Anasayfa Forums 30 Gün Challenge 30. Gün Bildirimleri

• 30. Gün Bildirimleri

Admin 2 ay, 2 weeks önce paylaştı.

Not: Son Gün, Yeni Bir Başlangıç!

Ve işte buradayız! 30 gün önce bu challenge’a başladığında ne düşünüyordun? Başarabilir miyim, yapabilir miyim diye düşündün mü? Eğer buraya kadar geldiysen, tebrikler! Çünkü sen, bu yolculuğu tamamlayan azınlığın içindesin. Kendinle gerçekten gurur duymalısın.
    Bugün bir kutlama günü. Ama aynı zamanda bir değerlendirme günü. Şimdiye kadar yaptıklarını düşün, bu süreçte neler öğrendiğini ve seni nasıl dönüştürdüğünü fark et. 30 gün boyunca her gün adım adım ilerledin. Belki zorlandın, belki pes etmek istedin ama işte buradasın.

Bugün Ne Yapacağız?

Bugün senden iki şey istiyorum:

1️⃣Kendini Kutla: Bu süreç boyunca gösterdiğin çaba ve kararlılık için kendine bir ödül ver. Bu bir kahve molası, sevdiğin bir kitap ya da bir gün tamamen kendine ayırmak olabilir. Ne olursa olsun, bu başarıyı kutla.

2️⃣Süreci Değerlendir: Kendine şu soruları sor:

*30 gün boyunca öğrendiğin en önemli şey neydi?

*Hangi alışkanlıkları kazandın ve bunları nasıl sürdüreceksin?

*Bundan sonra bu işte neleri farklı yapmayı planlıyorsun?

Bugün 5-3-3 kuralını belki de son kez uygulayacaksın ama bu sefer farklı bir amaçla. Bugün yaptığın her adımda, kendine ne kadar büyüdüğünü hatırlat.

Son Bir Hatırlatma

Topluluğa yazmayı unutma! Bugün şunları bizimle paylaş:

*Bu süreç boyunca seni en çok etkileyen şey neydi?

*Bu challenge sayesinde hangi alışkanlıkları kazandın?

*Bundan sonra kendinle ilgili neyi değiştireceksin?

Son olarak şunu unutma:

Bu bir son değil, yeni bir başlangıç. Artık 5-3-3 senin için bir alışkanlık haline geldi. Bu alışkanlığı sürdürebilirsen, önünde hiçbir şey duramaz.

Seninle bu 30 günü paylaşmak benim için büyük bir mutluluktu. Artık bu işte bir başka seviyedesin ve ben seni izlemeye devam edeceğim. Unutma, bu sadece bir başlangıç.

Seçkin Kalkanoğlu
  • 5 Replies
  • Özlem Balakar

Member
    1 Şubat 2025 at 01:47

Muhteşem bir 30 günün sonuna geldik Seçkin bey 😊 efsaneydi benim için unutulmayacak çok keyifli bir 30 gündü hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri challenga katılmaktı. Sizin günlük yönlendirmeleriniz sayesinde düzenli ve sürekli yapma yazma alışkanlığı edindim daha disiplinli olunca planlayinca ve toplulukta paylaşınca bunlarda bende çok güzel etkiler oluşturdu. Eksik veya tam doğru veya yanlış yaptığım herşeyi analiz ederek ilerlemek ve sayıları görmek neler yapılabileceğini görmek ve bunu artık alışkanlık haline getirmiş olmak harika .Aslında yazacak çok şey var ama sanırım buraya sığmaz.En basit örnek kızımın bile anne raporunu yazdın mı diye sormadan uyumamasi oldu ☺️ ister istemez sadece bizde değil çevremizde de kelebek etkisi oluştu bence .

Bugüne gelecek olursak günü harika bir iş sunumu ile kapattık yarın nasıl başlayacağımiza karar vereceğiz .

Sosyal medyadan bir ürün sunumu yaptim ama olumsuzdu .

Tüm müşterilerimin takibini gerçekleştirdim.

Bolca eğitim izledim aklıma takılanlar vardı .

Evdeydim kimseyle yüz yüzede tanışmadim.

Takip yaptığım 5 kişiden hala net bir cevap alamadım.

Akşamki tüm vaktimi aileme ayırdım 😊

Bu süreçte bize destek olduğunuz için ve böyle bir platform kurarak öncülük ettiğiniz tüm tecrübenizle bizlerle bilginizi paylaştığıniz için minnettarım🙏 durmak yok öğrettikleriniz ile devam edeceğim .

