Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 15. Gün Bildirimleri

• 15. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 2 weeks önce paylaştı.

Not: Süreklilik, Başarıyı Yaratan Alışkanlık

Bugün büyük bir dönüm noktası! Challenge’ın tam yarısını geride bıraktık ve bu noktaya kadar geldin. Harika bir iş çıkardığını fark ediyor musun? 🎉 Her gün 5-3-3 kuralını uyguladın, yeni insanlarla tanıştın, tanıtımlar yaptın, takiplerle ilişkilerini güçlendirdin. Şimdi bir düşün: Bu süreklilik seni nasıl bir seviyeye taşıdı? Ve devam edersen, hayatında neler değişir?
    Kahvemi içerken bu noktaya gelmenin ne kadar büyük bir başarı olduğunu düşündüm. Çünkü birçok kişi başlar ama yarı yolda bırakır. Sen bırakmadın. İşte bu, seni diğerlerinden ayıran en önemli şey: Süreklilik.

Süreklilik, Hayatta Her Şeyi Değiştirir

Sana bir sır vereyim mi? Başarı, mükemmel günler değil, sıradan günlerde yaptığın şeylerle gelir. Bazı günler enerjin zirvede olur, her şey yolunda gider. Ama bazen de hiç enerjin olmaz, motivasyonun düşer. İşte tam da o günler, seni inşa eden günlerdir. Çünkü o anlarda bile süreklilikle çalışmaya devam edersen, kendine “Ben bu işi yapabilirim” dersin. İşte asıl fark burada

Kendi hikayemi hatırlıyorum. Bazı günler öyle yoruluyordum ki, “Acaba bu kadar çaba buna değer mi?” diye soruyordum. Ama her gün devam ettim. Hedefimi düşündüm. Ve biliyor musun, o hayal beni ileri taşıdı. 4. Ayımda ilk arabamı, 9. Ayımda ikinci arabamı aldım, ilk yılım bittiğinde bin kişilik kamp yaptım. Çünkü biliyordum: Süreklilik, disiplin ve her gün bir adım fazlasını yapmaya odaklanmak, beni hedeflerime ulaştırdı.

Bugün Kendine Şunu Sor

“Benim için bu işte sürekliliği sağlayacak olan şey ne?” Bu soruyu içtenlikle yanıtla. Belki büyük bir hayalin var. Belki ailene daha çok vakit ayırmak istiyorsun. Belki çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak. Ya da sadece kendi potansiyelini keşfetmek. Nedir seni bu yolda tutan şey? Onu bul ve sıkı sıkıya sarıl. Çünkü o şey, seni en zor günlerde bile ayakta tutacak.

Süreklilikle İlgili Ufak Bir Hikaye

Biliyor musun, dev bambu ağaçları ilk beş yıl boyunca neredeyse hiç büyümez. Toprağın altında kök salmakla meşguldür. Ama beşinci yılın sonunda birdenbire hızla büyümeye başlar ve sadece altı hafta içinde 27 metreye ulaşır. İşte Network Marketing de böyle bir şey. Sürekli çalışırsın, kök salarsın, kendini geliştirirsin. Ve bir gün fark edersin ki, her şey büyümeye başlamış. Süreklilik, seni görünmeyen bir başarıya hazırlıyor olabilir.

Bugünün Görevleri

Bugün 5-3-3 kuralını yaparken bu hikayeyi hatırla. Attığın her adım, o kökleri güçlendiriyor.

*5 kişiyle tanış: Bugün tanıştığın insanlarla sohbet ederken onların hikayelerine odaklan. İnsanlar kendilerini dinleyenlere daha çok bağlanır. Belki bir kahve dükkanında ya da sosyal medyada bir sohbete başla.

*3 kişiye tanıtım yap: Tanıtımlarında bu işin kısa vadeli bir çözüm değil, uzun vadeli bir yatırım olduğunu vurgula. Süreklilikle elde edilen başarıyı hissettir. “Hayallerine ulaşmak için bugün ilk adımı atmaya hazır mısın?” gibi bir soruyla onlara ilham ver.

*3 kişiye takip yap: Daha önce konuştuğun kişilere samimi bir mesaj gönder. “Son konuşmamızdan beri düşündüğün bir şey oldu mu?” gibi bir soru ile iletişimi yeniden canlandır.

Topluluk Görevi: Yaz ve İlham Ol

Bugün neler öğrendiğini ve neyde zorlandığını da toplulukta bizimle paylaş. Süreklilik senin için ne ifade ediyor? Seni bu süreçte güçlü tutan motivasyon nedir? Paylaştığın her şey, başka birine ilham kaynağı olacak, bunu unutma.

