Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 28. Gün Bildirimleri

• 28. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 3 weeks önce paylaştı.

Not: Sonlara Yaklaşırken!

Bugün, 30 günlük challenge’ın sonuna doğru yaklaşırken biraz daha derin düşünmek istedim. İlk güne geri dönüp hatırlasana, o gün neler hissediyordun? Belki biraz heyecan, belki biraz endişe. Şimdi buradasın, 28. gündesin. Bu bile başlı başına bir zafer!

Sonlara yaklaştıkça bazen motivasyon kaybolur. Çünkü hedef görünmeye başlar ve zihnimiz “Tamam, yeter bu kadar” diye fısıldar. Ama işte şimdi, tam da bu noktada, en güçlü olman gereken yerdesin. Çünkü bir maratonun son metrelerinde hızlanmak, fark yaratır.

Bugün kendine şu soruları sor: Bu challenge bana şimdiye kadar ne kazandırdı? Neler öğrendim? Hangi korkularımı yendim? Ve en önemlisi, bundan sonra bu öğrendiklerimi nasıl sürdüreceğim?

Bugün 5-3-3’ü Tamamlarken: Bugün görevlerini biraz daha keyif alarak yap. Belki yeni bir şey denersin:

*Tanıştığın kişilerle daha derin bir sohbet etmeyi dene. Onların hikayelerini dinle ve kendi hikayeni paylaş.

*Tanıtım yaparken, içten bir şekilde “Bu iş beni nasıl değiştirdi” diye bir iki cümleyle anlat. Samimiyet en büyük güçtür

*Takip görüşmelerinde daha önceki konuşmalara referans ver. Bu, insanlara onları gerçekten önemsediğini hissettirir.

Topluluğa Yazmayı Unutma: Bugün neler yaşadın? Bu challenge boyunca seni en çok etkileyen şey ne oldu? Başarını ve öğrendiklerini bizimle paylaş. Çünkü topluluğumuzdaki herkesin hikayesinden öğrenecek bir şeyimiz var.

Son Sözüm:

Bugün dur ve bu yolculukta ne kadar yol aldığını fark et. Sen harika bir iş başardın ve bu yolculuğun sonunda çok daha güçlü bir sen olacaksın. Son adımları atarken hız kesme, çünkü başarı tam da buradan sonra geliyor

Yarın, yine buluşalım, bu yolculuğun son anlarını beraber tamamlayalım.

Seçkin Kalkanoğlu
  • 6 Replies
  • Selma Sümer

Member
    28 Ocak 2025 at 22:10

28.Günden Merhabalar

✅ 5 kişi ile tanıştım

✅ 4 takip yaptım

✅ Sunum yok 😌

Bana çok şey katan bir 28 gün oldu…

Her ne karar 5-3-3 kuralına uygun bir çalışma yapmamış olsam da ben kendim için çok deneyim kazandım…

Teşekkür ederim Seçkin bey 💐

• Özlem Balakar

Member
    30 Ocak 2025 at 00:15

28. günden selam<div>

Bugün 4 yeni kişi ile tanıştım.

Sosyal medyadan reelsdan gelen takipçilerim ile merhabalaştım.

Dışarda özel işlerim vardı biraz zaman aldı ama o arada 2 arkadaşımi işyerinde ziyaret ettim ve sohbet ettik bende değişen şeyleri şaşkınlıkla karşıladılar ben hep olumlu konuştum ama onlar olumsuzdu genel olarak ne istediklerini bilmiyorlar.

Dün davet yaptığım 4 kişiye ve ürün sunumu yapacağım kişiye ulaşamadım yarın takip edeceğim .

Yarın için bir iş davet görüşmesi ayarladım.

Genel olarak tüm ürün kullanan müşterilerimi takip ettim . Sorularını cevapladım.

Akşam bir saat eğitime katıldım.

Hocamın yapacağı yeni proje için halletmem gerekenler bazı belgeler vardı onlarla ilgilendim.O arada kendi hayat hikayemle ilgili ufak bir çalışma yaptım sosyal medyada paylaşmak için .

Bugün hiç sunum yapmadım ama genel olarak da iyiydi .

Genel değerlendirme yapacak olursam bu challenge bana o kadar çok şey kattı ki sanırım hiç unutmayacağım belkide benim dönüm noktam olacak . İstediğim zaman neler yapacağımi gördüm düzenli yaparsam neler olabileceğini.Hep birlikte hareket etmenin gücü platformun gücü günlük rapor yazmanın etkisi zaten çoğu şeyi gösteriyor.Birseyi öğrenmek ve uygulamak arasında çok fark var ve burda uygulama yaptık yanlış veya doğru kendi eksiklerimi gördüm geliştirmem gereken yerleri en önemlisi de analiz yapmanın bu işteki önemini çok iyi anladım .

Burda olduğum ve bu challanga katıldığım için mutluyum en iyi kararlarımdan biriydi .

