-
30. Gün Bildirimleri
Not: Son Gün, Yeni Bir Başlangıç!
Ve işte buradayız! 30 gün önce bu challenge’a başladığında ne düşünüyordun? Başarabilir miyim, yapabilir miyim diye düşündün mü? Eğer buraya kadar geldiysen, tebrikler! Çünkü sen, bu yolculuğu tamamlayan azınlığın içindesin. Kendinle gerçekten gurur duymalısın.
Bugün bir kutlama günü. Ama aynı zamanda bir değerlendirme günü. Şimdiye kadar yaptıklarını düşün, bu süreçte neler öğrendiğini ve seni nasıl dönüştürdüğünü fark et. 30 gün boyunca her gün adım adım ilerledin. Belki zorlandın, belki pes etmek istedin ama işte buradasın.Bugün Ne Yapacağız?
Bugün senden iki şey istiyorum:
1️⃣Kendini Kutla: Bu süreç boyunca gösterdiğin çaba ve kararlılık için kendine bir ödül ver. Bu bir kahve molası, sevdiğin bir kitap ya da bir gün tamamen kendine ayırmak olabilir. Ne olursa olsun, bu başarıyı kutla.
2️⃣Süreci Değerlendir: Kendine şu soruları sor:
*30 gün boyunca öğrendiğin en önemli şey neydi?
*Hangi alışkanlıkları kazandın ve bunları nasıl sürdüreceksin?
*Bundan sonra bu işte neleri farklı yapmayı planlıyorsun?
Bugün 5-3-3 kuralını belki de son kez uygulayacaksın ama bu sefer farklı bir amaçla. Bugün yaptığın her adımda, kendine ne kadar büyüdüğünü hatırlat.
Son Bir Hatırlatma
Topluluğa yazmayı unutma! Bugün şunları bizimle paylaş:
*Bu süreç boyunca seni en çok etkileyen şey neydi?
*Bu challenge sayesinde hangi alışkanlıkları kazandın?
*Bundan sonra kendinle ilgili neyi değiştireceksin?
Son olarak şunu unutma:
Bu bir son değil, yeni bir başlangıç. Artık 5-3-3 senin için bir alışkanlık haline geldi. Bu alışkanlığı sürdürebilirsen, önünde hiçbir şey duramaz.
Seninle bu 30 günü paylaşmak benim için büyük bir mutluluktu. Artık bu işte bir başka seviyedesin ve ben seni izlemeye devam edeceğim. Unutma, bu sadece bir başlangıç.
Seçkin Kalkanoğlu
Log in to reply.