Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 13. Gün Bildirimleri

• 13. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 2 weeks önce paylaştı.

Not: Hedeflerin Seni Heyecanlandırıyor mu?

Bugün sana yazacağım mesajı düşünürken, birden aklıma beni heyecanlandıran bir an geldi. Network Marketing’deki ilk zamanlarımdı. Hayal listemi yapmıştım ve küçük bir araba hedefim vardı. Yeni yeni para kazanmaya başlamıştım ve araba hedefim için geriye doğru sayıyordum. Her gün iki otobüs değiştirerek, tanıtımlarımızı yaptığımız kafeye gidiyordum. O zamanlar ekranı kırık bir telefonum vardı ve tek bir parça yüklemiştim telefonuma. İsmi “one love” idi. Her gün sabah görüşmelerimi yapmaya giderken, otobüse biner binmez kulaklığımı takar ve o parçayı açardım. Kafamı cama dayar, gözlerimi kapatır ve sanki arabamı almışım ve onda dinliyormuşum gibi hayal ederek gidene kadar o parçayı tekrar tekrar dinlerdim. Bu sanki o günkü görüşmelerimin mükemmel geçmesinin sırrı gibiydi benim için. Bunu dinledikten ve hayalimi canlandırdıktan sonra o kadar enerjik, o kadar pozitif ve o kadar heyecanlı hissediyordum ki kendimi, o hayali gerçekleştirmekten başka bir ihtimal düşünmüyordum. Ve bu sadece beni etkilemiyordu, tüm görüşmelerimi de etkiliyordu. İnsanlar o heyecanımı, inancımı hissediyorlardı.

Bugün hedeflerin üzerine konuşalım. Sana şu soruyu sormak istiyorum: Hedeflerin seni heyecanlandırıyor mu? Sabah uyanır uyanmaz hedeflerini düşündüğünde bir kıvılcım hissediyor musun? Eğer cevap “Hayır” ise, hedeflerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Hedefler, yalnızca bir yere ulaşmamız için bir rota değildir. Aynı zamanda her günümüze enerji ve anlam katarlar. Ancak bir hedef seni heyecanlandırmıyorsa, o hedefe ulaşmak için gereken motivasyonu bulman çok zor olacaktır. Emin ol bunu hissederek çalışmak her şeyi değiştiriyor.

Seni yerinden zıplatacak, uykudan bir an önce uyanmak isteyeceğin hedeflerin olmalı. Öyle bir hedef düşün ki, her tanıtımda bir adım daha yaklaştığını bilmek seni motive etsin. Peki, bu nasıl bir hedef olabilir? Hayatını gerçekten değiştirebilecek, belki ailenin hayatını güzelleştirecek, belki de uzun zamandır gerçekleştirmek istediğin bir hayalini mümkün kılacak bir şey olmalı.

Örneğin, kendine şu soruları sorarak başlayabilirsin:

*Bir yıl sonra hayatımda neyi değiştirmiş olmak istiyorum?

*Bu iş bana ne katabilir? Maddi ya da manevi hangi hayalimi gerçekleştirebilirim?

*Benim için anlamlı olan bir hedef nedir?

Bir araba mı? Daha geniş bir ev mi? Çocuklarına daha iyi bir eğitim mi? Belki de sadece sevdiklerine daha fazla zaman ayırabileceğin bir hayat. Hedefin ne olursa olsun, seni içten içe heyecanlandırmalı ve motive etmeli. İşte bu heyecan, seni her sabah harekete geçirecek kıvılcım olacak.

Hedeflerini Görselleştir

Bir hedefe giden yolda onun zaten gerçekleştiğini hayal etmek, hem motivasyon hem de enerji açısından müthiş bir güç kaynağıdır. Tıpkı benim o otobüste, hayalini kurduğum arabada “one love” dinlerken hissettiğim gibi. Bugün sen de bunu denemelisin. Hedefin ne olursa olsun, kendini o hedefe ulaşmış gibi hayal et. Gözlerini kapa ve o anı hisset. Neler görüyorsun? Kimlerle berabersin? Ne hissediyorsun?
    Hayalini her gün zihninde canlandır ve bu hayali gerçekleştirmek için çalışmanın ne kadar keyifli bir deneyim olacağını fark et.

