-
6. Gün Bildirimleri
Not: Ölçmediğin bir şeyi geliştiremezsin!
Bugünü tamamladığında Challenge ‘ın 5/1 ‘ini tamamlamış olacaksın. Eğer 5 gündür tam olarak odaklandıysan, eminim ki bu 5 gün senin için 20 gün gibi geçmiştir. Haksız mıyım?
Değerlendirmeyi yarın yapacağız. Bugun yine %100 enerjini eylemlerine vermeni istiyorum
Bugün sana tavsiyem, sayıların gücünü asla unutma. Davet sayıların, tanıtım sayıların, takip sayıların, eğitimlere ekibinden kaç kişinin katıldığı… Bunlar profesyonel bir Network Marketing profesyonelinin takip etmesi gereken sayılardır.
-Kaç tane davette kaç tanıtım yapıyorsun?
-Kaç tane tanıtımdan kaç kayıt alıyorsun?
-Tanıtım yaptıklarına kaç kere takip yapıyorsun?
-Kaç takipte ortalama kayıta dönüyor?
-Haftalık, aylık toplantılara ve kamplara kaç kişi katılıyorÇoğu insan gelişigüzel bir şeyler yapıyor ama kendi istatistiğini tutmuyor. Bu yüzden de neyi geliştirmesi gerektiğini bilmiyor.
Unutma, ölçmediğin bir şeyi geliştiremezsin!Eğer sonuçların istediğin gibi değilse ilk bakacağın konu budur. Önce bunu analiz et. Eğer sayıların iyiyse, sonra da kaliteyi analiz et.
İletişim kaliten, davet kaliten, tanıtım kaliten, itiraz karşılama kaliten.
Biliyorsun bunlarla ilgili eğitim videoları topluluk sayfasında zaten var. Lütfen tekrar tekrar izle ve hatalarını görmeye odaklan.
Bunları yaparken su an Challenge içinde olduğumuzu unutma. Yani günlük görevlerini yapmalısın ve akşam rapor olarak topluluğa yazmanı bekliyorum. Her neyi yaptıysan veya yapamadıysan önemli değil, yeter ki yaz.
Neler yazacaksın hatırlatayım;
• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
• Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
• Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
• Bugün ne öğrendin?
• Bugün en çok neyde zorlandın?Raporu düzenli yazmayı zorunlu görmen kendini disipline etmenin müthiş bir yoludur. Ben patronun değilim, bunu kendin için yapmalısın.
Yarın görüşürüz,
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.