Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 26. Gün Bildirimleri

• 26. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 3 weeks önce paylaştı.

Not: Eylemlerini Görünür Kıl

Son 4 güne geldik, inanabiliyor musun? Şimdiye kadar gösterdiğin azim ve disiplin gerçekten harika. Bugün, yaptığın işleri görünür kılmak üzerine konuşmak istiyorum. Çünkü bir şeyi yapıyorsan, onun görünür olması daha fazla insana ulaşmanı sağlar.

Eylemlerini görünür kılmanın en güçlü yollarından biri, sürecini paylaşmaktır. İnsanlar hikayeleri sever. Hele ki bir yolculuk hikayesi, herkesi içine çeker. Bu yüzden bugün seni biraz daha sosyal olmaya, yaptıklarını başkalarıyla paylaşmaya teşvik ediyorum. Ama unutma, bu paylaşım “bak ben neler yapıyorum” gibi değil, “ben bu yoldayım, sen de katılmak ister misin?” tarzında olmalı.

Hikayeni Paylaş

Bugün sosyal medya hikayelerinde kendi 5-3-3 yolculuğunu paylaşmaya ne dersin? Mesela, şu şekilde olabilir:

“Bugün 5 yeni insanla tanıştım, gerçekten ilham verici sohbetler yaptım. Yeni insanlarla tanışmak bana her zaman bir şeyler katıyor.”

“3 kişiye iş modelimden bahsettim ve çok güzel geri dönüşler aldım. Onların da hayatlarında bir şeyleri değiştirme isteğini görmek beni motive etti.”

“Takip ettiğim kişilerle konuşurken onların sorularını yanıtlamak, benim de işime olan güvenimi artırıyor.”

Bu tarz paylaşımlar, insanların seni bir “insan” olarak görmelerini sağlar. Samimi, gerçek ve motive edici bir etki yaratır.

Eylemlerini Doğal Bir Şekilde Göster

Paylaşımlarında, yaptığın işi abartmadan, olduğu gibi göstermek çok önemli. Belki şöyle başlayabilirsin:

*Kahvaltı yaparken hikayende, “Bugün enerjik bir başlangıç yaptım, bakalım kimlerle tanışacağım?” diyebilirsin.

*Gün içinde bir başarıyı paylaşırken, “Bugün 3 kişiyle çok güzel bir tanıtım gerçekleştirdim. İnsanlara bir şeyler katmak gerçekten harika bir duygu” diyebilirsin.

*Günün sonunda, “Bugün hedeflerime bir adım daha yaklaştım. Her gün bu challenge beni biraz daha güçlendiriyor” şeklinde bir kapanış yapabilirsin.

Bugünün Görevler

Elbette 5-3-3 kuralımız devam ediyor. Bugün yine:

*5 kişiyle tanış: Bu kez, tanıştığın kişilere samimi bir şekilde sürecinden bahset. İnsanlar dürüstlüğe ve samimiyete değer verir.

*3 kişiye tanıtım yap: Tanıtımlarını yaparken hikayeni anlatmayı unutma. Kendi yolculuğundan bahsettiğinde, insanlar seninle daha kolay bağ kurar

*3 kişiye takip yap: Takip ettiğin kişilere, sadece bir fırsatı değil, bir hikayeyi sunduğunu hissettir. “Bu iş benim hayatımı böyle değiştirdi, senin de değiştirebileceğini düşünüyorum” demekten çekinme.

Günün sonunda, topluluğa yaptıklarını yazmayı unutma:

*Bugün kimlerle tanıştın ve neler hissettin?

*Hangi tanıtımlar seni heyecanlandırdı

*Takiplerinde en çok hangi hikaye etkili oldu?

Bugün, eylemlerini görünür kılarak sadece başkalarına değil, kendine de ilham ol. Bu yolculuk senin ve onu herkesle paylaşacak kadar özel.