Hedeflerini Küçük Adımlara Böl
    Unutma, en büyük hedefler bile küçük adımlarla başarılır. Şu an, hedefin ne kadar büyük olursa olsun, her gün yaptığın 5-3-3 çalışmalarıyla ona bir adım daha yaklaşıyorsun. Bugün tanışacağın 5 yeni kişi, yapacağın 3 tanıtım ve 3 takip, seni hayaline bir adım daha yaklaştıracak. Küçük adımlar atarak, o büyük resmi inşa etmeye devam ediyorsun.

Bugünün Görevleri

1️⃣Hedeflerin seni heyecanlandırıyor mu, buna gerçekten odaklan. Eğer hedeflerin sana yeterince ilham vermiyorsa, onları yeniden tanımla. Seni sabah yataktan zıplatacak bir hedef bul.

2️⃣Hedefini görselleştir. Onu hisset, hayal et, detaylandır. Bugün bir ara, 5 dakikanı sadece hayalini kurmaya ayır.

3️⃣Bugünün 5-3-3 görevlerini yaparken, her adımı hedefinle ilişkilendir. Kendine şunu hatırlat: “Şimdi bu işi yapıyorum çünkü hedefime bir adım daha yaklaşıyorum.”

Gün Sonunda Raporla

Toplulukta raporunu yazarken hedeflerini ve bu hedefe ulaşmak için neler yaptığını paylaşmayı unutma. Bugün seni motive eden en büyük hayalin ne? Paylaş ki diğerleri de ilham alsın. Hedeflerin hakkında konuşmak onları daha somut hale getirir ve başarma ihtimalini artırır.
    Unutma, her hayal, onun için atılan küçük adımlarla gerçeğe dönüşür. Bugün bir adım at ve hedefinin seni büyülemesine izin ver.

Yarın yeniden görüşmek üzere, sevgiler!

Seçkin Kalkanoğlu

• 9 Replies
  • Mürüvvet

Member
    14 Ocak 2025 at 21:40

13.günden merhabalar 🙂

✅Benim en büyük hayalim zengin olmak 😀 çünkü hayallerimin hepsi paraya bakıyor 😀 hedeflerim şu aslında 14 kişilik bir aile evinde rahat bir yaşamım yok 13 yaşımdan beri çalışıyorum ve artık hayatımda beni pasif bir gelire koyacak bir iş gerekiyor bu da network marketing te mümkün.

✅ Hedeflerim beni heyecanlandırıyor mu evet heyecanlandırıyor çünkü ilk başta kendime bir araba almak istiyorum bunu hayali büyük gerisinde kendime ait bir ev ve o evin bir odasını kütüphane haline getirmek bunlar beni heyecanlandırıyor 🙂

✅ Hayallerimi sadece bugün değil her gün 5 dakikadan fazla ayırıp hayal kuruyorum hissediyorum hissedince kalbim çok hızlı çarpıyor böyle sanki aşık olmuşsun miden de kelebekler uçuşuyormuş gibi oluyor.

✅ Bi hayalimde sizden danışmanlık almaktı o gerçek oldu mesela sizle danışmanlık görüşmesinde de aynı şey olmuştu midemde kalbimde kelebekler mucizevi şekilde uçuyordu kanatlarını hissedercesine ve 20 gün oldu sizden danışmanlık alalı hala aynı duyguyu hissediyorum sizle tanışmakta benim için büyük bir hayal hedefti 🙂

✅ 5,3,3 görevimi yaparken de hedeflerimi düşünerek yapıyorum bunu düşünüp görüşme yapınca tanıtım veya davet yapınca etkisi pozitif oluyor tabi 🙂

