Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 4. Gün Bildirimleri

• 4. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 3 weeks önce paylaştı.

Not: Zamanını Planla, Başarını Garantile!

Dün 20 kişiyle tanışmayı başardıysan seni tebrik ederim! 🎉
    Eğer odaklandıysan, yeni insanlarla tanışmanın düşündüğünden çok daha kolay olduğunu fark etmişsindir. Şimdi sırada bu alışkanlığı sürdürülebilir hale getirmek var. Başarının sırrı: Zamanını bölerek çalışmak.

Her günü bölümlere ayırarak çalışırsan hem enerjini korur hem de gün içinde nereye odaklanman gerektiğini bilirsin. İşte bu sistemi nasıl uygulayacağını adım adım anlatıyorum:

Günü Bölerek Çalış: Tanışma, Davet ve Takip

✅ Sabah 9:00 – 10:00: Davet Saatin
    Bu saatte sadece davet yap! O gün için değil, ertesi gün ve sonraki günlerin görüşmelerini planla. Bu, düzenli bir takvim oluşturmanı sağlar ve boş günlerin olmaz.

• Gün içinde tanıtım görüşmelerin olsun istiyorsan, daveti bir gün önceden organize etmelisin.
    • Görüşmelerin planlı olsun; rastgele hareket etmek yerine “Hangi gün, kiminle, ne zaman görüşeceğim?” sorusunu netleştir.

✅ Sabah 10:00 – 11:00: Yeni İnsanlarla Tanışma Zamanı
    Bu saatleri yeni insanlarla tanışmak veya mevcut ilişkileri ilerletmek için kullan.

• Sosyal medyada hikayelere veya gönderilere yorum yaparak sohbet başlat.
    • Çevrendeki insanlara selam ver, ortak noktaları keşfet.

Tanışma Yöntemleri:

1️⃣Ortak Noktalardan Başla:
    “Sen de kitap okumayı çok seviyorsun sanırım. Hangi tür kitapları tercih edersin?”

2️⃣Soru Sorarak İlerlet:
    İnsanlar sorulara karşılık vermeyi sever. “Bu sektörde ne kadar zamandır çalışıyorsun? Deneyimlerini merak ettim.”

3️⃣İlgi Alanlarını Kullan:
    “Profilinde sporla ilgilendiğini gördüm. En çok hangi branşı seviyorsun?”

Bu tür başlangıçlar, iletişimi doğal ve samimi kılar. Unutma, bu bir iş teklifi değil, ilişki başlatma süreci.

✅ Gün İçinde ve Akşam: Tanıtım ve Takip Görüşmeleri
    Önceden ayarladığın tanıtım ve takip görüşmelerini bu zaman diliminde gerçekleştir.

• Tanıtımlarını net, kısa ve etkili bir şekilde yap.
    • Takip görüşmelerinde insanlara fırsatı hatırlat ve sorularını yanıtla

Bu Plan Neden Önemli?

• Zaman Yönetimi Sağlar: Günü bölümlere ayırarak her adımı odaklanarak tamamlarsın.
    • Boş Günleri Engeller: Davetlerini önceden planladığın için ertesi gün tanıtımların hazır olur.
    • Süreklilik Yaratır: Yeni insanlarla tanışmak, davetler ve takip görüşmeleri arasındaki akışı sistemli hale getiri

Bugünkü Görevler:

1️⃣Sabah 9-10 arası: Davetlerini yap ve ertesi günün takvimini doldur.

2️⃣10-11 arası: En az 5 yeni kişiyle tanış veya ilişkini ilerlet.

3️⃣Gün içinde ve akşam: Önceden planladığın tanıtım ve takip görüşmelerini tamamla.

Saat aralıklarını veya sayılarını kendi programına göre ayarlayabilirsin. Sadece zamanını verimli kullan

Topluluk Görevi:

Bugünkü raporunu topluluk forumunda paylaş:

• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
    • Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
    • Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
    • Bugün ne öğrendin?
    • Bugün en çok neyde zorlandın?

Unutma:
    Her gün sistemli çalışırsan, 5-3-3 formülünü uygulamak senin için bir alışkanlık haline gelecek. Bugünden itibaren zamanı bölerek çalış ve yarına hazır ol!

Yarın 5. gün mailinde tekrar görüşmek üzere. Disiplinle ilerlersen, sen kazanacaksın!

