Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 5. Gün Bildirimleri

• 5. Gün Bildirimleri

Admin 3 ay, 3 weeks önce paylaştı.

Not: Önünde 2 Yol Var !

Eğer hala odağını ve motivasyonunu kaybetmediysen başarılı azınlığın içine girdiğini söylemek istiyorum size.

Evet bugün daha 5. Gün ama insanların birçoğu birkaç deneme yapar ve istedikleri olmadığında canları sıkılır ve strese girer. Strese girdiğimiz zaman iki yol açılır önümüzde;

Birinci yol, kaçmaktır. Evet kaçmak! Stresten hemen uzaklaşmak isteriz. Bu yüzden de stresi getiren konudan, kişiden kaçarız.

İkinci yol ise, stresi getiren konuyu halletmektir! Başarılı insanların tutumu burda devreye girer. Önemli konularda kaçmak yerine, onu halletmeyi tercih ederler!

Biliyorum ki bazılarımız su an stres yasıyor ve kaçmak istiyor. Konuyu kapatmak, mailleri açmamak istiyor. Bu çözüm değil. Seni geliştirecek olan şey rahat alanına dönmek değil, 5 gün önce verdiğin kararın peşinden gitmek olacaktır.

Belki zorlanıyorsun, belki elin ayağın dolandı ama yine de bu süreci tamamlamaya odaklanmalısın. Adı üzerinde “challenge” . Yani kendine meydan okuyorsun su an. Önceden yapmadığın şeyleri yapmaya çalışıyorsun, zorlanman normal!

Sana tavsiyem kaçmaya değil, zorluklara değil, çözümlere odaklan. Dün neyi yapamadın? Bugun onu düzelt. Kaybettiğin bir şey yok.

Gün yeni başlıyor. Görevlerini bir asker gibi yerine getir ve aksam topluluktaki 5. Gün başlığına yaz.

Neler yazacaksın hatırlatayım;

• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
    • Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
    • Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
    • Bugün ne öğrendin?
    • Bugün en çok neyde zorlandın?

Seminerde söyledim ama soranlar için tekrar hatırlatayım;

Benimle birebir ve canlı görüşme yapmak isteyenler için Challenge sürecinde, sadece Challenge’a katılanlara özel %35 İNDİRİM mevcuttur. Bunun için WhatsApp hattına yazabilirsiniz. Network Okulu Wp hattı : +90 850 307 5417

Hatırlatma: Günlük görevlerini yaparken yarın ki aktivitelerini ayarlamayı unutma.

Günün güzel geçsin. Yarın görüşmek üzere
    Seçkin Kalkanoğlu
  • 19 Replies
  • Selma Sümer

Member
    6 Ocak 2025 at 19:37

Merhabalar

5 yeni kişi ile sosyal medyada sohbet başlattım.

7 kişiye Takip ,Danışmanlık yaptım

2 kişiyi ekibimizin özel programına dahil ettim

2 eğitimle günümü tamamlamış olacağımız.

• Nurşen Özer

Member
    6 Ocak 2025 at 20:08

Merhaba,dün hafta sonu olduğu için ben yoğunluktan hiçbir şey yazamadım. Ayrıca ben haftada bir gün mola veriyorum. Bugün itibariyle başladık. Sabah sosyal medyadan 5-6 kişiyle selamlaştik. Arada bir selamlaştığım kişilere “merhaba, nasılsın “diye mesaj attım. Hepsi de dönüş yaptı. Takipte olduğum kişiler de yakın markajimda.

• Canan Yekbaş

Member
    6 Ocak 2025 at 21:01

5.gun

Bugün kimseyle konuşamadım:(( ekiple toplantı yaptık

8.30-5.00 çalışıyorum pes etmedim yola devam Seçkin Hocam yol gösterdiginiz için teşekkürler🙏

• Mehtap Altıkulaçoğlu

Member
    6 Ocak 2025 at 23:19

5. Günden selamlar🙋‍♀️

3 tanıtım 2 görüşme ile geçti. Ekibime 1 kişi dahil ettim 🥳

Uzun süredir görüşmediğim eski iş arkadaşım ile günün süprizi oldu sosyal medya aracığılı ile randevulaştık yarın için✨

Daha önce network marketıng sektöründe çalışmış ama bazı nedenlerden ötürü sektöre küsen birisini sektör ile barıştırdım 🥳

Hiç bu açıdan bakmamıştım diye güzel bir cevap aldım🙏

Yarın için şimdilik bir tanıtım randevum var fakat teklif götürebileceğim listem ile hala bakışıyorum🙈

Çalışmalar gayretle devam ediyor🙏

Bugün en büyük kazancım bir kişindin dahi olsa sektöre olan küskünlüğünü çevirebildim bunun mutluluğu içindeyim.

