Anasayfa › Forums › 30 Gün Challenge › 2. Gün Bildirimleri
-
5 kisiye davet yaptim ancak olumlu donus alamadim. Davet sayimizi arttirip olumluya cevirebilme sansimi arttirmaliyim. Artik 5 yerine 10 hedefi koydum kendime
3 tanitim yapacaktim ancak 2 tanıtım zamansizliktan iptal oldu. Bunda da 3 u arttirmaliyim. Olasiliklari hesapliyarak hareket etmeliyim
3 takip te 1 iletisimi ilerlettim
5/3/3 olarak takılı kaldigimdan bugun ben bence sinifta kaldim.
10/5/5 olarak yarina baslangic yapacagim bu sefer
İletişimi ilerletme kisminda sıkıntı yasadim birde. Konu bi kac kelimeden sonra tikandi kaldi
-
Bu gün 5 kişiylə iletişim kurdum. 3 kişiyə sunum yaptım 2 si düşüneceyini dedi. Bu gün işlerim yoğun olduğundan bu kadarını yaptım. Ve saytda video izlemişim.
-
2. günden Merhaba ;
Hedef plan programımı hazırladım ,
Yıllık aylık ve günlük görüşme kazanç ve hedef planlaması sağladım .
6 yeni kişi tanışma konuşması başlattım
Eskilerden davet yaptığım kişiler ile yeniden Takipleşme sürecinde 3 kişi ile takip
3 kişiyi sunuma davet ettim ancak 1 kişi oldu .
Yarın daha fazla davet üzerine çalışacağım zorlandığım kusunlar şuan da davet sunum arasında geçmektedir .
-
Merhabalar
16 kişi ile tanıştım. Hepsiyle gayet olumlu güzel sohbetimiz oldu.🎉
Yine 3 kişiye tanıtım yaptım ama bu sefer ki saat 21.45’te planlı olan liderimizin zoom üzerinden olan tanıtımıydı. Yaklaşık 40 dakika sürdü herzaman ki gibi. Zoom bittiğinde vaktin geç olduğunu düşünerek geri bildirim almak yarına kaldı.🤔
5 kişiye takip yaptım 1 tanesi ile iş ortaklığımızı başlattık. Ürünlerinin siparişini girdik.
Diğer 4 kişi için ise doğru zaman durumundan kaynaklı takip listesindeler tekrar.
Özellikle doğru takibin satışa dönmüş olması beni inanılmaz mutlu etti. 🥰
Atalarımız boşuna söylememiş mermeri delen su damlasının gücü değil onun sürekliliğidir diye 😇
Bir ara zaman sıkıntısı yaşadım planlananın dışında bazı gelişmeler oldu ve vaktimin bir kısmını ona ayırmak durumunda kaldım ama onu da halletmiş olmanın verdiği huzur ile günü tamamladım.
Yarın kendime meydan okumanın 3. Günü ve tarih 5 Ocak. Yani Formül gibi 3 – 5 bişiler yapacağım yine 😁
Tabi planlı ve programlı şekilde 😇
-
2. Günden merhaba
5 kişi ile tanıştım
5 kişiye işimi anlattım
Yarın için bu 5 kişilik grupla görüşme ayarladım. Takip gerçekleştirmiş olacağım
Cumartesi ve Pazar günleri için 2 davet aldım
Plan videosunu izledim notlarımı aldım gedefimi belirledim .
Planlamaları üzerinde çok daha ayrıntı çalışmış olacağım…
-
<strong style=”background-color: var(–bb-content-background-color); font-family: inherit; font-size: inherit; color: var(–bb-body-text-color);”>Bugün yapman gerekenler:
1- Plan yapma eğitimini izledim ve bütün eğitimin notlarını aldım Hedefimi belirledim ve yazdım: Bu yıl 2 miyon dolar kazanacağımı seçiyorumve başaracağıma tüm kalbimle inanıyorum.
