Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 6. Gün Bildirimleri

• 6. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 2 weeks önce paylaştı.

Not: Ölçmediğin bir şeyi geliştiremezsin! 

Bugünü tamamladığında Challenge ‘ın 5/1 ‘ini tamamlamış olacaksın. Eğer 5 gündür tam olarak odaklandıysan, eminim ki bu 5 gün senin için 20 gün gibi geçmiştir. Haksız mıyım?

Değerlendirmeyi yarın yapacağız. Bugun yine %100 enerjini eylemlerine vermeni istiyorum

Bugün sana tavsiyem, sayıların gücünü asla unutma. Davet sayıların, tanıtım sayıların, takip sayıların, eğitimlere ekibinden kaç kişinin katıldığı… Bunlar profesyonel bir Network Marketing profesyonelinin takip etmesi gereken sayılardır.

-Kaç tane davette kaç tanıtım yapıyorsun?
    -Kaç tane tanıtımdan kaç kayıt alıyorsun?
    -Tanıtım yaptıklarına kaç kere takip yapıyorsun?
    -Kaç takipte ortalama kayıta dönüyor?
    -Haftalık, aylık toplantılara ve kamplara kaç kişi katılıyor

Çoğu insan gelişigüzel bir şeyler yapıyor ama kendi istatistiğini tutmuyor. Bu yüzden de neyi geliştirmesi gerektiğini bilmiyor.
    Unutma, ölçmediğin bir şeyi geliştiremezsin!

Eğer sonuçların istediğin gibi değilse ilk bakacağın konu budur. Önce bunu analiz et. Eğer sayıların iyiyse, sonra da kaliteyi analiz et.

İletişim kaliten, davet kaliten, tanıtım kaliten, itiraz karşılama kaliten.

Biliyorsun bunlarla ilgili eğitim videoları topluluk sayfasında zaten var. Lütfen tekrar tekrar izle ve hatalarını görmeye odaklan.

Bunları yaparken su an Challenge içinde olduğumuzu unutma. Yani günlük görevlerini yapmalısın ve akşam rapor olarak topluluğa yazmanı bekliyorum. Her neyi yaptıysan veya yapamadıysan önemli değil, yeter ki yaz.

Neler yazacaksın hatırlatayım;

• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
    • Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
    • Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
    • Bugün ne öğrendin?
    • Bugün en çok neyde zorlandın?

Raporu düzenli yazmayı zorunlu görmen kendini disipline etmenin müthiş bir yoludur. Ben patronun değilim, bunu kendin için yapmalısın.

Yarın görüşürüz,

Seçkin Kalkanoğlu
  • 23 Replies
  • Mürüvvet

Member
    7 Ocak 2025 at 22:46

6.günden merhabalar 🙂

✅ 2 kişiyle tanıştım mağazada çalışıyorum yan tarafta petrol var orda biri pompacı diğeri markette oradakilerle tanıştım.

✅ Tanıtım 1 tane yaptım iyi geçti ama düşüneceğini söyledi zamanı yokmuş 🙂

✅ 1 kişiye takip yaptım hala aynı yerinde durduğunu hayalindeki arabayı istediğini ama bu maaşla ancak geçindiğini anlattı.

✅ Öğrendiğim tek bir şey var ne kadar çok sunum yaparsam daha iyi olduğumu gördüm. 🙂

✅ Tanıtım da ürünlerin hakkında ne kadar bilgim var desemde az bilgim var. Ve hafızam da tutmaya zorlanıyorum. 🙁