Seçkin Kalkanoğlu

• 23 Replies
  • Asuman Sızmaz

Member
    5 Ocak 2025 at 19:42

Bugün sosyal medyadan 10 kişi ile sohbet paylaştım ve telefonda haberleşmek için anlaştık pazar günü olduğu için saatlere pek uyamadım ancak görevleri tamamladım 3 kişiye telefon ile ürün 1 kişiye iş sunumu yaptım sosyal medyadan 4 kişi ile takipleştik Bu arada davet eğitim sunumlarını tamamladım notlarımı aldım şimdi yarın ki davet planlarını yapıyorum

• Rəna Əliyeva

Member
    5 Ocak 2025 at 21:55

1 kişiylə tanışdım iş tanıtımı yapdim insanlarla tanış olmayı denedim və 200 davet yaptım

• Ümmühan

Member
    5 Ocak 2025 at 22:04

4. Günden Merhaba herkese

Bugün sanırım pazar günü olmasından dolayı saatlere uyamadım. Tabi bu da işlerin aksamasına sebep oldu. Bugün 10 kişiye davet yaptım. Katılım sağlamayacağını söyleyen arkadaşlarımdan referans istedim. katılım sağlayacak olanlar için de ikili seçenek sunarak tanıtım görüşmesi ayarladım. Dünden bugün için görüşme ayarlayamadığım için maalesef bugün tanıtım yapamadım. Takiplerimi yaptım. Bugün öğrendim ki isim listemden ” o yapmaz ya da dinlemez” diyerek bugüne kadar çok fazla zaman kaybetmişim. “kaybedecek neyim var ki?” diyerek aramalarımı yaptım. Benim için 4. gün böyle geçti. Sevgiler

• Osman Ermiş

Member
    5 Ocak 2025 at 22:39

1. 4 kişiyle tanıştım Sosyal medyadan <div>

2.1 kişiyle tanıtım yapıldı. Normal geçti.

3.1 kişiyle takip yapıldı şuanlık durağan

4.İnanç’ın ne kadar güçlü ve önemli olduğunu öğrendim

5. Günlük Plana uymaya çalışırken zorlandım.

</div>

• Selin Öğretmen

Member
    5 Ocak 2025 at 23:10

Bugun Pazar olduğu için biraz yoğun bir gündü. Ev cocuk iş 😅

Yine de 6 kisi ile tanıştım.

3 kişiye tanıtım yaptım. 2si olumlu

Takip ettigim kişilerden 2si olumlu döndü.

Gerçekten istersen her şey mümkün.

Zaman konusunda biraz zorlandım.

• Mehtap Altıkulaçoğlu

Member
    5 Ocak 2025 at 23:41

4.günden selamlar🙋‍♀️

Pazar günü olması sebebi ile tanıtım yapamadım ama hafta içi için randevularımı oluşturdum. 6 görüşme (2 davet 4 tanıtım ) randevusu oluşturudum🙏

Ekibime buradaki sistemi yapmaları için teşfikşer sundum 🤭 çünkü sisteme koyup planlı ilerlersek daha çok verim alacağız.

Sosyal medya takip, yorum kısımları hızla devam ediyor sohbet açmak adına. Yeni bir tanışma bugün olmadı ancak.

Zorlandığım kısım sosyal medyada özellikle zaman geçirmek yani yeni tanışma takip için kişileri analiz etmeye çalışıp aksiyon almam. Zor geliyor ama yapıyorum 🙈

Öğrendiğim detay ise bilsekte aslında yaşayınca insan anlıyor iletişimin gücü. Doğru anlamak ve doğru anlatabilmek çok kıymetli.

• Mürüvvet

Member
    5 Ocak 2025 at 23:45

4.üncü günden merhabalar

✅Bugün kız kardeşimi istemeye geldiler ordan çocuğun akrabalarıyla tanıştım yüzümün temiz olduğunu ne kullandığımı sordular ben de onlıne ticaret yapıyorum ve bu ticaretin ürünlerini kullanıyorum dedim. 😀

✅2 kişiye tanıtım yaptım. İdare ederdi bi kaç eksiğim hala var bazı sorularında tıkanıyorum. 🙁

✅ Valla 10 kişiyle sosyal hesabımdan takipleştim ve 5 kişiyle konuştum ve onlarla neler yaptığını gezmeyi sevdiğini kitap okuyorsun sende diyerekten sohbet ettim. Daha görünürde pek bir şey yok 🙂

✅ Bugun ne öğrendim? Aslında zamanımı bölerek bir şeyler yapınca ne kadar çok vaktim olduğunu öğrendim 🙂

✅ Bugün neyde zorlandım şunda zorlandım işte ben 1 yılda bu sektörde olduğumu Ruby kariyerinde olduğumu anlatınca neden 1 yıldır aynı kariyerdesin dedi bunda ne cevap vereceğimi bilemedim? 🤷🏻‍♀️

• Naciye Açıkgöz

Member
    6 Ocak 2025 at 00:00

4.Günden merhaba

Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?

2 kişiyle tanıştım . İnsteğrem’da yorum yaparak <br data-rich-text-line-break=”true”>• Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?

10 kişi listemden aradım 2 tanıtım yaptım olumlu geçti randevu verdim<br data-rich-text-line-break=”true”>• Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?

5 kişiye takip yaptım <br data-rich-text-line-break=”true”>• Bugün ne öğrendin?

Takip yapılacak doğru kişileri bulmak.<br data-rich-text-line-break=”true”>• Bugün en çok neyde zorlandın?

takip edecek kişileri bulmakta herkesin hesabı kapalı

• Seçkin

Administrator
      6 Ocak 2025 at 00:25

takip demekten kastımız instagram takip degil. takip egitimlerini izleyiniz lütfen 🙂

• Naciye Açıkgöz

Member
    6 Ocak 2025 at 00:03

4.Günden merhaba

Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?

