-
28. Gün Bildirimleri
Not: Sonlara Yaklaşırken!
Bugün, 30 günlük challenge’ın sonuna doğru yaklaşırken biraz daha derin düşünmek istedim. İlk güne geri dönüp hatırlasana, o gün neler hissediyordun? Belki biraz heyecan, belki biraz endişe. Şimdi buradasın, 28. gündesin. Bu bile başlı başına bir zafer!
Sonlara yaklaştıkça bazen motivasyon kaybolur. Çünkü hedef görünmeye başlar ve zihnimiz “Tamam, yeter bu kadar” diye fısıldar. Ama işte şimdi, tam da bu noktada, en güçlü olman gereken yerdesin. Çünkü bir maratonun son metrelerinde hızlanmak, fark yaratır.
Bugün kendine şu soruları sor: Bu challenge bana şimdiye kadar ne kazandırdı? Neler öğrendim? Hangi korkularımı yendim? Ve en önemlisi, bundan sonra bu öğrendiklerimi nasıl sürdüreceğim?
Bugün 5-3-3’ü Tamamlarken: Bugün görevlerini biraz daha keyif alarak yap. Belki yeni bir şey denersin:
*Tanıştığın kişilerle daha derin bir sohbet etmeyi dene. Onların hikayelerini dinle ve kendi hikayeni paylaş.
*Tanıtım yaparken, içten bir şekilde “Bu iş beni nasıl değiştirdi” diye bir iki cümleyle anlat. Samimiyet en büyük güçtür
*Takip görüşmelerinde daha önceki konuşmalara referans ver. Bu, insanlara onları gerçekten önemsediğini hissettirir.
Topluluğa Yazmayı Unutma: Bugün neler yaşadın? Bu challenge boyunca seni en çok etkileyen şey ne oldu? Başarını ve öğrendiklerini bizimle paylaş. Çünkü topluluğumuzdaki herkesin hikayesinden öğrenecek bir şeyimiz var.
Son Sözüm:
Bugün dur ve bu yolculukta ne kadar yol aldığını fark et. Sen harika bir iş başardın ve bu yolculuğun sonunda çok daha güçlü bir sen olacaksın. Son adımları atarken hız kesme, çünkü başarı tam da buradan sonra geliyor
Yarın, yine buluşalım, bu yolculuğun son anlarını beraber tamamlayalım.
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.