2- Planımı oluşturdım:
Gelir hedefine ulaşmak için aylık 450 kişi ve günlük 15 kişiyle konuşman gerektiğini netleştirdim.
• Kaç kişiyle tanıştın? Nasıl?
İnstegram’dan takip ettiğim sayfalardan yorum yaptım ve paylaşımlarını beğendim ve onlarda benim paylaşımlarımın nerdeyse hepsini beğenip beni takip etmeye başladı.
• Kaç kişiye tanıtım yaptın?
10 Kişiye
Nasıl geçti?
1 kişi ürünlere başladı.
iyi geçti 1 kişi ürün aldı
• Kaç kişiye takip yaptın? Ya da ilişkinizi nasıl ilerlettiniz?10 kişiye paylaştıkları şeyleri bende çok seviyorum oda çok mutlu olunca bu durumdan teşekkür etti konuşmamız devam ediyor.
• Bugün ne öğrendin?planlı çalışarak hedefime daha çabuk ulaşabileceğimi
• Bugün en çok neyde zorlandın?tanıtım yapacağım kişileri seçmekte çok zorlandım
-
Merhabalar ben de 5 kişi ile sohbet başlattım ve kahve içip bağlarımı güçlendirme sözü aldım internet üzerinden 7 kişi ile zoomdan görüşme yaptım iş anlattım daha sonra 2 kişiye takip yaptım. Bağ kurmadan ağ kurulmuyor.
-
Bugün oldukça verimli geçti. İnsanlarla iletişim kurmaya devam ettim. Davet ederken daha rahattım. Aylık kazanç planımı yaptım ve ekibimle toplantı yaparak onlara da sunum yaptım. Motivasyon aşılayan mesajlar gönderdim ve cok etkili oldu. Her gün bir önceki günden daha verimli geçiyor.
-
2. Gün
Plan yapma eğitimini izledim çok uzak gibi gelen hedeflerin planlı olduğunda hiçte zor olmadığını anladım
yıllık ve aylık hedeflerimi belirledim
Hergün 3 kişiye ulaşıp aylık hedefimi gerçekleştireceğim
sosyal medyada uzun yıllardır tanıdığım kişilerden bugün 10 kişi ile temasa geçtim 1 kişi kilo vermek istediğini söyledi
3 yeni kişi ile iletişime geçtim
2 kişiyi takip edebildim
Gelecek heycan verici teşekkürler Seçkin by🙏
-
Yeni 3 kişi ile tanıştım ve numaralarını kaydettim .
3 kişiye ürün sunumu yapıldı ve dönüş bekleniyor .
1 kişiye iş sunumu yapıldı olumsuz dönüş alındı
instagram hikayelerine cevaplar yazdım ve konuşma başlattım ve birçok sayfaya yorum bıraktım
sayılarımı artırmalıyım . part time olarak yapıyorum networkü ve sosyal medyayı ve ajandamı daha iyi kullanabilirim daha az zamanda daha verimli çalışmayı öğrenmeliyim .planlama konusunda eksiğim çok fazla böyle olunca odağım çabuk dağılıyor .
-
Bugün 7 kişiyle bağ kurdum yüz yüze, 4 kişiye ürün tanıtımı 1 kişiye şirket tanıtımı yaptım 1 kayıt, ürün satışı yok.
-
bugun 4 kişiye tanıtım yaptım ve eski arkadaşlarımdan 3 kişiye sohbet başlatmak için yazdım
yeni insanlar tanışmak için kurs müdürü ile konuştum eğitici olarak başlamak için belge hazırlama sürecine başladık ve bu sayede 4 yeni kişi ile tanışmış oldum ayrıca yeni iş girişimim başlamış oldubeni bugun en çok zorlayan plana uymak oldu ama en çok sevindiğim odağımı burada tutmamı kolaylaştıracak yeni bir girişim başlatma heyecanı ile yeni güne başlayacağım
Log in to reply.