Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 7. Gün Bildirimleri

• 7. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 2 weeks önce paylaştı.

Not: Analiz Günü!

Tebrikler ilk haftayı bitirdin.

Bugün günlük görevlerini bitirdiğin zaman yapman gereken ekstra bir şey var; haftalık analiz

İşlerin bittiğinde bir saatini değerlendirmeye ayırmanı istiyorum.

-Bir haftada toplan kaç kişiyle tanıştın?
    -Kaç davet yaptın?
    -Kaç tanıtım yaptın?
    -Kaç tane kayıt aldın?
    -Tanıtımlarına kaç kere takip yaptın?

Eğer her şey planladığın gibi gittiyse tebrik ederim. Planladığının %70’ini gerçekleştirdiysen yine tebrik ederim. Bu hafta üzerine koymak için kendini zorlayacağından şüphem yo

Eğer işler yolunda gitmediyse, ağlamak yerine gel nedenini bulmaya odaklanalım.

Kayıt sayısı mı düşük?

O zaman tanıtım sayısına bakalım. Tanıtım sayın düşükse, o zaman davet sayısına bakmalısın.

Davet sayın güzel ama tanıtım sayın düşükse, davetlerinin kalitesini artırmaya odaklan. Topluluktaki davet eğitimlerini otur bir daha izle, neyi eksik yaptığını analiz et.

Davet sayın güzel, tanıtım sayın güzel ama kayıt az ise, nedeni tanıtım kalitesi düşük olabilir. Ee tavsiyemi biliyorsun, eğitimleri tekrar izle

Tanıtım sayısı da, kalitesi de düşük değilse, demekki sorun yeteri kadar takip yapmıyorsun. O zaman ne yapıyoruz? Takip eğitimlerini bir daha izliyoruz😉

Bugün ilk haftayı bitirdin, analizlerini yap ve yeni haftanın daha iyi geçmesi icin harekete geç. Challenge’ın 4/3 ü duruyor hala. Performansını artıracağına eminim!

Günün görevlerini unutma.
    Yarının görevleri icin hazırlığını yapmayı unutma.
    Aksam topluluğa yazmayı unutma.
    Haftayı değerlendirmeyi unutma.

Yarın görüşürüz🙌

Seçkin Kalkanoğlu
  • 18 Replies
  • Osman Ermiş

Member
    8 Ocak 2025 at 23:30

Bugün 9 kişiyle konuşuldu 4 kişiye davet yapıldı tanıtım ve takip yapılmadı.

Bugün davet konusunda pratik yapmanın önemini öğrendim.

Bugün kimlerle konuşacağım hakkında biraz zorlandım.

İyi akşamlar

• Mürüvvet

Member
    8 Ocak 2025 at 23:54

7. Günden Merhabaler 🙂

✅ 20 den fazla kişiyle tanıştım hiç yazmadım ki

✅ Bu hafta 10 davet yaptım hatırlamıyorum yine de yazmadım ki iptal olanları saymıyorum

✅ 5 tanıtım yaptım onlıne 1 tane de yüz yüze yaptım iptal olanları saymıyorum.

✅ Hiç kayıt alamadım maalesef

✅ 5 kişiden fazla yı takip aldım tabi geçmişte yaptığım tanıtımlardan kalan kişilerde dahil yani bu haftaki tanıtımlar dan hariç

• Həcər Hüseynova

Member
    9 Ocak 2025 at 00:09

3 kişiyle söhbet başlatdım

100 davet

5 takıb

1 tanıtım

Zorlandığım konu çok davet yapamıyorum spam nedeniyle

• Mehtap Altıkulaçoğlu

Member
    9 Ocak 2025 at 00:26

7.günden selamlar 🙋‍♀️

Bugün çok enteresan şeyler oldu 🥳

Sosyal medya gücü devreye girdi şanslı günümdeydim 🙏

Tabi ektiklerimide biçtim diyebilirim🥰

Haftalık analiz raporuma göre;

15 tanıtım, 9 davet

Bugün dahil 4 aktif kaydım ile 12 kayda çıktım🙏

Bugün en verimli geçemin günlerden biri oldu çünkü hafta boyunca iletişimi sık tuttuğum kişileri kayda çevirebildim. Toplam 12 kayıt iyi bir oran benim için 4 kişi aktif oldu. Görüşmelerim devam ediyor özellikle dahil olan iş ortaklarım ile doğru başlangıç konusunda konuştum merak ettiklerini yanıtladım. Ürün incelemeleri devam ediyor.

Bugün yeni 2 kişi ile tanıştım ortak noktamız Atatürk ajandaları oldu sohbet açmakta ve ilerletmekte hiç zorlanmadım.

Verimli geçen gün sonu raparum ile yarına daha emin adımlarla diyorum.

İyi geceler mutlu sabahlar✨

• Şenay Şahinli

Member
    9 Ocak 2025 at 00:56

7. gün raporum:

-4 kişiye ürün ve iş sunumu yaptım.Büroya gelerek bilgi aldılar.Programınıda yaptık.Ay sonuna kadar giriş yapacaklar.

-4 kişiye takip yaptım.

-1 kişiyle dostluk adımı attım.

-Zorlandığım konu olmadı.

-Öğrendiğim şey:İş ortaklığı ve ürün kullanımı konusunda kendim değilde müdürlerim devreye girdiğinde daha ikna edici oluyor.

• Özlem Balakar

Member
    9 Ocak 2025 at 01:38

Bugün 7. gün ve full eğitim ve yeni iş akışı planlamaları ile geçti sponsor görüşmeleri ekip görüşmeleri vs. Bu eğitimler arasındaki boşluklarda instagrami aktif kullandım sayfamı takip eden kişilerle temasa geçtim . Hikayelere cevap yazdım ve yorumlarda bulundum .Bugün iş sunumu ürün sunumu yapmadım .

