Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 8. Gün Bildirimleri

• 8. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 2 weeks önce paylaştı.

Not: Günde 10 Tanıtım Yaptım!

Bugün meydan okumanın 8. Günü. Bir bakıma 2. Haftanın ilk günü.

Biliyorsun ki her gün minimum 3 tanıtım yapmanı istiyorum. Seminerde bu konuda anlattığım hikayeyi hatırlıyorsun değil mi? Günde 3-4 tanıtım yapıyordum ta ki günde 10 tanıtım yapan biriyle tanışana kadar! O güne kadar günde 10 tanıtım yapmak imkansız gibi geliyordu çünkü kendime inandırdığım nedenlerim vardı;

Zamanım yetmez ki!
    10 tanıtım nasıl ayarlayabilirim ki?
    Etkili olmaz ki! Gibi…

Oysa tam tersi oldu.

Birincisi, eskiden tanıtımları yaparken 1 saat bazen 2 saat sürerdi. Günde 10 tanıtım yapmaya başlayınca tanıtım sürelerim kısaldı(çünkü acelem var, bir sonraki görüşmeme yetişmeliyim!)

Böyle olunca ne oldu biliyor musun? Sunduğum fırsat daha değerli olarak algılandı çünkü gelen kişi biliyor ki, ona muhtaç değilim sırada daha bir sürü kişi var görüşeceğim!

İkincisi, kendi özgüvenim arttı. Bu da duruşuma yansıdı.

Tabii bunların sonucunda da, sonuçlarım değişti.!

Senden beklentim 10 tanıtım yapman değil. Şimdilik günde 3 tanıtım yapmanı bekliyorum ama buna alıştığın zaman, yavaş yavaş sayılarını artırabilirsin. Önemli olan düzenli olarak buna devam edebilmen!

Tavsiye:

Kendi tanıtımlarını yaparken hangi yöntemi kullanıyorsan ona devam edebilirsin. Bazıları ev toplantıları yapar, bazıları zoom görüşmesi yapar, bazıları birebir görüşür. Bazıları önceden hazırlanmış tanıtım videosu izletir. Kendin için en iyi yöntemi bulabilirsin.

Benim tavsiyem 2’ye 1 tanıtımlar. Çünkü bazen ilişkin güçlü olduğu zaman, iş anlamında saygı eksik olabiliyor. 2’ye 1 tanıtımlarda bu saygı eksiklikliğini edification yaparak( liderine, sponsoruna) çözebilirsin.

Bunu tanıtım türleri eğitim videosunda ayrıntılı anlattım zaten. Hatırlamıyorsan tekrardan göz atabilirsin.

Topluluk Görevi:

Bugünkü raporunu topluluk forumunda paylaşmayı unutma:
    • Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
    • Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
    • Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
    • Bugün ne öğrendin?
    • Bugün en çok neyde zorlandın?

Biliyorsun ki buradaki amaçlarımızdan biri de, birbirimizin deneyimlerinden faydalanmak. Sizin kazancınızdan kazanç elde etmeyeceğim ben ama yine de disipline olmanıza biraz motivasyon katabilmek için 30 günün sonuna ödül koyduk. En disiplinli gördüğümüz, en başarılı bulduğumuz ilk 5 kişi ödül kazanacak.

1. Kişi; 1 yıllık topluluk üyeliği + Birebir Danışmanlık
    2. Kişi; Birebir Danışmanlık
    3. Kişi; 3 aylık topluluk üyeliği
    4. Kişi; 3 aylık topluluk üyeliği
    5. Kişi; 3 aylık topluluk üyeliği

Umarım ödülleri beğenmişsindir. Yarın görüşmek üzere,
    Seçkin Kalkanoğlu

• 17 Replies
  • Mürüvvet

Member
    9 Ocak 2025 at 23:57

8. Günden Merhabalar 🙂

✅ Bugün 2 kişiyle sosyal medyadan tanıştım onlar istek attı konuştuk.

✅ Tanıtım yapamadım maalesef babaannemi hastaneye götürdüm 🙁

✅ 2 kişiye yaptım ben normal merhaba merhaba konuştuk hesabıma girip videolarımı beğenmişler konuşma yaptığım ve ödül aldığım videoları sordular öyle sohbet ettik 🙂

✅ Her şeye rağmen yapmam gerektiğini öğrendim aslında her şey inancımıza bağlı ve kelamlarım hep negatif bunları pozitif yapmam lazım bunu öğrendim 🙂

✅ Yarın ekip kursam eğitim vermem gerekiyor çünkü tanıtımlar da ve ya yüzyüze insanlar bana bir şey sorduğunda benim pek bir bilgim olmadığını öğrendim ve çalışma yaptım çok zorlandım şişeye eğitim verdim ama işe yarar mı bilemedim ekip olursa eğitim verecek lider aslında bir tek ben varım. 🙂

• Özlem Balakar

Member
    10 Ocak 2025 at 00:52

Seçkin bey 8 .günden selamlar öncelikle beni bugüne kadar getirdiniz size minnettarım daha net yapabileceğimi görmeye başladım 🙏

Bugün sosyal medya eğitimlerimi en baştan tekrar ettim eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.