Zorlandığım kısım olmadı gibi verimli bir gündü 🙏

• Arzu

Member
    6 Ocak 2025 at 23:23

Merhaba, demek bu gün 7 kişiylə iletişim kurdum, merhaba nasilsin falan. Çox da yapa bilirdim gün erzində işlerim çokdu da yapamadım. Daha sonra 3 kişiyə ancaq sunum yapa bildim davət yani bu arada bu saytdan dəvət yöntəmlərini izledim bu gün yeni şeylər öyrendim. Hər gün başarıya daha da yaxınlaşdığımı hiss ediyorum

• Asuman Sızmaz

Member
    6 Ocak 2025 at 23:31

İyi geceler Bugün 20 kişi ile sohbet başlattım 3 kişiye sunum yaptım yarın için randevulaştık sosyal medyadan 5 kişi ile takipleştik Bugün güzel geçti Zorlandığım konu eski distiribütörler ile iletişimde oldu ama onu da çözeceğiz eğitimler ile

• Mürüvvet

Member
    6 Ocak 2025 at 23:36

5.inci günden merhabalar:)

✅3 kişiyle tanıştım çalıştığım yerde mağazaya gelenlerle konuştum reklam afişi asanlarla sohbet ederken ayak üstü profilimden eklemek istediler ne konuşmasıydı bu diye sordular o şekilde.

✅ Bugün 2 tane tanıtımım vardı ama iptal etmek zorunda kaldık birini kişi iptal etti. Diğerini ben internetimde sorun oluştu çünkü 🙁

✅ 2 kişiye yaptım keşfette görüp geldi biri. Diğeri de instagram da yeni kız grubundan tanıştık 🙂

✅ Sosyal medya kullanımı çok önemli aslında bir nevi bizim ofisimiz. 🙂 zamanımız kıymetli iyi şekilde tüketmemiz gerekiyor.

✅ Zorlandığım konular hala davet ve sunumumda yakın çevreme göre ben değişmedim ya da yaptığım şeyler doğru değil bunları onlara anlatmakta zorlanıyorum. 🙁

• Həcər Hüseynova

Member
    6 Ocak 2025 at 23:48

200 kişiye mesaj atdım.

11 kişiyle tanışdım.

2 sunum yapdım.

Kayıt olmadı malesef.

3 takip.

Daha çok kişiyle iletişime geçicem inşallah

• Şenay Şahinli

Member
    6 Ocak 2025 at 23:49

Hayırlı geceler.Ben özel sebeplerden dolayı 2 gündür şehir dışındayım.Çok girişimim olamadı ama gittiğim yerde 2 kişiyle dostluk adımı kurdum,işimi anlattım ve 1kişiden iş ortaklığı sözü aldım.Challenge den kopmuş değilim. Güçlü nedenlerimi bilerek hiç motivasyon kaybına uğramadan devam ediyorum.Story ve gönderi paylaşımlarım aksamadan devam ediyor.

• Naciye Açıkgöz

Member
    7 Ocak 2025 at 00:23

5. günden merhaba arkadaşlar.

Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?

5 kişiyle .markette

• Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?

5 kişiye. olumlu

Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?

5 kişi. iltifat ettim

• Bugün ne öğrendin?

pozitif düşününce pozitif insanlar çıkıyor karşına.• Bugün en çok neyde zorlandın? bugün iyi geçti zorlanmadım

• Ümmühan

Member
    7 Ocak 2025 at 00:53

5. günden merhaba herkese

Bugün 15 kişiyi davet ettim. Tabii ki hepsi kabul etmedi. Fakat daveti kabul edenlerle önümüzdeki günlerin planlamasını yapmış oldum. Daha önce görüştüğüm kişilerle takip sürecini devam ettirdim. Bu sefer sosyal medyadan değil de yüz yüze sohbetler ilerlettim. Tekrar dans etmeye başladım ve orada tanıştığım kişilerle yeni yeni sohbetler geliştirdim. Seçkin Bey’in dediği bir şey gerçekten çok kıymetli. Bu meydan okuma kendime meydan okuma aslında. Böyle bir sürecin içinde olmasam bu kadar düzenli çalışamazdım sanırım. Artık o momentumu yakalamaya başladığım için pes etmek yok. Ve her geçen gün insanlarla sohbetim, konuşurken seçtiğim kelimeler, yaptığım tanıtımlar ve davetler gelişiyor. Çünkü daha kolay gelmeye başladı. Önceden davet ederken ya da sunum yaparken bir korku olurdu ama o artık yavaş yavaş gidiyor. Ayrıca son bir şey daha söylemek istiyorum geçirdiğim son 5 güne bakacak olursam ki özellikle bugün yoğun geçiyor. demek istediğim gerçekten hakkını vererek çalışmaya başladığımı hissediyorum. İçimizdeki bu inancı, azmi görmemize vesile olduğu için Seçkin beye çok teşekkür ediyorum.