Hafta geneline bakacak olursak

6 ürün sunumu

4 iş ortaklığı sunumu

4 yeni kişi ile tanışma

5 kişiye takip yapılmış daha önce görüşülen

Sanırım bugünün sonunda düşündüm de ilk aklımdan geçen sınırlarımı genişlettiğim olmuş ve tavırlarımin daha netlestiğini görüyorum.Buraya hergun rapor yazmayi istemem beni konfor alanimdan çıkarmaya başladı . Son zamanlarda 7 gün bile olsa düzenli yaptığım tek şey buraya günlük yaptıklarımi yazmak oldu ve kendimi daha iyi hissediyorum.Zihnim daha net olmaya başladı🙏🙏🙏

• Arzu

Member
    9 Ocak 2025 at 07:33

Merhabaa 7ci gündən hər kese. 13 kişiylə iletişim kurdum, 5 kişiye devet yaptım.ve burada olan videolardan bir kaç tanesin izledim testlerin yapdım. Planlama etdim haftaya

• Naciye Açıkgöz

Member
    9 Ocak 2025 at 08:36

7. Günden Merhabaler

3 kişiyle tanıştım

1 tanıtım yaptım

5 takip

bugün neyi öğrendim acil durumlar için b planı şart

• Selin Öğretmen

Member
    9 Ocak 2025 at 09:33

Merhabalar

Bugun 8 kisi ile tanıştım. Bunlardan 3u uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım.

3 kişiye tanıtım yaptım. Ancak işe başlama kısmına geçemedik.

4 kişiye takip yaptım, 1i olumsuz diğerleri başlayacağını söylüyor umarım.

Kendimi daha fazla geliştirmem gerektiğini öğrendim. Çünkü her sponsorlarimdan son hamle bekledim sanırım, suan son kapanislarda zorlandigimin farkındayım.

• Mahmut DOĞDU

Member
    9 Ocak 2025 at 22:15

7. Gün raporu

31 kişi ile tanıştım. Bazılarına kartvizitimi verdim.

4 kişiye sunum yaptım. Kendilerine uygun bir iş olmadığını söylediler.

3 kişiye takip yaptım. Hak hatır sorarak arayı sıcak tutmaya devam.

Doğru kişileri bulmakta zorlandım bugün ama o elmasları arayıp bulacağım 😇

Eğitim videolarından muhteşem ötesi bilgiler öğrendim. Bu bilgiler ışığında gelişerek ve dönüşerek çok daha profesyonel bir iş inşâ edeceğim.

• Canan Yekbaş

Member
    9 Ocak 2025 at 23:21

Analiz gününden merhaba

Toplam 57 kişiyle konuştum 3 tanıtım yaptım mesajınızı aldım eksik olduğum konulari tespit ettim tekrar burdaki eğitim videolarını izleyeceğim yavaş gidiyorum network hızı sever biliyorum daha çok yeni kişi bulmam lazım kendi motivasyonumu sizlerle de destek vermiş oluyorum bizi takip etmeniz yonlendirnenizde cesaret veriyor tesekkurler

• Asuman Sızmaz

Member
    9 Ocak 2025 at 23:26

Merhabalar 10 yeni kişi ile tanıştım 5 davet yapmıştım 3 kişi geldi ve olumlu geçti eski üyelerim olduğu için yeniden iş

İçin planları yeniledik .ürünün önemini anlattım takip sadece Facebook’tan oldu intagram kısıtlı yarın açılacak Düzenli ve disiplinli olmak iyi oldu Herşey güzel olacak

• NEŞE AÇIKALIN

Member
    9 Ocak 2025 at 23:54

7. Günden iyi akşamlar

1 haftada 38 yeni kişi ile tanıştım 2 günü tadım günü hazırlıkları ile geçti yani 5 günde 38 kişi ve randevuya gelen 5 kişiye tanıtım yaptım daha doğru kelimeler kullanmaya başladım bugün 21 kişi ile yüzyüze konuşup numaralarını aldım henüz kayıt alamadım takip de aksaklık olduğunu farkettim iyiye gittiğini farkettim teşekkürler Serkan by sonuna kadar devam 👍

• Ümmühan

Member
    10 Ocak 2025 at 02:03

7. Günden merhaba

Aslında direk olarak şöyle başlayabilirim. Bugün sadece bir tanıtım yapabildim ve iliskilerimi geliştirdim. Sebebi ise 10,11 ve 12 Ocakta Şirketimizin lansmanında olacağım ve hazırlık yapmam gerekti. Zaman buldukça önümüzdeki hafta için davet yapmayı planlıyorum. Fakat tanıtım yapabileceğimi bir vakit olmayacak. Bu şekilde rapor yazmak istedim. Sevgiler

• Hüsniye Özlü

Member
    10 Ocak 2025 at 02:10

7. gün raporu

Bugün farklı bir yoğunluk vardı günlük ödevlerimi aralarda yapmaya çalıştım tabii verimsizdi. Bir haftaya baktığımda ;

18 yeni tanışma

7 takip

4 kişiye ürün tanıtımı satış yok

1 kişiye şirket tanıtımı ve kayıt

Sosyal medya paylaşımlarına yorumlar beğeniler ve beğeni olarak geri dönüşler yeni takipçiler. Sonuç;

Daha çok çalışmalıyım.

Davette yetersiz olabilirim eğitim videolarını tekrar izleyip notlar alıyorum, pratiğe dökerken zorlanıyorum, kendimi yetersiz gibi hissediyorum sanırım bu durum karşıya değersiz hissi veriyor duruşumu netleştirirsem bu sorunu çözmüş olurum sanırım.

Page 1 of 2

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.