✅ Benim o hedeflere ulaşmam için bugün yaptığım şeyler şunlar 3 kişiye tanıtım yaptım 2 si olumla ama followa aldım diğeri olmadı. 5 kişiyi takibe aldım sosyal medyada ve iletişime başladık neler yaptığını konuştuk. Ve beni zorlayan durum şuydu tekrarlıyorum kusura bakmayın ama bir liderim yok görüşme sırasında tanıştıracak kimsem yok yani edifike yapacak kimse yok ne beni yüceltecek bir lider nede benim yüceltecek bir üst kol yok bu konu zorluyor beni maalesef. Bugünlük bu kadar yarın görüşmek üzere Seçkin bey 🙂

• Asuman Sızmaz

Member
    14 Ocak 2025 at 22:24

İyi akşamlar Hedeflerin ben çok heyecanlandırıyor artık sabah uyanma sebebim ve hatırlatıyor her kahvaltımda Hedeflerim hergün baktığım telefon ekranımda ancak şimdi bir resim çizeceğim ve en çok gördüğüm yere asacağım . Bugün 5 yeni kişi ile tanıştım sosyal medyadan sohbet ettik .3 sunum yaptım 1 tanesi işi yapmak istedi 1 tanesi ürün kullanma kararı aldı 1 tanesi tanıtım sonucunda çok pahalı diyerek vazgeçti sizin söylediklerinizi uyguladım ama sizin dediğiniz gibi bana değil kendine hayır dedi Bugün tanıtım videolarını bir kez daha izleyeceğim eksiğim nerede onu görmek için bugün onda zorlandım diye düşünüyorum.Yarın görüşmek üzere 🙏

• NEŞE AÇIKALIN

Member
    14 Ocak 2025 at 22:49

13. Gün bugün sadece 2 yeni kişi ile tanıştım

9 takip yatım hafta içine 5 randevu ayarladım bugün 2 tanıtım yaptım henüz kayıt alamadım iyi akşamlar diliyorum Seçkin by

• Şenay Şahinli

Member
    14 Ocak 2025 at 22:56

13. Günden selamlar

1-Evet hedeflerim beni çok heyecanlandırıyor.O kadarki 4 yıldır çok erken kalkıyorum.Çünkü çalışmalarım çoğaldı.

2-Hedeflerimi ve hayallerimi görselleştirerek pano yaptım.Her sabah kalktığımda ilk yaptığım onlara bakarak seçim yapmak.Ve başarının bedelini ödemek.

3-Bugün beni motive eden en büyük hayalim,sadece bana ait olan hayatı kurmaktı.Ve her sabah içerik üretmek beni hedeflerime bir adım daha yaklaştırıyor.

-Bugün 2 kişiyle tanıştım.Birisi bayan.İnstagramdan bana yazdı.Diğeri genç bir delikanlı.Sabah kahve içmek için girdiğim kafede çalışıyor ve sürekli gülüyordu.Ona hizmetinin,müziklerin ve ortamın harika olduğunu söyledim.Gerçekten harikaydı.

-4 Kişiye telefonda kısa ürün tanıtımı yaptım ve randevu oluşturdum.

-3 kişiye takip yaptım.

-Bugün hiç birşeyde zorlanmadım.

-Bugün öğrendiğim şey,büromda daha disiplinli çalıştığım

• Canan Yekbaş

Member
    14 Ocak 2025 at 23:15

Merhabalar

Hayallerim beni heyecanlandırıyor bazen uyuyamıyorum

Hayal kurmayı bile networkte öğrendim ben ……

• Osman Ermiş

Member
    14 Ocak 2025 at 23:50

Merhaba iyi akşamlar

Hayalim Ailem için tasarımı onlara ait onların istediği şekilde bir yazlık ev yaptırmak. Daha sonra kendi tasarımım olacak şekilde kendime ait ev yaptırmak. ☺️☺️☺️

Bugün 5 kişiyle tanıştım.

1 kişiye davet yapıldı

1 kişiye tanıtım yapıldı sonra ürün verildi.

