Anasayfa › Forums › 30 Gün Challenge › 3. Gün Bildirimleri
-
Bugün 6 kişi ile sohbet başlattım 2 kişiye davet gönderdim 1 kişi ile yüz yüze görüştüm yeni tanışmada ilk günden daha iyi olduğumu farkına vardım yarının daha da iyi olucağından eminim
-
Bugün 5 kişiye mesaj attım, havadan sudan sohbet başlattık. 2 si olumlu.Ürünler hakkında bilgi istedi biri. Akşam telefonda verimli bir konuşma geçirdik. Sosyal medyadan biri işim hakkında bilgi almak istediğini söyledi. Hadi hayırlısı bakalım
-
Merhaba.3 gün ödevlerimi yolda olduğum için gönderemedim özür dilerim.
1 kişiyle tanıştım.Otobüste yanımda oturuyordu.Yolculuk yaparken kahvemi merak edip sordu ve kendisi sürekli sorarak aynı zamanda kısa bir ürün sunumuda yapmış oldum.Ve bayanla telefonumuzu alarak iletişim içinde olma sözüyle ayrıldık.
1 tane kaydım var.Yola çıkmadan önce büromuzda görüştüm.
4 kişiyede kullandığı ürünleri için takip yaptım.
Cumartesi öğretim,evden çıkarken işimi yapmaya diye niyet ettiğimde mutlaka çok güzel sonuçlar alıyorum.Yani niyet çok önemli.
Zorlandığım hiçbirşey olmadı
-
Planli hareket etmek cok zor ama bi okadar da onemliymis. Disiplinli hareket etmezsen bunu ekibinden nasil beklersin ki.
Fire verdim 3.gunde plana sadik kalmadim. Eksideyim su anda.
-
ILIK listemdekiler ile iletişime geçtim en kötü versiyonumdayım daha iyi olmak için planlı çalışmalıyım
-
Merhaba, bugün biraz verimsizdi daha önce sosyal medyadan bana yazan biriyle randevulaştık yarın buluşup yüzyüze tanışacağız.
İki günlük deneyimlerinden çıkardığım sonuç konuştukça açılıyorum, inancım artıyor.
-
120 kişiye mesaj atdım. 6 kişiyle sohbet başlatdım. 1 kayıt 4 takip 6 sunumla günü kapatdım. 🤭
-
3 kişiye davet yaptım 2 yeni tanıtım yaptım ve bu 5 kişiyle sponsorum ile toplu görüşme yapacağız görüşmelerim eskisinden çok daha etkili geçiyor ve insanların odağını işime getirip faydaya odaklanabiliyorum çok mutluyum.
videolardan hergün izlediğim 4 tanesi ile güne başlıyorum tüm zihnimi yeniden programlamayı hedefliyorum.bugün zorlandığım tek şey erken uyanmak oldu gün bana yetersiz geldi çünkü 6 dan sonra devam etmiyorum davet sohbet için aile zamanı olarak seçtim
Log in to reply.