Desteğiniz için çok ama çok teşekkürler 🙏

</div>

• Şenay Şahinli

Member
    30 Ocak 2025 at 00:17

28. gün raporum:

-Bu challenge bana raporun gücünü ve yaptıklarımın ne kadar yeterli,ne kadar yetersiz olduğunu göz öne sermemi,kendimi görmemi ve disiplinin gücünü gösterdi.Zaten hergün ve saatimi yazarak ve planlayarak hazırlıyordum ama görüşmeleri sayıya dökme noktasında süper oldu.

-Bugün 1 kişiyle tanıştım.Fizik tedavim sırasında.Ayrıca diğer gün tanıştığım doktor hanımlada kısa ama etkili bir sohbetimiz oldu.

-3 kişiyle dostluk adımı attım ve samimi sohbetlerimiz oldu.

-2 kişiye takibim oldu.1 hayır cevabı aldım.1 kişiyle görüşme için randevulaştık.

-Bugün zorlandığım şey olmadı.

-Bugün öğrendiğim şey ise,kişiler samimiyeti seviyor.Ve bu samimiyet karşındakine karşı tamamen iyi ve içten yaklaştığında oluyor.

• Mürüvvet

Member
    30 Ocak 2025 at 02:16

28. Günden Merhabalar 🙂

✅ Bugün 6 yeni kişiyle tanıştım 3 kişi sosyal medyadan takipleştim 3 de çevremden ortak arkadaş olarak onlar sohbet ettim takipleştim ve güzel bir bağ kurdum onların hayatlarına dokunmak bir şeyler paylaşmak dinlemek çok güzel çok iyi yani başka hayatlar dinlemek onlara ortak olmak güzel hissiyat veriyor. 🙂

✅ 3 kişiyle tanıtım yaptım ve beni çevremi nasıl değiştirdiğini genelde anlatıyordum zaten tanıtımlarda bugün bunu anlatırken tekrar farkında vardım samimiyetin olduğunu ama bazıları da bundan bizene der gibi bakıyor ve ben böyle olmak istemiyorum ki diyor 🙂 ama samimiyeti güzel kurduruyorum:)

✅ 2 kişiye takip yaptım onlara düşüncelerinin ne olduğunu sordum ve bu konuda onlara yardımcı olabileceğimi anlatıyorum ama tekrar takibe aldım bu gidişle herkesi takibe alıcam geri geri 🙂

✅ Zorlandığım konu var seçkin bey tanıtımlarda şık oluyoruz evet makyaj yapıyorum ceket giyiyorum ve karşı taraftaki karşı cinsim bana genelde işimle alakalı değil başka şeylerle alakalı geliyorlar ve genelde benimle ilgilenmeye çalışıyorlar sorun ne hiç bilmiyorum gerçekten benim şık olmamı güler yüzlü olmam mı samimiyet kurmam mı bunu çözemiyorum gerçekten ben işi anlatırken onların konuyu dağıtması falan bu konuda bize bir reels çeker misiniz ?

Ben bu challenge katıldığımdan beri öğrendiğim tek şey deli gibi çalışmak kimse yoksa bile sen varsın sen sen istersen olur bugün olmazsa yarın olmazsa 1 ay sonra 1 ay sonra olmazsa 1 yıl sonra olur ama olur. Korkularımı bir kenara bıraktım artık yanımda kimse yok bir tek siz varsınız seçkin bey liderlerim yok onların desteği yok ama burası var siz varsınız network okulu var kitaplar var onlara bel bağlayamam hayallerimi yanlış yerde olsam da yerimi değiştirmem gerektiğini anladım destek beklemeye gerek yok motivasyon beklemeye gerek yok ne demiş Elon Musk çalışmak için motivasyon beklersen sen girişimci olamazsınız diye bu konudan gidiyorum bakalım neler neler bekliyor hayatta beni sen varsan her şey tamam ve kelam kelamı değiştir hayatın değişsin 🙂

Bugünlük bu kadar seçkin bey yarın görüşürüz :)👋🏻

• Osman Ermiş

Member
    30 Ocak 2025 at 10:07

Merhabalar

30 gün Challenge raporunda şimdiye kadar çok aşırı birşey yapamasam bile hangi konularda iyi hangi konularda eksik yetersiz olduğumu gösterdi. Kendimle yüzleşmemi sağladı.

Sürekliliğin, istikrarın önemli olduğunu iyice anlamaya sebep oldu. Challenge raporunun bana deneyim tecrübe kazandırdığını hissediyorum.

Bugün 2 kişiye tanıtım yapıldı.

Tanışma ve takip olmadı.

Teşekkürler… 🖐️😊☺️

• Asuman Sızmaz

Member
    30 Ocak 2025 at 20:57

İyi akşamlar hergün sayfadayım ancak gerden geliyormuş hissine kapıldım Ancak bugün sohbetlere tanışmalara devam ettim Bu çalışma bana çok şey kattı Devamlılık ve disiplin Günlük Sohbetler tamamlandı takıp ettiğim sunumlar vardı onlara dönüş yaptım Bugün 3 kişiyi takip ettim ancak çalışmalara devam yeni haftaya daha sıkı çalışarak devam edeceğim

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.