Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 21. Gün Bildirimleri

• 21. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 3 weeks önce paylaştı.

Not: Kendine Yatırım Yap

Dün spor yaparken şunu düşündüm: “Acaba insanlar kendine yatırım yapmak için ne kadar zaman harcıyor?” Bunu sana da sormak istiyorum. Hayat koşturmacasında, başkalarını memnun etmek ya da işimizi büyütmek için uğraşırken, acaba kendimize ne kadar alan açıyoruz? Bugün bunu konuşalım. Çünkü network marketing, yalnızca bir iş modeli değil; aynı zamanda kendini keşfetme ve geliştirme yolculuğu.
    Kendine yatırım yapmak, sadece kitap okumak ya da eğitimlere katılmakla sınırlı değil. Bu, aynı zamanda kendi içsel gücünü fark etmek, potansiyelini keşfetmek ve sürekli olarak bir adım ileriye gitmek demektir. İşte tam da bu yüzden bugün bu konuyu düşünmeye zaman ayırmanı istiyorum.

Kendine Yatırım Ne Demek?

Bunu bir düşün: Kendini geliştirmek için şu ana kadar neler yaptın? Kültürel seviyeni artırmak, yeni beceriler öğrenmek, spor yapmak ya da daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek… Bunların hepsi kendine yatırım yapmak demektir. Ama belki de daha önemlisi, zihinsel ve duygusal olarak kendini nasıl hazırladığın.

Bir örnek vermek istiyorum. İlk başladığım yıllarda sürekli “Nasıl daha iyi tanıtım yapabilirim? İnsanları nasıl daha çok etkileyebilirim?” diye düşünürdüm. Ama zamanla fark ettim ki, insanlar tekniklerden çok, senin kim olduğunu ve nasıl bir enerji yaydığını önemsiyor. İşte o zaman şunu öğrendim: Eğer kendime yatırım yapmazsam, başkalarına da gerçek bir değer katamam.

Bugün senden bir adım atmanı istiyorum. Kendine şu soruları sorarak başla:

*Hangi konuda daha iyi olmak istiyorum?
    Belki iletişim becerilerin, belki zaman yönetimin, belki de özgüvenin üzerinde çalışmak istiyorsun.

*Bugün bu konuda ne yapabilirim?
    Belki uzun zamandır rafta bekleyen bir kitabı alıp okumaya başlayacaksın. Belki bir podcast dinleyeceksin ya da ilham verici bir video izleyeceksin.
    Unutma, bugün attığın her küçük adım, gelecekteki başarının temel taşlarını oluşturacak.

Bugünün Görevleri

*Bugün, kendine yatırım yaparken aynı zamanda 5-3-3 görevlerini yapmayı unutma. Ama bu kez farklı bir açıdan yaklaş.

*5 kişiyle tanış: Onlara yalnızca bir iş fırsatı değil, aynı zamanda bir değer sunmayı hedefle. Belki onlara ilham verecek bir kitap önerebilirsin ya da onlara kişisel bir hikayeni paylaşarak bağ kurabilirsin

*3 kişiye tanıtım yap: Bu kez tanıtımını yaparken, işin yalnızca finansal kısmını değil, aynı zamanda kişisel gelişim ve büyüme fırsatını da vurgula. İnsanlar, yalnızca kazanç değil, bir anlam arar.

*3 kişiye takip yap: Takip sırasında samimi bir şekilde onların gelişimlerini sormayı dene. “Bu fırsat, hayallerinle nasıl bir bağ kuruyor?” gibi bir soru, onları düşündürmek için harika bir yol olabilir.

Topluluk Paylaşımı

Bugün topluluğa kendine yaptığın bir yatırımı paylaşmayı unutma. Belki bir kitap okudun, belki bir eğitim izledin ya da bir yürüyüş yaparak zihnini açtın. Bunları paylaş ve diğer insanlara ilham ver. Çünkü unutma, burada hepimiz birbirimizden öğreniyoruz.

Son Sözüm

Kendine yaptığın her yatırım, gelecekteki seni daha güçlü bir hale getirir. Bugün bir adım at ve bu yatırımı kendine yap. Çünkü bu işte başarı, önce seninle başlar. Kim olduğunu keşfet ve bu yolculuğun tadını çıkar.
    Unutma, yarın yine buradayız ve bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Kendine inanmayı ve gelişmeye devam etmeyi sakın bırakma!

Seçkin Kalkanoğlu
  • 5 Replies
  • Özlem Balakar

Member
    23 Ocak 2025 at 01:07

seçkin bey ben çok zaman harcıyorum kişisel gelişime .Tamda dediğiniz gibi eksiklerimi farkettikçe bu istek artıyor bende.Zaten beslenmem en üst seviyede bana göre ayrıca bugün bir arınma detoksu yaptım. Herşeyin bir bütün olduğuna inanıyorum beslenme spor kişisel gelişim eğitimleri kitaplar izlediğimiz videolar vs vs. Son zamanlarda egzersizlerimi aksatmıştım onu da toparlamaya başladım .Bugün daha önce okuduğum ikna üzerine kitaplar vardı onlara tekrar başladım .

sosyal medyada aktiftim bayağ bugün tüm çalışmalarımı tamamladım . bir kişiyle görüşmemi ilerlettim ve numarasını aldım.

