-
5. Gün Bildirimleri
Not: Önünde 2 Yol Var !
Eğer hala odağını ve motivasyonunu kaybetmediysen başarılı azınlığın içine girdiğini söylemek istiyorum size.
Evet bugün daha 5. Gün ama insanların birçoğu birkaç deneme yapar ve istedikleri olmadığında canları sıkılır ve strese girer. Strese girdiğimiz zaman iki yol açılır önümüzde;
Birinci yol, kaçmaktır. Evet kaçmak! Stresten hemen uzaklaşmak isteriz. Bu yüzden de stresi getiren konudan, kişiden kaçarız.
İkinci yol ise, stresi getiren konuyu halletmektir! Başarılı insanların tutumu burda devreye girer. Önemli konularda kaçmak yerine, onu halletmeyi tercih ederler!
Biliyorum ki bazılarımız su an stres yasıyor ve kaçmak istiyor. Konuyu kapatmak, mailleri açmamak istiyor. Bu çözüm değil. Seni geliştirecek olan şey rahat alanına dönmek değil, 5 gün önce verdiğin kararın peşinden gitmek olacaktır.
Belki zorlanıyorsun, belki elin ayağın dolandı ama yine de bu süreci tamamlamaya odaklanmalısın. Adı üzerinde “challenge” . Yani kendine meydan okuyorsun su an. Önceden yapmadığın şeyleri yapmaya çalışıyorsun, zorlanman normal!
Sana tavsiyem kaçmaya değil, zorluklara değil, çözümlere odaklan. Dün neyi yapamadın? Bugun onu düzelt. Kaybettiğin bir şey yok.
Gün yeni başlıyor. Görevlerini bir asker gibi yerine getir ve aksam topluluktaki 5. Gün başlığına yaz.
Neler yazacaksın hatırlatayım;
• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
• Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
• Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
• Bugün ne öğrendin?
• Bugün en çok neyde zorlandın?Seminerde söyledim ama soranlar için tekrar hatırlatayım;
Benimle birebir ve canlı görüşme yapmak isteyenler için Challenge sürecinde, sadece Challenge’a katılanlara özel %35 İNDİRİM mevcuttur. Bunun için WhatsApp hattına yazabilirsiniz. Network Okulu Wp hattı : +90 850 307 5417
Hatırlatma: Günlük görevlerini yaparken yarın ki aktivitelerini ayarlamayı unutma.
Günün güzel geçsin. Yarın görüşmek üzereSeçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.