-
8. Gün Bildirimleri
Not: Günde 10 Tanıtım Yaptım!
Bugün meydan okumanın 8. Günü. Bir bakıma 2. Haftanın ilk günü.
Biliyorsun ki her gün minimum 3 tanıtım yapmanı istiyorum. Seminerde bu konuda anlattığım hikayeyi hatırlıyorsun değil mi? Günde 3-4 tanıtım yapıyordum ta ki günde 10 tanıtım yapan biriyle tanışana kadar! O güne kadar günde 10 tanıtım yapmak imkansız gibi geliyordu çünkü kendime inandırdığım nedenlerim vardı;
Zamanım yetmez ki!
10 tanıtım nasıl ayarlayabilirim ki?
Etkili olmaz ki! Gibi…Oysa tam tersi oldu.
Birincisi, eskiden tanıtımları yaparken 1 saat bazen 2 saat sürerdi. Günde 10 tanıtım yapmaya başlayınca tanıtım sürelerim kısaldı(çünkü acelem var, bir sonraki görüşmeme yetişmeliyim!)
Böyle olunca ne oldu biliyor musun? Sunduğum fırsat daha değerli olarak algılandı çünkü gelen kişi biliyor ki, ona muhtaç değilim sırada daha bir sürü kişi var görüşeceğim!
İkincisi, kendi özgüvenim arttı. Bu da duruşuma yansıdı.
Tabii bunların sonucunda da, sonuçlarım değişti.!
Senden beklentim 10 tanıtım yapman değil. Şimdilik günde 3 tanıtım yapmanı bekliyorum ama buna alıştığın zaman, yavaş yavaş sayılarını artırabilirsin. Önemli olan düzenli olarak buna devam edebilmen!
Tavsiye:
Kendi tanıtımlarını yaparken hangi yöntemi kullanıyorsan ona devam edebilirsin. Bazıları ev toplantıları yapar, bazıları zoom görüşmesi yapar, bazıları birebir görüşür. Bazıları önceden hazırlanmış tanıtım videosu izletir. Kendin için en iyi yöntemi bulabilirsin.
Benim tavsiyem 2’ye 1 tanıtımlar. Çünkü bazen ilişkin güçlü olduğu zaman, iş anlamında saygı eksik olabiliyor. 2’ye 1 tanıtımlarda bu saygı eksiklikliğini edification yaparak( liderine, sponsoruna) çözebilirsin.
Bunu tanıtım türleri eğitim videosunda ayrıntılı anlattım zaten. Hatırlamıyorsan tekrardan göz atabilirsin.
Topluluk Görevi:
Bugünkü raporunu topluluk forumunda paylaşmayı unutma:
• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
• Kaç kişiye tanıtım yaptın? Nasıl geçti?
• Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?
• Bugün ne öğrendin?
• Bugün en çok neyde zorlandın?Biliyorsun ki buradaki amaçlarımızdan biri de, birbirimizin deneyimlerinden faydalanmak. Sizin kazancınızdan kazanç elde etmeyeceğim ben ama yine de disipline olmanıza biraz motivasyon katabilmek için 30 günün sonuna ödül koyduk. En disiplinli gördüğümüz, en başarılı bulduğumuz ilk 5 kişi ödül kazanacak.
1. Kişi; 1 yıllık topluluk üyeliği + Birebir Danışmanlık
2. Kişi; Birebir Danışmanlık
3. Kişi; 3 aylık topluluk üyeliği
4. Kişi; 3 aylık topluluk üyeliği
5. Kişi; 3 aylık topluluk üyeliğiUmarım ödülleri beğenmişsindir. Yarın görüşmek üzere,
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.