Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 1. Gün Bildirimleri

• 1. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 3 weeks önce paylaştı.

Not: Değişime Hazır mısın?

Artık 30 Gün Challenge’ı resmen başladı ve bu süreç boyunca seni başarıya götürecek formül belli: 5-3-3.

Eğer bu adımları düzenli bir şekilde uygularsan, hem işinde hem de kişisel gelişiminde gözle görülür bir fark yaratacaksın. Ama unutma, bu tamamen senin odaklanma ve disiplinine bağlı.

Şimdi derin bir nefes al ve “Bu meydan okumayı tamamlayacağım!” diye kendine söz ver. Çünkü birçok kişi bu 30 günü tamamlamayacak. Ama sen hedeflerinde ciddisin ve bu işin sonunda kazananlardan biri olacaksın.

5-3-3 Formülü: Bugün Yapılacaklar

✅ 1️⃣. 5 + Yeni Kişiyle Tanış veya İlişki Başlat:

Bugün yapacağın ilk iş, çevrene yeni gözlerle bakmak.

• Telefon rehberini tarayarak unutulmuş tanıdıklarınla iletişim kur.
    • Sosyal medyada ilgini çeken kişilerle samimi bir sohbet başlat.
    • Çevrendeki insanlara selam ver, iltifat et, tanış!

“Merhaba! Seni uzun zamandır görmedim, neler yapıyorsun?” gibi basit bir mesaj bile yeterli.

✅ 2️⃣. 3 Kişiye Tanıtım Yap (İşini veya Ürününü Anlat):
    Bugün iş planını ya da ürünlerini paylaşacak 3 kişi bul. Tanıtımı sade, etkileyici ve kısa tut.

Geçmişte tanıtım yaptığın ya da konuştuğun 3 kişiyi takip et:

• “Daha önce bahsettiğim fırsat hakkında ne düşünüyorsun?” gibi açık uçlu bir soruyla başlayabilirsin.
    • Ya da sohbeti derinleştirmek için onları anlamaya yönelik sorular sor: “Son konuşmamızdan beri neler değişti?”

Takip etmek sadece işi hatırlatmak değil, aynı zamanda ilişkiyi güçlendirmektir.

Bugünden Yarınlara Hazırlık

Bugünkü aktivitelerini yaparken, yarın ve sonraki günler için de hazırlık yapmalısın.

🎯 Önümüzdeki günler için şunlara dikkat et:

1️⃣ Yeni bir liste oluştur: Telefon rehberini, sosyal medya takipçilerini ve çevrendeki insanları gözden geçir. Hangi kişilerle iletişime geçeceğine şimdiden karar ve

2️⃣ Tanıtım için materyallerini hazırla: İş planını ya da ürünlerini en kısa ve etkili şekilde nasıl sunacağını düşün. Bu sunumları sadeleştir ve etkili bir hikaye ekle.

3️⃣ Takip stratejisi oluştur: Bugün tanıtım yaptığın kişilerin geri dönüşlerini not al. Onlarla bir sonraki adımı planlamayı unutma.

Böylece yarının görevlerini yaparken sıfırdan başlamazsın ve enerjini yüksek tutarsın.

Bugün Neden Önemli?

Network Marketing’de başarının temel taşı insanlardır. İşinde ve hayatında büyümek istiyorsan, bu formülü günlük bir alışkanlık haline getirmelisin. İlk gününde 5-3-3’ü başarıyla tamamlayarak, bu yolculuğa sağlam bir adım at!

Topluluk Görevi: 🏆

Bugün yaptıklarını bu iletinin altına cevaplamayı unutma

✅Kaç kişiyle tanıştın veya ilişki başlattın? Ne oldu?
    ✅ Kaç kişiye tanıtım yaptın ve nasıl geçti?
    ✅ Takip ettiğin kişilerden nasıl bir geri dönüş aldın?
    ✅bugun ne öğrendin?
    ✅Bugün en çok neyde zorlandın?

Birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Unutma, bu topluluk seninle aynı yolda yürüyen insanlar için bir destek alanıdır.

Bugün karar senin:

Bu challenge’ı hakkıyla tamamlayacak mısın, yoksa seyirci mi kalacaksın?
    Disiplinle hareket et, 5-3-3 formülünü uygula ve başarıya bir adım daha yaklaş!

Yarın sabah 2. gün mailinde görüşmek üzere. Bugün, dönüşüm yolculuğunun başlangıcı olsun.