Unutma: Bugün seninle gurur duyuyorum. Sürekliliğin, seni hayal ettiğinden bile daha büyük başarılara taşıyacak. Bu yolda yalnız olmadığını bil. Ben ve topluluk, her adımında yanında olmaktan mutluyuz.

Hadi şimdi harekete geç ve bu günü başarıyla tamamla! Yarın tekrar görüşmek üzere.

Seçkin Kalkanoğlu

• 9 Replies
  • Asuman Sızmaz

Member
    16 Ocak 2025 at 22:16

İyi geceler Seçkin bey Bugün söylediklerinizi uygulamaya çalıştım evet sosyal medyadan yeni 5 kişi ile sohbet başlattım 4 kişiye sunum yaptım 3 tanesi ürün 1 iş fırsatıydı 2 kişi ürün kullanmak için adım atma kararı aldı iş fırsatı için çalışma yapacağız 1 kişi ürün için düşüneceğini söyledi Bugün zorlandığım sunum ve davetti Onun için eğitimler Bir kere daha izleyeceğim nerede hata yaptığımı görmek için Ama başaracağım kararlıyım ⭐️⭐️⭐️

• Mürüvvet

Member
    16 Ocak 2025 at 22:37

15. Günden merhabalar 🙂

✅ Bugün 4 kişiyle tanıştım hikayelerini dinlemek güzel onlara değer verdiğimi hissediyorlar ama 2 kişi daha çok benim hikayemi dinlemek istediler neler yaptığımı ve oralardan buralara nasıl geldiğimi merak ediyorlar bu etkileyici oluyor.

✅ Hayallerine ulaşmak için gel bir adım atalım diyorum ya benim hayal kuracak halim yok iyi güzel ama bunların olması zaman alır diyorlar anlamıyorum yani ne desem ne yapsam onlara hayallerini artık düşünmüyorlar aslında hayallerini anlatırlarken çok mutlular ama gel gelelim ki işin ucu kayıt olurken ürün almaya gelince ee ben neden sermaye koyuyorum ki diyorlar o zaman hayallerini unutuyorlar.

✅ 2 kişiye takip yaptım ben sizin dediğiniz gibi son konuşmamızdan düşündüğün bir şey oldu mu diyorum. Evet oldu ama önce küçük paketle başlayalım benim çevrem yok ki demeye başlıyorlar. Biri de ben bunu yaparım aslında kafama yattı ama benim zamanım çok fazla ceylan nasıl yapıcaz diyor 🙂

✅ Bugün zorlandığım konu insanların hayallerini anlatması güzel ama harekete geçmiyorlar bunun için neden ürün alıyoruz diyorlar 🙂 Süreklilik buraya gelip bunları yapmak yazmak çok güzel bazı zorlukları hala var dışarda da çalışıyorum yoruldum mu yoruldum aslında ama devam edicez sorumluluklarımı almak hoşuma gidiyor 🙂 beni bu süreçte güçlü tutan motivasyon 14 kişilik bir ailede hatta doğulu bir ailede kız çocuğunun neler yapacağını göstermek başarılı mutlu olmayı göstermek ve ailemde ki herkes vay be ceylan neler o kadar şeye rağmen hala ayakta ve gerçekten başardı demeleri o sahnede beni küçümseyen herkesin beni alkışlamaktan ellerinin kızarması bu benim hayalim ve beni ayakta tutan motivasyon. 🙂

Bazen moralim bozulduğu zaman motivasyona ihtiyacım olduğu zaman sizle danışmanlık aldığım da aldığım ses kaydında bana verdiğiniz o motivasyonu dinlemek beni kendime getiriyor 🙂

Teşekkür ederim Seçkin bey bugünlük bu kadar yarın görüşmek üzere 🙂

• Selma Sümer

Member
    17 Ocak 2025 at 00:37

15. Günden Merhabalar

✅ 3 kişi ile sosyal medyada sohbet başlattım

✅ Sunumum iptal oldu 😭

✅ Yakın zaman da yapılacak bir etkinlik için bilet satış için çalıştım

✅ 7 kişiye Takip yaptım…

✅3 kişinin paketini oluşturdum

Yeni kişi ve sunum sayılarım istediğim gibi olmasa da vaz geçmeden 5,3,3 kuralını hayatıma geçirmeye kararlıyım💪💪💪

• Canan Yekbaş

Member
    17 Ocak 2025 at 00:41

15.gunden merhaba

Ayın ortasında olduğumuz için biraz strese girdim sanki. Topluluğun içinde olmak harika 🥰

Bugün bir kişiyle tanıştım olumsuz geçti

Bir kişiye ürün tavsiye ettim

Üç kişiye takip yaptım

Ekibimle toplantı yaptım.

