-
15. Gün Bildirimleri
Not: Süreklilik, Başarıyı Yaratan Alışkanlık
Bugün büyük bir dönüm noktası! Challenge’ın tam yarısını geride bıraktık ve bu noktaya kadar geldin. Harika bir iş çıkardığını fark ediyor musun? 🎉 Her gün 5-3-3 kuralını uyguladın, yeni insanlarla tanıştın, tanıtımlar yaptın, takiplerle ilişkilerini güçlendirdin. Şimdi bir düşün: Bu süreklilik seni nasıl bir seviyeye taşıdı? Ve devam edersen, hayatında neler değişir?
Kahvemi içerken bu noktaya gelmenin ne kadar büyük bir başarı olduğunu düşündüm. Çünkü birçok kişi başlar ama yarı yolda bırakır. Sen bırakmadın. İşte bu, seni diğerlerinden ayıran en önemli şey: Süreklilik.Süreklilik, Hayatta Her Şeyi Değiştirir
Sana bir sır vereyim mi? Başarı, mükemmel günler değil, sıradan günlerde yaptığın şeylerle gelir. Bazı günler enerjin zirvede olur, her şey yolunda gider. Ama bazen de hiç enerjin olmaz, motivasyonun düşer. İşte tam da o günler, seni inşa eden günlerdir. Çünkü o anlarda bile süreklilikle çalışmaya devam edersen, kendine “Ben bu işi yapabilirim” dersin. İşte asıl fark burada
Kendi hikayemi hatırlıyorum. Bazı günler öyle yoruluyordum ki, “Acaba bu kadar çaba buna değer mi?” diye soruyordum. Ama her gün devam ettim. Hedefimi düşündüm. Ve biliyor musun, o hayal beni ileri taşıdı. 4. Ayımda ilk arabamı, 9. Ayımda ikinci arabamı aldım, ilk yılım bittiğinde bin kişilik kamp yaptım. Çünkü biliyordum: Süreklilik, disiplin ve her gün bir adım fazlasını yapmaya odaklanmak, beni hedeflerime ulaştırdı.
Bugün Kendine Şunu Sor
“Benim için bu işte sürekliliği sağlayacak olan şey ne?” Bu soruyu içtenlikle yanıtla. Belki büyük bir hayalin var. Belki ailene daha çok vakit ayırmak istiyorsun. Belki çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak. Ya da sadece kendi potansiyelini keşfetmek. Nedir seni bu yolda tutan şey? Onu bul ve sıkı sıkıya sarıl. Çünkü o şey, seni en zor günlerde bile ayakta tutacak.
Süreklilikle İlgili Ufak Bir Hikaye
Biliyor musun, dev bambu ağaçları ilk beş yıl boyunca neredeyse hiç büyümez. Toprağın altında kök salmakla meşguldür. Ama beşinci yılın sonunda birdenbire hızla büyümeye başlar ve sadece altı hafta içinde 27 metreye ulaşır. İşte Network Marketing de böyle bir şey. Sürekli çalışırsın, kök salarsın, kendini geliştirirsin. Ve bir gün fark edersin ki, her şey büyümeye başlamış. Süreklilik, seni görünmeyen bir başarıya hazırlıyor olabilir.
Bugünün Görevleri
Bugün 5-3-3 kuralını yaparken bu hikayeyi hatırla. Attığın her adım, o kökleri güçlendiriyor.
*5 kişiyle tanış: Bugün tanıştığın insanlarla sohbet ederken onların hikayelerine odaklan. İnsanlar kendilerini dinleyenlere daha çok bağlanır. Belki bir kahve dükkanında ya da sosyal medyada bir sohbete başla.
*3 kişiye tanıtım yap: Tanıtımlarında bu işin kısa vadeli bir çözüm değil, uzun vadeli bir yatırım olduğunu vurgula. Süreklilikle elde edilen başarıyı hissettir. “Hayallerine ulaşmak için bugün ilk adımı atmaya hazır mısın?” gibi bir soruyla onlara ilham ver.
*3 kişiye takip yap: Daha önce konuştuğun kişilere samimi bir mesaj gönder. “Son konuşmamızdan beri düşündüğün bir şey oldu mu?” gibi bir soru ile iletişimi yeniden canlandır.
Topluluk Görevi: Yaz ve İlham Ol
Bugün neler öğrendiğini ve neyde zorlandığını da toplulukta bizimle paylaş. Süreklilik senin için ne ifade ediyor? Seni bu süreçte güçlü tutan motivasyon nedir? Paylaştığın her şey, başka birine ilham kaynağı olacak, bunu unutma.
Unutma: Bugün seninle gurur duyuyorum. Sürekliliğin, seni hayal ettiğinden bile daha büyük başarılara taşıyacak. Bu yolda yalnız olmadığını bil. Ben ve topluluk, her adımında yanında olmaktan mutluyuz.
Hadi şimdi harekete geç ve bu günü başarıyla tamamla! Yarın tekrar görüşmek üzere.
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.