-
7. Gün Bildirimleri
Not: Analiz Günü!
Tebrikler ilk haftayı bitirdin.
Bugün günlük görevlerini bitirdiğin zaman yapman gereken ekstra bir şey var; haftalık analiz
İşlerin bittiğinde bir saatini değerlendirmeye ayırmanı istiyorum.
-Bir haftada toplan kaç kişiyle tanıştın?
-Kaç davet yaptın?
-Kaç tanıtım yaptın?
-Kaç tane kayıt aldın?
-Tanıtımlarına kaç kere takip yaptın?Eğer her şey planladığın gibi gittiyse tebrik ederim. Planladığının %70’ini gerçekleştirdiysen yine tebrik ederim. Bu hafta üzerine koymak için kendini zorlayacağından şüphem yo
Eğer işler yolunda gitmediyse, ağlamak yerine gel nedenini bulmaya odaklanalım.
Kayıt sayısı mı düşük?
O zaman tanıtım sayısına bakalım. Tanıtım sayın düşükse, o zaman davet sayısına bakmalısın.
Davet sayın güzel ama tanıtım sayın düşükse, davetlerinin kalitesini artırmaya odaklan. Topluluktaki davet eğitimlerini otur bir daha izle, neyi eksik yaptığını analiz et.
Davet sayın güzel, tanıtım sayın güzel ama kayıt az ise, nedeni tanıtım kalitesi düşük olabilir. Ee tavsiyemi biliyorsun, eğitimleri tekrar izle
Tanıtım sayısı da, kalitesi de düşük değilse, demekki sorun yeteri kadar takip yapmıyorsun. O zaman ne yapıyoruz? Takip eğitimlerini bir daha izliyoruz😉
Bugün ilk haftayı bitirdin, analizlerini yap ve yeni haftanın daha iyi geçmesi icin harekete geç. Challenge’ın 4/3 ü duruyor hala. Performansını artıracağına eminim!
Günün görevlerini unutma.
Yarının görevleri icin hazırlığını yapmayı unutma.
Aksam topluluğa yazmayı unutma.
Haftayı değerlendirmeyi unutma.Yarın görüşürüz🙌
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.