Sosyal medyadan iki kişiyle tanıştım ve hikayelerden iletişim kurarak sağladım bunu .

Bir ürün sunumu gerçekleştirdim ve olumsuz dönüş oldu .Burda itirazlara cevap verme konusunda eksiğimi gördüm eğitimlerinizi yarın tekrar edicem .

Ve yine ekipte yeni akış eğitimleri vardı onlara katıldım .yeni açılan gruplarla ilgilenmem gerekti.

Yüzyüze kimseyle tanışma fırsatım olmadı hep evdeydim doğrusu .

Önümüzdeki birkaç ay için planlarımi yaptım ve tüm eski notlarımı toparladım .

Genel olarak günü bu şekilde tamamlamış oldum .

• Nurşen Özer

Member
    10 Ocak 2025 at 01:06

Tanıtım yaptığım iki kişi ürün aldı. Benim için verimli bir gün oldu.

• Ümmühan

Member
    10 Ocak 2025 at 02:08

8. Günden merhaba

Bugün şirketimizin lansmanı için yol hazırlığı yaptım. Bu hazırlık arasında tanıtım randevum vardı fakat arkadaşım rahatsızlandığını ifade etti. Bu sebeple iptal oldu. Önümüzdeki üç gün fırsat buldukça davet yapacağım. Tanıtım yapmaya vaktim olmayabilir. Pazartesi itibariyle kaldığımız yerden devam…

• Selma Sümer

Member
    10 Ocak 2025 at 02:20

Merhabalar

✅ 1 kişi ile tanıştım

✅3 kişilik sunumum iptal oldu😭

✅ 5 takip

✅ 15 kişi den oluşan 2 gruba motivasyon ve eğitim yaptım

✅ işimi geliştirmek için iki ayrı eğitim aldım

✅ Dün yapamamış olduğum ANALİZ ve PLANLAM yaptım

10 saat çok verimli bir gün geçirdim

• Medine Kobarova

Member
    10 Ocak 2025 at 07:24

Merhaba, ben de challenge başladığım günden tanıştığım insanlarla ilişkimi ilerlettim. Hatta bazılarıyla vatsap üzerinden bile konuşuyoruz. Günde 3,4 ,bazen 5 insana ürün tanıtımı yapıyorum. Amma az gelir. Sayıları arttırmakdı hedefim. Challengi bırakmadım iyi gitmediği günlerde bile bırakmadım bırakmıycam da

• Mahmut DOĞDU

Member
    10 Ocak 2025 at 08:14

8. Gün raporu.

10 kişi ile tanıştım.

3 kişiye sunum yaptım 1 kişiye ürünleri 2 kişiye ise iş planı

Ürün tanıtımı sonrası sipariş girdik.

İş planında ise 1 kişi bana göre değil dedi

1 kişi ise biraz düşüneyim yanıtı verdi.

4 takip yaptım. Güzel oldu hasret giderdik.

Yeni kişilerle tanışmada sayı biraz düşmeye başladı 2. bir girişimim epey bir vaktimi aldığı için.

Sunum yapacağım kitleyi biraz değiştirmeye karar verdim. ( Berberini değiştir hayatın değişsin 😇 ) düsturunu uygulamaya çalışıyorum ufaktan verim almaya başladım.

• Osman Ermiş

Member
    10 Ocak 2025 at 09:05

Merhaba bugün 5 kişiyle tanışıldı 1 kişiye tanıtım yapıldı. Tanıtım olumlu geçti. 1 takip yapıldı.

Bugün tanıtım yaparken ne kadar kısa basit tanıtım yapılırsa o kadar heyecan uyandırdığını öğrendim.

Bugün zaman konusunda zorlandım.

• Selin Öğretmen

Member
    10 Ocak 2025 at 10:59

Merhabalar,

10 kisi ile konuşma başlattım.

3 tanıtım yaptım. Daha iyi olabilirdi.

5 takip yaptım. 2si ile tekrar randevulastik.

Daha cok inanç gelistirmem gerektiğini.