• Osman Ermiş

Member
    7 Ocak 2025 at 23:59

Bugün 1 kişiye başka gün için zoom üzerinden davet yapıldı <div>

Tanıtım yapılmadı

2 kişiye takip yapıldı

Bugün bazı şeyleri değiştirmek için konfor alanından çıkmam gerektiğini öğrendim

Davet yaparken kelimelere dikkat etmeye çalışırken zorlandım

</div>

• Selma Sümer

Member
    8 Ocak 2025 at 00:24

🎯bugün yeni kişi ile tanışılmadı😔

🎯15 kişilik bir sunuma dahil oldum

🎯6 kişi ile takip görüşmesi

Bire Bir takip görüşmeleri

🎯 2 tane 13 -15 kişilik eğtim toplantısı yapıldı

• Ümmühan

Member
    8 Ocak 2025 at 00:45

6. Günden merhaba

Bugün 3 tanıtımım vardı. Fakat 3’ü de farklı sebeplerden dolayı gelmediler. İşlerinin çıktığını söylediler. Daha işi dinlemeden sahte itirazda bulundular gibi geldi bana. Belki de ben yanılıyorum. Eski arkadaşlarımla hatta öğrencilerimle sohbet başlattım. Uzun zamandır görüşmüyorduk. Bugün yeni davet yapamadım. Ama şöyle bir durum gelişti yaptığım durum paylaşımları insanların, çevremin dikkatini çekmeye başladı sanırım. Onlardan biri bugün bana yazdı ve iş hakkında bilgi almak istediğini söyledi. Yarın bir görüşmemiz olacak. Bugün en çok zorlandığım şey insanların sanırım girişimciliği ya da yaptığımız işe saygı duymadıklarını hissetmem oldu. Bugün yaşadığım iptallerden dolayı böyle hissettim. Ama yılmak yok. Devam, devam, devam…

Sevgiler

• Mehtap Altıkulaçoğlu

Member
    8 Ocak 2025 at 00:56

6. Günden Selamlar 🙋‍♀️

5 tanıtım ile günü başlattım 1 kişi kayıt aldım ve aktif ettim🙏

Bugün için planladıklarım karşı tarafların ertelemeleri yüzünden biraz şaştı ama listemi devreye sokup motivasyonumu düşürmeden çalışmalarımı yaptım.

Yeni tanışma olmadı maalesef 😔

Zorlandığım detay bir adayın ısrarla bu ticareti yanlış öğrenmesiydi. Sadece aktiflik yapıp beklersem ne kadar süre içinde kazanmaya başlarım demesiyle aşırı derecede üzüldüm negatifleri yüklenip karşılık vermem oldu. Ve kendime ders çıkartıp bu konu hakkında hem kemdimi törpilemeye hemde sosyal medyada içerik üretmeye karar verdim. Konu derin ve fazlasıyla önemli. İnsanlar hala yatarak para kazanma peşinde çünkü.

Günlük raparumu bu saate bıraktığım için özür diliyorum 🙈

Yarın için tüm güzellikler bizlerle olsun diliyorum 🙏✨

• Asuman Sızmaz

Member
    8 Ocak 2025 at 01:09

Merhaba Bugün 12 kişi ile sohbet başlattım 5 sunum yaptım 2 yeni kişi üye olup ürün kullanma kararı aldı 2 eski üye de yeniden başlama kararı alındı 5 kişi ile sosyal medyadan takipleştik Bugün sayıların önemini anladım Bugün zorlandığım zamanı planlamak ama onun içinde eğitimleri daha dikkatli dinleyeceğim

• Naciye Açıkgöz

Member
    8 Ocak 2025 at 01:10

6.Günden Merhaba

3 kişiyle tanıştım kızıma misafir geldi arkadaşlarınla görüntülü tanıştım.

3 tanıtım yaptım iyi geçti haftaya benimle görüşmek istediler randevu verdim.

10 kişi listemden takip yaptım olumlu geçti iyi ki aradın dediler.

Öğrendiğim tek şey takibi bırakmamak ara sıra aramak insanlar bizi unutmasınlar ve ilk görüşmede bilgi vermeden merak uyandırmak.

Bu gün zorlandığım şey yoktu

• Özlem Balakar

Member
    8 Ocak 2025 at 01:43

Bugün bir ürün sunumu takibimden geri dönüş aldım olumlu sürece birlikte başlayacağız.

Yeni kimseyle tanışmadim ama ıg den konuşma derinleştirdim ve bir sunum yaptım.simdilik olumsuz.

Daha önceki bir iş sunumu yaptığım kişiyle yüz yüze değerlendirme randevusu ayarladım.

Ekipten birebir görüşmelerle geçti genelde ve akşam eğitimler vardı onlara katılım sağladım ve grup ayarlamalari yapıldı .

Sosyal medyayı hala istediğim düzende kullanmadığımı görüyorum ve bunun için çalışma yapmam gerekiyor hızlı bir şekilde .

Soğuk pazarda düşündüğümden daha iyi olduğumu farkettim .Sanırım konfor alanimdan çıkmaya başlıyorum.

• Selin Öğretmen

Member
    8 Ocak 2025 at 02:14

Merhabalar,

Bugun 6 kisi ile tanıştım. Baslangic icin güzel sohbetler gelişti.

6 kişiye tanıtım yaptım. 3 kisi ile başlangıç icin karar verdik.😊

3 kişi takip yaptım ancak bahaneler bitmiyor, bir sonuca varamadık, 1 kişi olumsuz.

