Anasayfa › Forums › 30 Gün Challenge › 1. Gün Bildirimleri
-
Konudan bagimsiz her gonderide bildirim geliyor nasil kapatabilirim 🫣
-
Tülay hanım Bildirim almak istediğiniz konularda Yanıtla buttonunun altında bulunan Takip Et (subscribe) a tıklayabilirsiniz. Bildirim almak istemiyorsanız aynı şekilde Takipten Çık (Unsubscribe) a tıklayıp bildirimlerin gelmesini engelleyebilirsiniz. 👍
-
-
Hayırlı geceler.Bugün 10 kişiyle dostluk adımı attım.çok güzel iletişimlerim oldu. İşime dair sorularda sordular tabi ama bu görüşmeler sadece tohum için toprağı hazır hale getirmekti.
3 kişiyi takip noktasında kullandıkları ürünlerin devamı ve düzeni olarak bilgilendirme yaptım.
3 kişiyi ürün sunumuna davet ederek,bunlardan 2 kişiye ürün bilgilendirmesi yaptım.
İnstagramdan 1 kişi Formumu doldurarak işim hakkında bilgi istedi.ona zoom üzerinden iş anlatımı yaptım.Düşünme aşamasında.
bugün kaydım yok ama surviver çalışmalarım çok verimli.
-
1.3 kişiyle iletişime geçildi. 2 olumlu geri dönüş yapıldı.
2.Tanıtım yapılmadı.
3.Takip ettiğim kişilerden ürünler hakkında çok güzel olumlu dönüşler aldım.
4.İnsanların değişimden ve konfor alanından çıkmalarından korktuğunu öğrendim.
5.Bugün tanışma ilişki faslının kişiden kişiye değişkenlik gösterdiği için biraz zorlandım.
Teşekkür ederim… İyi akşamlar.
-
1. Gün 70 kişiye mesaj attım 20 geri dönüş aldım hal hatır sordum kandillerini kutlayıp sohbeti ilerlettim.
2 tanıtım yaptım ve iş anlaşmamız gerçekleşti ekibe dahil ettim. Bu süreçte doğru başlaması için adım adım neler yapabileceğimizi kısa ve net paylaştım.
Güvendiğim bir kaç sosyal medya hesabı ile gerek yorum gerek dm ile iletişime geçtim ve paylaşımlarına yorumlarımı kattım.
En çok zorlandığım kısım ya ters tepersem kısmı oldu aslında yani ters tepmekten ziyade kendimi tutamaz bende karşılık veririm diye düşündüm ama korktuğum gibi olmadı. Kısacası doğru iletişim ile günü güzel geçirdim.
Öğrendiğim en güzel şeyde mış gibi değilde gerçek anlamda bazı adımları atmak bana kendimi iyi hissettirdi.
-
Bu gün 1 kişiyle instegram’dan ilişki kurdum ve beni takip etmeye başladı.
Bir kişiye tanıtım yaptım iyi geçti 1 hafta sonra ürün alacak.
Eski danışanlarımdan 13 kişiyi aradım 9 kişiyle görüştüm
9 kişiden 2 kişi zaten beni arayacaklarmış ürün siparişi verdiler.
Bu gün öğrendiğim en önemli şey listemizi tekrardan aramamız gerektiğini.
Bugün zorlandığım şey instegram’da hangi kişilerle görüşmem gerektiğiydi
takip ettiğim kişilerden dönüş alamadım
-
Ben bu gün sadece 1 postun altına yorum yaptım digerleri için bir eylem planım yoktu full timede çalıştığım için zamanım yeterli gelmiyor
-
10 kişiyle iletişime geçtim sosyal medyada . 7 kişi dönüş yaptı 3 kişi yapmadi ….