1 ürün sunumu yaptım olumlu olarak kapattık sipariş oluşturduk.

Bugün tam olarak neredeyse eğitim sponsor görüşmeleri ile geçti .

Bir başarı hikayesi dinledim ve beni çok etkiledi resmen beni kendime getirdi. NEDENLERİMİ HATIRLATTI BANA NEDEN BURDA OLDUĞUMU .

müşterilerimin takibini yaptım .listemden de cok uzun süre önce iş sunduğum bir arkadaşımla tekrar iletişime geçtim ve randevulaştık büyük ihtimal işi tekrar dinlemek isteyecek .onun haricinde 3 takip yaptım şimdilik olumsuz ama takibe devam .

Eğitim aldığım hocamla ortak yapacağımız atölyenin içeriklerini netleştirdik hazırlık yapacağız .

soğuk pazarda iletişim kurarken artık daha rahatım bunu belirtmek istiyorum .

• Osman Ermiş

Member
    23 Ocak 2025 at 08:06

Merhabalar

Bugün sosyal medyadan 3 kişiyle tanıştım. Tanıştığım kişilerden iki kişi iş arıyormuş bunun için onları takibe aldım.

Bugün farkettiğim şey bazı insanların birileri tarafından iş konusunda destek olmalarını anladım.

Bugün zorlandığım şey sürekliliği devam ettirmek oldu.

• Asuman Sızmaz

Member
    23 Ocak 2025 at 23:40

İyi geceler Seçkin bey bugün her zamanki gibi gruplarda paylaşım yaptım .Daha çok kişiye ulaşmaya başladım.Bugün davet ve sunumlarda tekrarlanma gerektiğini anladım . İş sunumu vardı ve 3 kişi dinledi onlar ile yarın çalışmalara devam edeceğim . 5 ten fazla kişi ile sohbet ettim 3 kişi ile ürünler hakkında sohbet ettim 3 kişi ile iş için konuştum .takip isteği artık karşı taraftan geliyor Ancak bende 3 kişiye takip istediği attım Her şey güzel gidiyor Öğreneceğiniz daha çok şey var 🙏🙏

• Şenay Şahinli

Member
    25 Ocak 2025 at 00:46

21. günden selamlar.

-Kendime yatırım yapma kararını 4 yıl önce verdim ve ciddi anlamda planlarımı gideceğim yolu belirledim.Önce içinde bulunduğum durumun profilini çıkardım.Sonrada arzuladığım durumu.İstediğim noktaya ulaşmak için hangi yetkinlikleri kazanmam gerektiğini yazdım ve bu yazdıklarımdan yapmadığım 1 şık kaldı.Ve şunu gördüm:Gerçekten “galiriniz kişidel gelişim çapınızı geçemiyor

-Bugün 1 kişiyle tanıştım

-1 kişiye takip yaptım.

-bugün zorlandığım şey,hiç farketmesem ve kendime yakıştırmasamda benimde modum düşüyor.Ve bu gibi durumlarda sağlıklı düşünemiyorum

-Bugün öğrendiğim şey,kafa yapısı oluşmamış kişiler ne olursa olsun hatalarını kabullenmiyor

• Mürüvvet

Member
    27 Ocak 2025 at 23:37

21.Günden Merhabalar 🙂

Evet bi kaç gün gecikmede oldu yazmam ama aboneliği yeniledim abonelik yokken de her gün 5-3-3 yaptım not aldım şimdi buraya tekrardan yazıyorum 🙂

✅ Bugün ben 6 kişiyle tanıştım ve onlarla güzel bir sohbet başlattım dedim ya bizim bir grubumuz var 3 kişiye ordan tanıştım yeni kişiler geldi bu gruplar iyi oluyor sosyal medya da daha fazla kişileri tanıyıp sohbet ediyorum bu güzel bi süreç oluyor. 🙂

✅ 3 kişi değil ama 2 kişiye tanıtım yaptım aslında tanıtımlarım iyi ama hayır almaya devam ediyorum herhalde eksil olup görmediğim yanlarım var genelde ürünleri tanıtırken kendi yüzümden evimde kullandığımı gösteririm 🙂 güzeldi ama bakalım geri dönüşler nasıl olucak 🙂

✅ 2 kişiye geri takip yaptım bu sefer o sorunu çözünce insanlar başka soruna yöneliyor seçkin bey ne yapsak bilemiyoruz yani aslında tek olduğum için bu sorunlarla karşılaşıyorum maalesef 🙂

✅ Zorlandığım konular var tabi ki ama yapacak bir şey yok kitap okuyarak video izleyerek çözmeye çalışıyorum 🙂 liderim olmadığı için kendim araştırıyorum sorunları çözüyorum 🙂

✅ Ben zaten her gün kendime yatırım yapıyorum ki kitap okuyorum video izliyorum muhakkak her gün 3 video izlerim not alırım hatta nerdeyse her gün sizle yaptığım danışmanlığın ses kaydını açıp motive ederim kendimi 🙂

Şimdilik benden bu kadar görüşürüz 🙂

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.