Seçkin Kalkanoğlu
  • 3 Replies
  • Mürüvvet

Member
    28 Ocak 2025 at 00:32

26. Günden Merhabalar 🙂

✅ Ben bugün 6 kişiyle tanıştım aslında ama 4 kişiyle sohbet daha ileri gitti ve onlara değerli olduklarını hissettirdim çok mutlu oluyorlar onları dinleyince güzel sonuçlar oluyor aslında herkes birbirini dinlese daha güzel bi dünya olabilir 🙂

✅ 2 kişiye tanıtım yaptım 1 kişi iptal oldu. Genelde zaten tanıtımlarımda kendi hikayemden bahsediyorum şaşırıyorlar bu kadar güçlü olmama onlar benim yerimde olsaydı bu şekilde devam edemezlermiş bunlar onlarda bağımı kuvvetlendiriyor bakalım hayatta daha neler öğrenip geçicez geçicek 🙂

✅ 3 kişiyle takileştim inanın her zaman bu işi bu şekilde anlatıyorum bak ben tekstilde çalışıyordum ama bak şu an tatiller yapıyorum her şey gayet güzel geçiliyor ya düşünsene ben ameliyat masasındayken bu fırsat geldi hayatı bu denli değişti senin de değişebilir kendine bir şans ver diyorum 🙂

✅ En etkili hikayem ameliyat olurken bu sektörde evet diyip kabul etmem oldu yani o kadar zor süreçte nasıl nasıl bu fırsatı gördüğümü sordular 🙂 insan hayatı değişsin isterse her türlü her şeyi görmek ister. Gözlerini kapatan birine etrafı anlatmaya gerek yok derim ben her zaman görmek isteyen her türlü görür 🙂

Ben genelde bu işle alakalı bir çok şey paylaşıyorum ki hatta bugün Zoom toplantısını paylaştım böyle de dikkat çekiyorum 🙂

Bugünlük benden bu kadar yarın görüşürüz seçkin bey 🙂

• Özlem Balakar

Member
    28 Ocak 2025 at 00:46

26. günden selamlar.

Bugün yeni kimseyle tanışamadim sosyal medyadan yazdım ama dönüş alamadım maalesef .

Dün listemden görüştüğüm 4 kişi ile bugün tekrar görüştüm ve onlara eğitim daveti yaptım.Ve sizin yaklaşımınız ile yaklaştım benim için çok faydalı olmuştu seninle benzer bircok problemimi ben bu şekilde çözmüştüm sana da faydası olacağına inanıyorum diyerek yaklaştım aslında hep boyleyimde bugün daha fazla özendim dikkat ettim.Düşüneceklerini ve yarın bilgi vereceklerini söylediler .

Benimle devam etmek isteyen 2 müşterimlede eksik ürünlerinin siparişlerini oluşturduk .

Dün yarım kalan sunuma bugün devam edemedim kendisine ulaşamadım.

Genel olarak da ürün kullanan tüm müşterilerimin günlük takibini yaptım .

Bazı elektronik sorunlar oluşunca sosyal medya çalışmamı tam yapamadım .

Sizin takip ve başlangıç eğitimlerinizi tekrar izledim eksiklerim var hala üzerinde çalışmalıyım.

1 iş sunumum vardi yarına ertelendi .(ürünleri kullanan ve takip ettiğim müşterim kendisi )

Ve geriye dönüp foruma yazdığım herşeyi okudum zihin yapısı olarak bayağ gelişmişim bence bakış açım değişmiş.İşin mantığıni daha iyi anlamaya başladım sanırım.

Size çok teşekkür ederim 🙏

• Osman Ermiş

Member
    28 Ocak 2025 at 09:27

Merhabalar Seçkin hocam

Bugün 4 kişiye sosyal medyadan mesaj attım ama geri dönen olmadı maalesef.

Bir kişiye ürün tanıtımı yapıldı ardından kendisi ürünü kullanmak istediğini söyleyerek ürün verdim. Ürün verdiğim kişi takibe alındı.

Bugün yoğun eğitimler oldu. Çalıştığım firmanın genel distribütörler için özel eğitimi ve kendi ekibimize ayrı bir özel eğitimi vardı.

Eğitimden öğrendiklerimiz çok iyi oldu özellikle itiraz karşılama konusunda eksiklerim vardı bugünkü genel eğitimin konusuda itiraz karşılama konusu oldu. İşler biraz daha rayına oturdu diyebilirim. Öğren-yap-öğret modeliyle ilerlemeye çalışıyorum.

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.