• 37 Replies
  • Ebru

Member
    2 Ocak 2025 at 21:30

Bugün 6 kişi ile mesajlaştım.3 eski anlattığım arkadaşıma tekrar yazdım.3 kişi mesajlarıma ger döndü ve düşünmediklerini iletti.Pes etmek yok.

• Tülay

Member
    2 Ocak 2025 at 21:36

Dogru cevaplar verecegim 🙂

5 yeni kisi ile tanismayi bugun yapamadım.

3 kisi ile iletişim baslattim.

3 tanıtım yaptım. Bunu birebir degil sosyal medyamda yaptim.

Ki bu 5/3/3 olayini rakamsal olarak cogaltmam gerekiyor. Yarin kendimden daha umutluyum

• Rüveyda Solakoğlu

Member
    2 Ocak 2025 at 21:38

Bugün 4 yeni kişi ile tanıştım sadece 1 kişiden olumlu yanıt aldım diğerleri olumsuz yanıt verdi.

6 yeni kişiye tanıtım yaptım verimli geçtiğini düşünüyorum dönüş bekliyorum.

Takip ettiğim kişilerden çok olumlu dönüş aldım denilemez ama bu daha başlangıç..

Bugün sabırla beklemem gerektiğini insanlarda inanç oluşunca daha aktif dönüş yaptıklarını öğrendim:)

Bugün en çok eskiden görüştüğüm kişilere tekrar dönüş yaparken zorlandım açıkçası çok olumsuzdu dönüşler ve cevaplar…

Herşeye rağmen mükemmel bi gündü ✨

• Nurşen Özer

Member
    2 Ocak 2025 at 21:46

Kandil dolayısıyla 10 larca kişiye mesaj attım. Hepsinden geri dönüşler aldım. 1 kişiyle takviye konusunda bilgi alışverişinde bulundum.

Ben nm sektörünü seviyorum ama part time yapıyorum çünkü başka bir işte daha çalıştığım için elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum

• Şükran Kuzucuk

Member
    2 Ocak 2025 at 21:57

10 kişiyle etkileşim kurdum. Onlardan da sıcak dönüşler aldım. Başka bir işte çalıştığım icin birebir görüşme imkanım yoktu. Sosyal medya hesabimdan davette bulundum bir kisi olumlu baktı diğerleri çekimser kaldılar. Bugün anladım ki yoğun bir mesaim.var ve bu sebepten metwork işime yeterince vakit ayırmamışım. Ayrıca insanlara önyargılı yaklaşımlarından dolayı çekinerek yaklaştığımı da farkettim.

• Rəna Əliyeva

Member
    2 Ocak 2025 at 22:03

2 kişiyle takipleşdik azda olsa bir konuşma yaptık mahsul tanıtım yaptım 1 tane pek iyi olmadı ama davetler yaptım 200+ lakin geri dönüş cok az oldu iş tanıtımı yapamadım zorluk çekdiyim kısım bu

sabırlı olmak lazım davamlı olmak lazım

• Gülcan Karaören

Member
    2 Ocak 2025 at 22:09

1.günden<div>

5 yeni kişiyle bağ kuruldu.

3 kişiyle takip yapıldı.

3 kişiye sunum _______ Yapamadım

</div>

• Ümmühan

Member
    2 Ocak 2025 at 22:11

5-3-3 formülüne göre oldukça aktif geçen bir gün oldu diyebilirim.

Sosyal medya aracılığı ile 5 yeni kişi ile sohbet başlattım. Bu 5 kişiden 3’ü ile oldukça güzel sohbetler gelişti. Aralarında NM yapanlar varmış. Sektör üzerine konuştuk. Başarılarımızı temenni ettik. Aslında vermiş olduğum duyular sayesinde bugün 5 kişi haricinde 3 kişi ile daha tanışmış oldum. Hatta sohbet ilerlerken görüşme randevusu bile oluşturduk.

Takip veya iletişimi ilerletmek adına bugün 3 kişi ile görüştüm. Bunlardan biri bu ticareti yapmayı düşünmediğini söyledi fakat o esnada bir tanıtım görüşmesine girecektim. Bu sebeple neden itiraz ettiği ile ilgili yeni bir görüşme için takibe devam. Sosyal medyadan tanıştığım sohbet etmeye fırsatımın olmadığı biriyle bugün telefonda güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Daha önceden NM yapan biri. Bana takıldığım birkaç konuda tavsiyeler verdi. Bir diğeri ile daha önce tanıtım toplantısı için görüşmüştük fakat yapamamıştık. Bugün kendisi tekrar iletişime geçti sohbet ettik ve toplantıyı yaptık.