Bugün yeni insanlarla tanışmanın aslında mutluluk uyandırdığını farkettim, gerçekten bazı insanlar bazen bir merhaba, selam, nasılsın gibi kelimelere çok ihtiyacı varmış gibi mesaj atınca olumlu yönde şaşırıyorlar 😊😊😊

Bugün zorlanacak birşey yaşamadım.

Teşekkür ederim…

• Özlem Balakar

Member
    15 Ocak 2025 at 01:11

Hedeflerim ve yaşamak istediğim hayat beni çok heyecanlandıriyor bazen uyuyamıyorum nerdeyse .Ve bunu en çok kızım için istiyorum ona iyi bir hayat sunmak için çünkü elinden alınan bir hayatı var ve ben ona bunu borçluyum .Bu sektöre başladığımdan itibaren çok sıkıntılar yaşadım ama vazgeçmedim. Hiçbir gün nedenimi unutmayacağım.Onun içinde burdayım hergun daha iyiye gitmek için .<div>

Bugün 2 görüşmemiz vardi iptal oldu ve tekrar randevulasamadik takipte kalacağım .Hiç ürün sunumu yapamadım maalesef ama listemden konuştuğum 2 kişiye takip yaptım ve henüz olumlu değil . Ürün kullanan müşterilerimden 5 kişiyi takip yaptım günlük rutinim . Bugünde yine bir saat eğitime katıldım .Sosyal cevremi genişletmek için spor salonuna gitmeye karar verdim .Bugün çok verimli olmadı benim için açıkçası hala zamanımı planlama konusunda iyi değilim .Daha sıkı ve verimli çalışmalıyım . Bugün nedenlerimi düşününce az çalıştığıma karar verdim daha iyisini yapmalıyım .

<div>

</div></div>

• Mahmut DOĞDU

Member
    15 Ocak 2025 at 22:05

13. Gün raporu

17 kişi ile tanıştım. 6 kişinin numarasını aldım.

5 kişiye tanıtım yaptım.

1 kişi ben uzaktan iş değilde ofiste çalışmayı tercih ederim dedi 🤔😇

1 kişi çalışma modeli bana uygun değil dedi.

1 kişi şuanda böyle bir çalışma tarzı düşünmüyorum dedi.

2 kişiye de zoom üzerinden genel katılımlı toplantıda tanıtım yapıldı. Zoom sonrası kendilerine ulaşamadım telefonlarımı açmadılar.

Bugün yeni insanlar tanıma dışında verimli bir gün olmadı benim için 🥺

8 kişiye de takip yaptım. Pazar günü ki Genel Toplantımıza davet ettim. Cuma günü tekrar görüşeceğiz.

Bu arada hayâl panosunu oluşturdum bu yıl içinde gerçekleşmesini istediğim 23 adet hayâlimi fotoğrafladım. Aslında 24 adet ama birinin fotosunu yapamadım o da aklımdan çıkmıyor zaten 🤗

Sürekli gözümün önünde olmaları bana nedenlerimi hatırlatıyor ve çalışma şevki getiriyor. Ya başaracağım ya başaracağım.

😉😎

• Selma Sümer

Member
    16 Ocak 2025 at 01:00

13.günden merhabalar

✅ Yataktan heyecanla kalkmama sebep benimde hayallerim var…

Her modum düştüğünde moralim bozulduğunda eşimin emekli olduğu, karavanımıza binip il il Türkiye’nin dört bir yanına yaşayan ekip arkadaşlarımı ziyaret ederek motivasyon programları düzenleğğimi hayal ediyorum…🚐

👉 Bir çok hayali var fakat beni en çok heyecanlandıran ilk olarak gerçekleşmesini istediğim hayalim karavanım ile özgürce yaşarken çalışmaya devam etmek…

✅1 kişi ile tanıştım

✅ 1 sunum yaptım

✅ 4 takip ve danışmanlık yaptım

✅ 14+ 16 kişilik grup eğitim atölyesi yaptım

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.