-
1. Gün Bildirimleri
Not: Değişime Hazır mısın?
Artık 30 Gün Challenge’ı resmen başladı ve bu süreç boyunca seni başarıya götürecek formül belli: 5-3-3.
Eğer bu adımları düzenli bir şekilde uygularsan, hem işinde hem de kişisel gelişiminde gözle görülür bir fark yaratacaksın. Ama unutma, bu tamamen senin odaklanma ve disiplinine bağlı.
Şimdi derin bir nefes al ve “Bu meydan okumayı tamamlayacağım!” diye kendine söz ver. Çünkü birçok kişi bu 30 günü tamamlamayacak. Ama sen hedeflerinde ciddisin ve bu işin sonunda kazananlardan biri olacaksın.
5-3-3 Formülü: Bugün Yapılacaklar
✅ 1️⃣. 5 + Yeni Kişiyle Tanış veya İlişki Başlat:
Bugün yapacağın ilk iş, çevrene yeni gözlerle bakmak.
• Telefon rehberini tarayarak unutulmuş tanıdıklarınla iletişim kur.
• Sosyal medyada ilgini çeken kişilerle samimi bir sohbet başlat.
• Çevrendeki insanlara selam ver, iltifat et, tanış!“Merhaba! Seni uzun zamandır görmedim, neler yapıyorsun?” gibi basit bir mesaj bile yeterli.
✅ 2️⃣. 3 Kişiye Tanıtım Yap (İşini veya Ürününü Anlat):
Bugün iş planını ya da ürünlerini paylaşacak 3 kişi bul. Tanıtımı sade, etkileyici ve kısa tut.Geçmişte tanıtım yaptığın ya da konuştuğun 3 kişiyi takip et:
• “Daha önce bahsettiğim fırsat hakkında ne düşünüyorsun?” gibi açık uçlu bir soruyla başlayabilirsin.
• Ya da sohbeti derinleştirmek için onları anlamaya yönelik sorular sor: “Son konuşmamızdan beri neler değişti?”Takip etmek sadece işi hatırlatmak değil, aynı zamanda ilişkiyi güçlendirmektir.
Bugünden Yarınlara Hazırlık
Bugünkü aktivitelerini yaparken, yarın ve sonraki günler için de hazırlık yapmalısın.
🎯 Önümüzdeki günler için şunlara dikkat et:
1️⃣ Yeni bir liste oluştur: Telefon rehberini, sosyal medya takipçilerini ve çevrendeki insanları gözden geçir. Hangi kişilerle iletişime geçeceğine şimdiden karar ve
2️⃣ Tanıtım için materyallerini hazırla: İş planını ya da ürünlerini en kısa ve etkili şekilde nasıl sunacağını düşün. Bu sunumları sadeleştir ve etkili bir hikaye ekle.
3️⃣ Takip stratejisi oluştur: Bugün tanıtım yaptığın kişilerin geri dönüşlerini not al. Onlarla bir sonraki adımı planlamayı unutma.
Böylece yarının görevlerini yaparken sıfırdan başlamazsın ve enerjini yüksek tutarsın.
Bugün Neden Önemli?
Network Marketing’de başarının temel taşı insanlardır. İşinde ve hayatında büyümek istiyorsan, bu formülü günlük bir alışkanlık haline getirmelisin. İlk gününde 5-3-3’ü başarıyla tamamlayarak, bu yolculuğa sağlam bir adım at!
Topluluk Görevi: 🏆
Bugün yaptıklarını bu iletinin altına cevaplamayı unutma
✅Kaç kişiyle tanıştın veya ilişki başlattın? Ne oldu?
✅ Kaç kişiye tanıtım yaptın ve nasıl geçti?
✅ Takip ettiğin kişilerden nasıl bir geri dönüş aldın?
✅bugun ne öğrendin?
✅Bugün en çok neyde zorlandın?Birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Unutma, bu topluluk seninle aynı yolda yürüyen insanlar için bir destek alanıdır.
Bugün karar senin:
Bu challenge’ı hakkıyla tamamlayacak mısın, yoksa seyirci mi kalacaksın?
Disiplinle hareket et, 5-3-3 formülünü uygula ve başarıya bir adım daha yaklaş!Yarın sabah 2. gün mailinde görüşmek üzere. Bugün, dönüşüm yolculuğunun başlangıcı olsun.
Log in to reply.