• Mahmut DOĞDU

Member
    7 Ocak 2025 at 01:31

Meydan okumanın 5. günü Z raporu

Bugün 6 kişi ile tanıştım. Genel merhabalaşma hoş sohbet oldu. 1 kişinin numarasını aldım.

Bir hafta 10 gün sonra lazım olacak 😇

4 kişiye tanıtım yapacaktım ama sadece yine 3 kişiye yapabildim.

1 kişiye ürün tanıtımı yaptım. Aldığım cevap bu ürünler bu kadar iyiyse o hâlde sen bana ver ben deneyeyim iyi gelirse 5 katı bile para veririm oldu. Bende seni çok iyi anlıyorum ama ürünlerin zaten şuan hâli hazırda tüm dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı var yine bizlerde kullanıp memnun kaldığımız için size aktarıyorum şeklinde yapıcı olarak yanıt verdim. Şimdilik beklemede kendisi.

1 kişi de farklı bir şekilde e ticaret yapıyormuş.

Şehir dışında olduğu için YouTube videomu gönderdim ve çok etkilendi ilk kez böyle bir iş modeli duyduğunu belirtti ve inanılmaz derecede heyecanlıydı. Sektörü ilk kez duyduğu için ve merak ettiği için araştıracağı belirtti. 🎉

1 kişiye de yine ürün tanıtımı yapıldı ama çok kısa süreli oldu çünkü anlık olarak acil bir işi çıktı ve daha sonra devam etmek üzere diğer 2 kişi gibi takip listesine eklendi.

5 kişi takip yapıldı. 1 kişi bir iki güne ürün siparişi verecek.✨

Bugün aslında farklı bir girişim faaliyetimin başladığı ilk gün olduğu için vaktimin çoğu buraya gitti. Ve şimdilik en az 3 ay böyle olacak. Belki de 6 ay. O sebeple bugün ki tanışma , tanıtım ve takip yani 3T kuralını uygulamada biraz zorlandım. 🤔

Ama zoru severim. Çünkü bedelini ödediğimiz şeyler ile istediğimize sahip olabiliriz.

Seni öldürmeyen şey güçlendirir. 😉

• Özlem Balakar

Member
    7 Ocak 2025 at 01:39

neredeyse tamamı eğitim ve sponsor görüşmeleri iş planı ile geçti.

1 ürün sunumu dönüşü aldım.

yeni kimseyle tanışmadım.

sosyal medya çalışmamı yapabildim sadece .

yarının planını yaptım .

daha disiplinli çalışmam gerektiğinin farkındayım.

istediğim çalışmayı gerçekleştirememiş olsamda buraya yazmayınca kendimi kötü hissediyorum.

bugün kendimi beş gündür bu platforma yazdığım için tebrik ediyorum :):):)

• Valide Derviş

Member
    7 Ocak 2025 at 03:23

Merhaba

Bugün 3 kişiyle telefon görüşmesi yaptım.1 kişi ile yüz yüze görüştüm.1 kişi 9 ürün sipariş verdi.1 kişi 2 ürün sipariş verdi ve katılmak için düşünücem dedi.1 kişi 1 ürün sipariş verdi.Yüz yüze görüştüyüm kişi ürün denemek istiyorum dedi,biraz nümune verdim.

• Selin Öğretmen

Member
    7 Ocak 2025 at 10:07

Merhabalar,

Dün akşam raporumu unutmuşum 🫣

15 kişi ile tanıştım. Bana çok iyi gelmeye başladı. Önceden tanimadigim insanlara yazmaya çekinir hatta bana yazanlara da aşırı düşünerek cvp veriyordum. Artik cok rahat ilerliyorum👍

4 kişiye tanıtım yaptım. Neredeyse 4u de harika geçti, randevu oluşturdum.

Takiplerimden 2 kisi ile anlaştık🤜🤛 bana çok iyi motivasyon oldu bu program, kendimi süper hissediyorum🤍

Bugun, ben biraz motive olup kendime inanırsam kimsenin bana bir şey söylemeye ya da yonlendirmesine gerek olmadığını gördüm .

Zaman yönetimi biraz zorluyor😅

Page 1 of 2

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.