölümlere ayırarak çalışırsan hem enerjini korur hem de gün içinde nereye odaklanman gerektiğini bilirsin. İşte bu sistemi nasıl uygulayacağını adım adım anlatıyorum:
Günü Bölerek Çalış: Tanışma, Davet ve Takip
✅ Sabah 9:00 – 10:00: Davet Saatin
Bu saatte sadece davet yap! O gün için değil, ertesi gün ve sonraki günlerin görüşmelerini planla. Bu, düzenli bir takvim oluşturmanı sağlar ve boş günlerin olmaz.• Gün içinde tanıtım görüşmelerin olsun istiyorsan, daveti bir gün önceden organize etmelisin.
• Görüşmelerin planlı olsun; rastgele hareket etmek yerine “Hangi gün, kiminle, ne zaman görüşeceğim?” sorusunu netleştir.✅ Sabah 10:00 – 11:00: Yeni İnsanlarla Tanışma Zamanı
Bu saatleri yeni insanlarla tanışmak veya mevcut ilişkileri ilerletmek için kullan.• Sosyal medyada hikayelere veya gönderilere yorum yaparak sohbet başlat.
• Çevrendeki insanlara selam ver, ortak noktaları keşfet.Tanışma Yöntemleri:
1️⃣Ortak Noktalardan Başla:
“Sen de kitap okumayı çok seviyorsun sanırım. Hangi tür kitapları tercih edersin?”2️⃣Soru Sorarak İlerlet:
İnsanlar sorulara karşılık vermeyi sever. “Bu sektörde ne kadar zamandır çalışıyorsun? Deneyimlerini merak ettim.”3️⃣İlgi Alanlarını Kullan:
“Profilinde sporla ilgilendiğini gördüm. En çok hangi branşı seviyorsun?”Bu tür başlangıçlar, iletişimi doğal ve samimi kılar. Unutma, bu bir iş teklifi değil, ilişki başlatma süreci.
✅ Gün İçinde ve Akşam: Tanıtım ve Takip Görüşmeleri
Önceden ayarladığın tanıtım ve takip görüşmelerini bu zaman diliminde gerçekleştir.• Tanıtımlarını net, kısa ve etkili bir şekilde yap.
• Takip görüşmelerinde insanlara fırsatı hatırlat ve sorularını yanıtlaBu Plan Neden Önemli?
• Zaman Yönetimi Sağlar: Günü bölümlere ayırarak her adımı odaklanarak tamamlarsın.
• Boş Günleri Engeller: Davetlerini önceden planladığın için ertesi gün tanıtımların hazır olur.
• Süreklilik Yaratır: Yeni insanlarla tanışmak, davetler ve takip görüşmeleri arasındaki akışı sistemli hale getiriBugünkü Görevler:
1️⃣Sabah 9-10 arası: Davetlerini yap ve ertesi günün takvimini doldur.
2️⃣10-11 arası: En az 5 yeni kişiyle tanış veya ilişkini ilerlet.
3️⃣Gün içinde ve akşam: Önceden planladığın tanıtım ve takip görüşmelerini tamamla.
Saat aralıklarını veya sayılarını kendi programına göre ayarlayabilirsin. Sadece zamanını verimli kullan
Topluluk Görevi:
Bugünkü raporunu topluluk forumunda paylaş:
• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
• Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
• Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
• Bugün ne öğrendin?
• Bugün en çok neyde zorlandın?Unutma:
Her gün sistemli çalışırsan, 5-3-3 formülünü uygulamak senin için bir alışkanlık haline gelecek. Bugünden itibaren zamanı bölerek çalış ve yarına hazır ol!Yarın 5. gün mailinde tekrar görüşmek üzere. Disiplinle ilerlersen, sen kazanacaksın!
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.