2 kişiyle tanıştım . İnsteğrem’da yorum yaparak

• Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?

10 kişi listemden aradım 2 tanıtım yaptım olumlu geçti randevu verdim

• Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?

5 kişiye takip yaptım

• Bugün ne öğrendin?

Takip yapılacak doğru kişileri bulmak.

• Bugün en çok neyde zorlandın?

takip edecek kişileri bulmakta herkesin hesabı kapalı

• Selma Sümer

Member
    6 Ocak 2025 at 00:41

3 kişi ile sohbet başlattım

6 kişi ile takip görüşmesi yaptım.

👉Takip yapmış olduğum çok aktif olmayan bayimiz ile çok verimli bir görüşme sağladım.

👉Bu hafta tanışmış olduğum hanım efendiyle takibi ilerleterek hafta için ofisimize de görüşmek için davet aldım.

2 kişinin takımımıza özel ürün eğitimi programına katılmasını sağladım.

Pazar günü sebebiyle bugünlük bu kadar

• Mihriban Koca

Member
    6 Ocak 2025 at 01:23

Zaman yönetimi örnekleminden dolayı bugün işlerimi daha planlı yönettim teşekkür ederim 🙏

Sabah saatlerinde tanıtım için davette bulundum . Gerek bugün gerek yarın için randevulaştık ve sonuç olarak 3 kişiye tanıtım sağladım

Yeni kişilerle tanışma konusunda daha cesur hareket ediyorum 🙂 herkesin bu ürüne ve sisteme , finansal özgürlüğe ihtiyacı var o yüzden sayamadım kaç kişiye mesajlaştığıöı 🙂

• Özlem Balakar

Member
    6 Ocak 2025 at 02:02

ürün sunumu takiplerimi yaptım 1 dönüş aldım .

yeni bir ürün sunumu yaptım dönüş bekleniyor.

2 iş fırsatı sunumundan biri olumsuz ama ürün deneyeceğiz diğeri olumlu tekrar görüşme ayarladım

sosyal medyada bugün çok aktif değildim sadece bir yeni kişi ile iletişime geçebildim .

yeni başlayan ekip arkadaşımla çok fazla ilgilenmem gerekti ve zaman kaybıydı .

en temel becerilerin en geç bir ay içerisinde yeni üyeye öğretilmesi gerektiğini net bir şekilde bugün gördüm ve ciddi zaman kaybettirdi bana . planımın dışına çıkmak durumunda kaldım ve kendi işlerim aksadı . ajanda ve günlük plana sadık kalma konusunda alışkanlığım henüz oturmadı zamanımı hala verimli kullanamıyorum .

• Arzu

Member
    6 Ocak 2025 at 05:30

Merhaba, 23 kişiyi kontaktıma aldım sadəcə tanışdıq. 3 kişiyə sunum yaptım. Dün yaptığm sunumdan da geri dönüşlerim oldu.

• Burcu Dönmez

Member
    6 Ocak 2025 at 10:04

5 kişi ile sohbet başlattım 2 kişiye davet gönderdim pazar olduğu için biraz geç başladım

• Mahmut DOĞDU

Member
    6 Ocak 2025 at 20:01

Dün yani 4. Meydan okuma günü

8 kişi ile tanıştım.

Pazar günü olduğu için Genel Merkezimizde haftalık olağan toplantımıza 2 gün önceden 5 kişiye davet yapmıştım. Toplantıdan 1 gün önce de hepsiyle teyitleşip yarın görüşme için söz aldım. Ama hiçbiri gelmedi. 2 kişi hasta olduğunu belirtti. 2 kişi katılamayacağını belirtti , nedenini söylemedi. 1 kişi ise aramalarıma ve mesajlarıma dahi dönüş sağlamadı. Yani anlaşılan 5’te 0 çekmiş oldum. İnsanların çoğunluğu verdiği söze dahi önem vermiyor.🤔

Ama onlar gelmese de ben yine gittim ve Üst düzey liderlerimizden o kadar güzel eğitim aldım ki iyiki de gitmişim dedim.

Tabi 5’te 0 çeksemde durur muyum ben. Aslaa 😎

2 kişiye zoom üzerinden 1 kişiye de YouTube videomuzu gönderek tanıtım yaptım. Henüz daha yeni yeni tanışıklığımız olduğu için biraz zaman istediler.

6 kişiye de takip yaptım. Güzel neşeli sohbetimiz oldu ılık listeyi biraz daha ısıtıp iyice sıcak hâle getirmeye çalıştım. 😇

Her ne olursa ol asla pes etmemem gerektiğini öğrendim.

Mc’lik için görev verilecek biri lazımdı ben yaparım diyemedim bu konuda zorlandım.

Bunu zaten size soru cevap kısmında da yazmıştım 😇

Page 1 of 2

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.