Ardından iki kişiye video tanıtım gönderdim müsait olmadıkları için. Bu kişilerle takip görüşmesi için randevu aldım. Bugün en çok zorlandığım şey bir tanıtım görüşmesi sırasında karşımdaki kişinin talebi üzerine toplantı yapmamıza rağmen beni dinlemiyor gibi görünmesiydi. Özeleştiri yapacak olursam sanırım fazla detay vererek onu sıktım. Bundan sonra dikkat edeceğim bir unsur. Güzel keyifli ve verimli bir gün oldu benim için. Devamının da daha iyiye giderek geleceğine inanıyorum. Sevgiler

• Gülşah Gümüş

Member
    2 Ocak 2025 at 22:14

Merhaba bugün rehberimden 4 kısı konusmadıgım çok uzun zaman olmus olan arkadaslarımın halini hatırını sordum. Bir tanede sayfamda yeni tanıstıgım birinle bağ kurmaya tanısmaya çalıstım. 1 kısıye işimden bahsettim. Olumlu donus aldım. Ama acık konusmak gerekirse dusunen biriydi. 1 tanede eski iş teklifi yaptıgım kısı ile degısıklık var mı diye konustum. Bugun benı zorlayan yakın çevreme arkadaslarıma iş teklifi etmekten çekindiğimi gordum.<div>

</div>

• Asuman Sızmaz

Member
    2 Ocak 2025 at 22:18

Birinci gün 5 kişi ile sohbet başlatıldı 3 kişiye sunum yapıldı dönüş yapacaklar 3 yeni takip yapıldı BUGÜN güzel gectibugun ne öğrendim düzenli çalışmam gerektiğini ZORLANDIGIM KONU YENI BIR DENEYIM OLUSTURDUĞUM ICIN ÖĞRENMEYEN CALISIYORUM

• Burcu Dönmez

Member
    2 Ocak 2025 at 22:19

8 kişi ile iletişime geçtim 5 kişi sosyal medyadan 3 kişi ile yüz yüze görüştüm sosyal medyadan görüştüklerim ile sohbet başlattım yüz yüze görüştüklerim düşünmediklerini söyledi, pes etmek yok.

• Cənnət Quliyeva

Member
    2 Ocak 2025 at 22:20

Kaç kişiyle tanisdim: Eskiden yazsigim 5-6 kişiye tekrar yazdim

İstagram uzerinden yorumlara fikir bildirerək çevre edinmeye çalisdim

2 kişiye işimi sundum

• Güneş Gundogdu

Member
    2 Ocak 2025 at 22:21

Sanal ortamda aynı şehirde olduğup takiplestigim ve ortamlarda karşılaştığım 4 kişiyle sohbet ettim.

Arkadaşımın velilerin toplantısına katılıp sohbet esnasında sunum ve bir kaç üründen bahsettim kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda 2 tüketici kaydı ve siparis verdim 2 3 kişi ise hafta sonu tekrardan görüşeceğiz…

• Mihriban Koca

Member
    2 Ocak 2025 at 22:31

Challange da hep yapmak istediğimi şimdi yapabilmenin enerjisi ile güne başladım 🌸
    – 5 yeni ve sosyal medyamda takipleşip konuşmadıklarım ile iletişime geçtim 🎉<div>

– 4 tanıtım için görüşme sağladım .

– 6 eski dostlarımla yeniden görüşüp takip ettim .

Mükemmel gün tamamlandı daha iyisi daha güzel dönüşlüsü için yarına hazırız 🧡
    Not : Telefon ve sosyal medya rehberimden yeni liste hazırlaması ve metaryalleri de dün itibariyle tamamladım </div>

• This reply was modified 2 ay, 2 weeks önce by  Mihriban Koca.
  • Selin Öğretmen

Member
    2 Ocak 2025 at 22:43

Bugün 8 kisi ile tanıştım, 3ü sosyal medya üzerinden paylaşımlar hakkında sohbet, 5i eşimin tanışamadığım iş ortamından arkadaşları, gayet verimli geçti hatta 1 i ile kahve bile içilip işimi sorma aşamasına geldik.

3 kişiye tanıtım yaptım, çok verimli değildi. Henüz 2 ay önce firma değiştirdiğim için insanlar önyargili yaklaşıyor…

Takipte olduğum kişiler düşünmekten filozof olacaklar😅

Bugun, sadece iş odaklı yaklasmazsam (muhabbetler de) daha verimli bir ortam olduğunu ve insanların benden kaçmadiğini, gördüm.

Ama en çok işimden bahsetmeden farklı sohbetler etmek ve iş konusunda susmakta zorlandım 😅

Page 1 of 3

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.