İnancimi hiç kaybetmedim

Planım👉 eksik olduğum konulari tekrar edip aynada kendime sunum yapmak . Kendi tarzımı oluşturmak istiyorum.

Seçkin Hocam tüm ekibime sizi tavsiye ettim 🙏🫣

Bazen çok geç rapor yazıyorum özür dilerim. Arada başa dönüp yorumları raporları da okuyorum kiminden ilham aliyorum kiminde aynı seyleri yaşadığımiz için motive oluyorum. Tüm Network Okulu ekibine ve size emekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız yarın görüşmek üzere🙏

• Özlem Balakar

Member
    17 Ocak 2025 at 01:06

Gerçekten 15 gün nasıl geçti bilmiyorum tam hedeflediğim noktada değilim ama bu süreklilik ve sayılar bende netlik oluşturmaya başladı ve kendimden bu performansı beklemiyordum açıkçası . Gittikçe gelişiyor ve şekilleniyor herşey .Şuan bir ivme yakaladım uzun zamandir yapamadığım bir çalışma. ve sanırım artık bu bende düzenli işe gidip geldiğim gibi oturmaya başladı acaba öncesinde hobi olarak mi yapiyordum diye düşündüm bugün .İlginç.

Bugün Instagramda 2 yeni kişiyle tanıştım ve bu tanismalarim ilginç bir şekilde ürün sunumuna ulaştı kendiliğinden biri şimdilik olumsuz diğeri olumlu ürün denemeye karar verdik .Tekrar referans ile bir ürün sunumu daha gerçekleştirdim ve bu satışla kapandı kısa net ve açıklayıcı idi .Takibini yaptığım 2 kişi ile yarın iş firsati için birebir görüşme ayarladım .

Hikayemi anlatma konusunda daha iyiydim.

Akşam bir eğitime katıldım .Günlük müşterilerimin programlarını takip ettim birebir görüşmeler yaptım .

Bugün geldiğim noktayı görmek beni çok iyi hissettirdi özelikle olumsuz olarak biten ürün sunumlarımdan referans almak herşeyin daha iyiye gittiğini gösteriyor .Bence ben bu işi daha yeni anlamaya başladım 😊 hani hersey zihninde kördüğüm olur ve bir aydinlanma gelir ya tam o noktadayim sanırım 😊

Bize sonsuz desteğiniz için teşekkürler Seçkin bey 🙏

• Osman Ermiş

Member
    17 Ocak 2025 at 09:05

Merhabalar 🖐️😊

Bugün 3 kişiye sunum yapıldı biri benlik değil dedi, biri ürünleri beğendi diğeri ise ürünleri ve sistemi beğendi.

İki kişiye takip yapıldı Sunumlar yoğun geçtiği için pek tanışma yapamadım.

Bugün küçük küçük yapılan işlerin yavaş yavaş katlanarak büyüdüğünü gördüm.

Kısacası tohumları saldım yeşermesini bekliyorum.

• NEŞE AÇIKALIN

Member
    17 Ocak 2025 at 23:47

15. Gün den iyi akşamlar diliyorum

Bugün 2 yeni kişi ile tanıştım

Pozitif yönde sohbet oldu bağ kuruldu randevuya dönüşecek

Eski üyelerinden birinin aktifliğini yaptım arkadaşı için sipariş girdik kendisi içinde haftaya gireceğiz

3 takip yapıldı bugünün randevusu iptal oldu

Yarın içinde 2 tanıtım randevusu verildi

Dediğiniz gibi insanların konuşmaya ihtiyacı var dinlemeyi bilirsek işimizin kolaylaştırını görüyoruz teşekkürler Seçkin by

• Mahmut DOĞDU

Member
    20 Ocak 2025 at 23:30

15. Gün

12 kişi ile tanıştım

4 takip yaptım

Sunum yapma durumum olmadı maalesef

• Hüsniye Özlü

Member
    22 Ocak 2025 at 00:52

Merhaba,

5 yeni tanışma

2 tanıtım , maaşlı işi tercih ediyorlar

3 takip

Önceki günlerde tanışmalarla ilişki ilerletme yaptım.

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.