Aslında bugun öğrendiğim, takip ettigim kişilerden bazıları ne kadar baslangic yapmasalarda kesin hayır da demiyor, bahane ile zaman kazanıyorlar. Sanırım onlar da beni takipte😅

Bugun en çok insanların yorumları ve bakis açıları yordu beni. ‘Hâlâ ben boş işlerle uğraşıyorum ve bundan bir şey olmaz…’

İnsanların saygısızca, ciddiye almadan yaptıkları yorumlar beni hem pes etmeye hem daha büyük hırsla ilerlemeye yönlendiriyor…

• Valide Derviş

Member
    8 Ocak 2025 at 03:02

Merhaba

Bu gün iki kişi ile telefon görüşmesi yaptım.10 gün önce ürün almışlardı.Ürünleri çok beyendiklerini söylediler.Bir yakınım bende üye olmayı düşünüyorum dedi.Bu gün 3 tanıtım yaptım.Bu arada ürün sipariş veriyorlar ama üye olmayi düşünmüyorlar.Ben kimseye çok ta ısrar etmiyorum.Zamana bırakıyorum.

• Habibe Aydin

Member
    8 Ocak 2025 at 09:59

Bugün ekibimdeki 9 kisiye neler yapmanız gerektiği ve nasillari hakkında bilgilendirme yaptim.

Yeni birine ilk taniyimimi yaptim ablasinin da ilgilenecegini söyledi ileri bir tarihte buluşup ayrıntıları konuşmak kararı aldik.

Bir arkadaşın ürünlerini belirledik yarın alim yapacagiz

Yanımadigim biriyle mesajlasip doktoru ile gorusurken ihtiyacı olan bilgileri yollama sozunu verdim

• Arzu

Member
    8 Ocak 2025 at 10:09

Merhaba, 6cı gündə bir çok kişiyə 14 kişiylə ilişki başlaydım. 8 kişiyə işimi anlatdım davetlər yaptım Marketingle bağlı videolar izledim Lideliklə bağlı kendimi geliştirmekle meşğul oldum.

• Asuman Sızmaz

Member
    8 Ocak 2025 at 19:44

Merhaba Bugün 7 kişi ile sohbet başlattım 5 kişiye sunum yaptım 3 kişi analizi tamamladı. 1 kişi kayıt oldu analizleri yarın tamamlayıp dönüş yapacağım değerlendirme için 3 kişi takip ettim Bugün devamlılığın önemini anladım Bugün Zorlandığım zamanı planlamak oldu

• Nurşen Özer

Member
    8 Ocak 2025 at 22:04

6.günden merhaba, ben bugün 10 kişiyle günaydın, nasılsın mesajı ile iletişim kurdum. İş arayan bir yakınımı sunuma davet ettim. Tabii ki hayır dedi 😊.Gittiğim kursta yanımda oturan arkadaşım ürünleri merak ettiğini söyledi. Ona yarın tanıtım yapıcam. Part time yaptığım için benden bu kadar

• Mahmut DOĞDU

Member
    8 Ocak 2025 at 22:32

6. Gün

Bugün 5 kişi ile tanıştım. Kartvizitimi verdim

3 kişiye tanıtım yapacaktım ama maalesef 2 kişi iptal etmek durumunda kaldı.🥺

1 kişiye ürün sunumu yapıldı. Biraz daha detaylı bilgi alabilmesi için sonrasında ürün içerikleri olan bilgileri WhatsApptan kendisine gönderdim. Artık takibini yapacağım.

3 kişiye takip yapıldı. 2 kişinin siparişini verdik.

Bugün aslında en az 3 kişiye tanıtım yapamadığım için epey bi üzüldüm ama takip ettiğim kişilerden aldığım verim ile de keyiflendim 😇

Gece 12’ye kadar kendime müsade vermiştim

3 kişi sayısını tamamlayayım diye ama bu sefer olmadı maalesef. Gün sonuna kadar epey bi zorladım.

Sabahtan akşama kadar bir işyerinde çalışıp sonrasında kalan vakitlerinde yarı zamanlı da olsa Network Marketing ticareti yapmaya çalışanları çok çok iyi anladım. ( Yeni girişim faaliyetim de neredeyse bu zaman kadar vaktimi alıyor çünkü ) Bende sanırım birkaç ay bu şekilde devam edeceğim.

Page 1 of 2

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.