Benim için iletişime geçmek zor oldu hiç tanımadığım kişiler olduğu için ama cesaretimi toplayıp yazdım…
-
Bugün tanımadığım insanlarla iletişime geçtiğimde ortak yanımız olduğu için konuşmanın güzel olduğunu cesaretimi toplamayı öğrendim…kişilerle ilk iletişimde zorlandım… gerisi doğaçlama…. tanıtım yapmadım…
-
Mehraba. Bu gün 150 kişiye mesaj atdım. 7 kişiyle sohbet başlatdım. 5 takip atdım 1 karşılıklı takip ve beğeni oldu. Sadece 1 sunum yapma imkanım oldu. Kendisine göre değilmiş network. Eskıden teklıf etdiğim amma kabul etmemiş kişilerle yeniden iletişime geçdim.
-
Bugün 3 tanıtım yaptım biri olumlu geçti yarına takip görüşmesi ayarladım
Önceden sunum yaptığım bir kişiyle iletişime geçtim
6 yeni insanla sosyal medyadan iletişime geçtim ve şuan bağ kurmak için normal sohbet ediyorum
Bugün insanların mazeret uretmelerinin temelde iki sebebe dayandığını ve bunu çözmem gerektiğini öğrendim
kendine guvenmekte ve bize guvenmekte zorlandıkları için mazeret sunarlar
-
Bugün kandil de olması sebebiyle yüzlerce kişiye tebrik , kutlama mesajı gönderdim. Gayet keyifliydi , özellikle WhatsApp durum hikaye izlenme sayısı ciddi artış gösterdi.💯
Aslında 4 kişi olacaktı ama son anda 3 kişiye sunum yaptım. 1 kişi bu iş bana göre değil ben yapamam geri bildirimi yaptı.🤷🏻♂️
2 kişi için ise ben bir düşüneyim yanıtı aldım.🤔
10 kişiye takip yaptım. Pazar günü ofis toplantımız için davette bulundum.
2 kişi katılacaklarını bildirdi diğerleri ise yarın dönüş yapacaklar.
Kandil olduğu için Tanışma çok kolay oldu. 😇 Diğer günler için de farklı stratejilerim var tabi 🙂
3 sunumdan satış kapama lehime olmadı ay başı, yıl başı olduğu için de olabilir düşüncesi ile yaptığım işi hergün iyileştirne yaparak yapmaya devam.
İlk gün benim için harika geçti. Yarın için şimdiden sabırsızlanıyorum.🤩
-
Selam bugün daha önceden programlanmış durumlar vardı daha önceden
Yeni kişi ile tanışmadım ama daha öncekilerle ara ısıttım
Sunum yapmadım takip yaptım
Bu 5-3-3 yasası bireysel mi yani ekibin içine de sunum yapsak sayılıyor mu
-
hayır bireysel. ekipleriniz icin yaptıgınız destek sayılmaz bu sayılara. 🙂
-
-
Salam Aleykum ilk gün olaraq 9 kişiylə ilişki kurdum hetda 5kişiylə evə davet etdim sohbet etdik bu yöndə. Listəm hazır. Listəmə yeni insanlar da əlavə edeceyim. Şu an üçün bu kadar. Yanıtlama kısmı bu gün açıldı bana🥰
-
tebrikler. Bu dünkü aktiviteriniz ise 2. gün raporunuzu da 2. gün baslıgına yazabilirsiniz.
-
-
Merhabalar Seçkin by bugün 1. Günüm
5 yeni kişi ile anket yaparak tanıştım sosyal medya dan 2 yeni kişi ile temasa geçtim işten uzaklaşmış eski 3 üyeleri iletişime geçtim fakat 3 tanıtım yapamadım
-
Merhaba, 5 yeni kişi ile sohbet başlattım
2 kişiye ürün tanıtımı yaptım satış olmadı
Daha önce görüştüğüm biri üyeliği düşen üye olmak üzere iki kişi ile görüştüm eski üye negatif diğeri esnek
Önümüzde ki haftaya 2 randevu 1 i şirket tanıtımı diğeri yüz yüze tanışma
Bugün en çok mazeret karşılamada zorlandım.
Log in to reply.