Bazen kendim ile savaşıp acabalara düşüyorum 🫣

• Arzu

Member
    10 Ocak 2025 at 11:00

5 kişiyi takibə aldım. 7 kişiyle iletişim kurdum planlamamı yaptım deyişiklikler etdim daha doğrusu. 3 kişiye sunum yaptım. Bazar ekiple beraber yemek süfresine gedicez.

• nevriye alkan

Member
    10 Ocak 2025 at 18:27

Bugün sosyal medya üzerine bir çalışma yaptım sayfamı düzenledim ve daha düzenli içerikler planladım. yeni insanlar ile iletişim kurmaya sosyal medya üzerinden ve düzenli gitmeye başladığım kurs ve kafe etkinliklerim sayesinde arttırdım.
    5 yeni kişiyle rahatlıkla sohbet başlattım parfümler hakkında uzun uzun konuştuk, bu defa devamını getirip bu kişilere takip yapacağım.

Daha önce tanıtım yaptığım ve sponsorumun eğitimini bekleyen 6 kişiye eğitim bilgisi daveti yaptım ve yeniden tatlı bir sohbet geliştirerek toplantıyı promote ettim ve çok etkili oldu.

2 eski arkadaşımı daha hal hatır sorarak günlük konuşma alanıma çekmek için yazışma başlattım.

2 tanıtım ve kısa iş sunumu yaparak sponsorumun büyük sunumuna da davet ederek konuyu daha etkili ve 13 yıllık birinden de dinleyerek karar verin ben gerçekten nedeninizi bularak devam etmenizi istiyorum diyerek genel toplantıya çağırdım çok sevindiler soru cevap yapmadım bir kez daha dinledikten sonra yapacağız kişilerde onları önemsediğim için sevindiler daha etkili olduğunu düşünüyorum.

• Asuman Sızmaz

Member
    10 Ocak 2025 at 18:56

İyi akşamlar ben bugün 8 yeni kişi ile tanıştım ve telefonlarımızı aldık sonra her arayarak randevulaşmak için konuştuk bir sonraki hafta pazartesi itibarı ile haberleşeceğiz sosyal medyadan bir etkinliğe katıldım 8 yeni takip oldu ve bugün 4 randevu görüşmesi vardı 1 i ile görüştük diğerleri yarına ertelendi düzen ve disiplin çok etkili işimizde

• NEŞE AÇIKALIN

Member
    10 Ocak 2025 at 23:30

8. Günden iyi akşamlar Seçkin by

Bugün farklı saatte dışarı çıktım önce her sorduğumdan hayır alınca izlediğim video da çok hayır alın demiştiniz o aklıma geldi 🙈 sonra o hayırları evete çevirin dediğinizi hatırlayıp devam ettim ve 14 yeni kişi ile konuşup anket yaparak tanışmayı başardım

Hafta içine 4 randevu aldım arayacaklar var daha

1 tanıtım yapıldı pozitif yönde eşi ile programa başlamayı düşünüyorum

1 takip yapıldı

Halâ kayıt alamadım devam

O hayırları hepsi evet olmasına niyet ettim

Paylaşım yapan arkadaşlara da Seçkin by size de çok teşekkür ediyorum iyi akşamlar 👍♥️

• Şenay Şahinli

Member
    10 Ocak 2025 at 23:37

8. Gün Raporum:

-1 kişiyle tanıştım.İnstagramdan etkileşimde bulunarak sohbet ettik.

-2 kişiyi iş sunumuna davet ettim.1 kişi katıldı.

-3 kişiyle dostluk adımı attım.

-3 kişiye takip yaptım.

-1 kişiye ürün anlattım.

-Bugün zorlandığım bir konu olmadı.

-Bugün öğrendiğim konu:Önyargılarım var ve insanlarla konuştukça aslında onlarda konuşmalardan çok memnun.

• Canan Yekbaş

Member
    11 Ocak 2025 at 12:16

8.gun

geç oldu disiplin şart çok özür dilerim. bugun ailemle vakit geçirdim telefonu elime almadim.

Yeni bir kişi ile konuştum. Network yapan farkli şirketlerde de farklı illerde de olsak bir şekilde yollar keşisiyor. O beni buldu. Sohbet ettik.Birbirimizle bağ kurduk ikimizde birbirimizi zorlamadik işimizden bahsetmedik ders çıkardık güzel bir sohbetti. Seçkin Hocam söyledikleriniz bir bir gerçekleşiyor çok mutluyum. Tam zamanında mail atıyorsunuz iyiki varsınız 🙏

Page 1 of 2

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.