• Mürüvvet

Member
    1 Şubat 2025 at 02:03

30. Günden Merhabalar 🙂

✅ Bugün 5 kişi ile tanıştım 2 kişi mağazamıza gelen müşteriydi diğer 3 kişi de sosyal medyadandı ve tanıştıklarımın genelde nasıl bir hayat istediklerini ve bu hayattaki amaçlarının neler olduğuyla ilgili sohbet ediyoruz şuan iletişim gayet iyi 🙂 kendi hikayemi anlatıyorum ve gayet her şey güzel oluyor 🙂

✅ 3 kişiye tanıtım yaptım güzel geçti onlara genelde kendi hikayemden bahsediyorum onları dinliyorum firmayı anlatıyorum iş modelini anlatıyorum ve neler olabileceğinden bahsediyorum her şey çok iyi gidiyor 🙂

✅ 3 kişiye değil tam 4 kişiye geri takip yaptım onlara dediğiniz gibi mesajlar attım ve onlara bu konuda neler düşündüklerini soruyorum ve bi sorunun vardı ne yaptın onu hallettin mi diye soruyorum o şekilde ilerlemeler oluyor 🙂

Bu süreçte beni en çok etkileyen şey başımızda bir lider olmasa da danışmanlık alıp bi lider nasıl olunur öğreniyoruz. Hayatta hiç bir şey imkansız değil liderin yoksa sen lider olucaksın ekibin yoksa en iyi ekibi kurana kadar çalışacaksın her şey çok güzel olana kadar devam etmelisin ben bunlardan etkilendim.

Bu challenge sayesinde tanıtım alışkanlığım rakiplerim iletişimlerim çok iyi oldu ve kitapları daha çok okuyorum notlar alıyorum. Takiplerim sağlamlaştı daha iyi iletişim kurdum 🙂

Bundan sonra kendimle ilgili değiştireceğim şey şu ben lider konumunda neyi eksik gördüysem onu ben tamamlicam 🙂 ve negatifleri ben yapamıyorum demeleri bıraktım hayata şimdi sıfırdan başlıyorum artık yeni bir ben 🙂

Bize bu 30 günde yaptığınız her şey için çok teşekkür ederiz Seçkin bey iyi ki siz sizi seviyorum ve network okuluna katkıda olan herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz dilerim ki hepimizin hayalleri hayalde kalmaz 🙂

Görüşürüz challenge ekibi 🙂

• Şenay Şahinli

Member
    1 Şubat 2025 at 09:47

30. gün raporum

-Bugün hastanede 2 kişiyle tanıştım.Birisiyle hoş muhabbetli sıcak bir sohbetimiz oldu.İletişimde kalacağız

-3 kişi büromuza geldi,ürünler ve rahatsızlıkları hakkında bilgi aldı.1 tanesi giriş yaparak sipariş verdi.Diğerleri almak istediklerini belirterek takibim devam ediyor

-Kullanıcım olan 1 kişinin program takibini yaptım

-Bugün zorlandığım birşey olmadı.

-Bugün öğrendiğim şey ise,hiç beklemediğim kişiler aslında markanızı tanıyor.

Çok değerli Seçkin Bey,30 günlük challengela bize büyük farkındalık yaşatarak raporun önemini tekrar hatırlattığınız için,hergün maillerinizle beni bana özel hissettirdiğiniz için,network okulunu kurduğunuz için,güleryüzünüz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim.

Challenge nin bana öğrettiği yada hatırlattığı en büyük kazanım,yaptığım çalışmaları sayıya dökerek gün sonunda raporlamadıktan sonra kendimin farkına varamamak,neyi nasıl yaptığını bilemeden sapla samanı karıştırmamaya dikkat etmem gerektiği oldu.

Challenge den sonra devam edeceğim şey ise,hergün raporlarımı vermeye devam etmek.Şirketimin eğitim programından survivor bayi takip formunu indirdim ve çıkardım.Sizinle birlikte aynı zamanda onuda doldurdum.Bundan sonrada dolduracağım.

Challenge den öncede çok planlı ve disiplinli çalışıyordum.Ama yaptıklarımı raporlamak hiç aklıma gelmedi.Challenge nin bana öğrettği en güzel öğreti oldu.Artık raporuda hayatıma alarak daha realist ilerliycem.

Katılan arkadaşlar size de iyi dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum.Hergün sizlerinde raporlarını okuyarak çalışmalarımda bana fikren yardımcı olduğunuz için sizede teşekkür ederim.Herşey gönlünüzce olsun.

Muhabbetle kalın

• Osman Ermiş

Member
    1 Şubat 2025 at 10:53

Herkese merhabalar

30.günün sonuna geldik buraya kadar gelmek beni çok mutlu etti.

Akıma her ne kadar tam olarak uyamasamda her gün bu topluluğa gelip bir şeyler yazmak benim için büyük bir başarı kendimden biliyorum normalde çok çabuk pes eden biriydim.

Ama ilginç bir şekilde 30 gün boyunca bunları yaptım ve işin en güzel tarafı eksik olduğum konular yapılıpta yapılmaması gerekenler, yapılmayıp yapılması gerekenler, doğru bildiğimiz yanlışlar, yanlış bildiğimiz doğruları bu sefer daha iyi anladım. Bunları göz önünde bulundurarak daha sağlıklı bir yol izlememe sebep oldu challenge.

Challenge olayını bir kendini sirkeleme kendini keşfetme potansiyelini ortaya çıkarmak olarak görüyorum.

Bugün üç kişiye sunum için davet yapıldı.

Teşekkürler her şey için Seçkin bey emekleriniz ve bilgileriniz için çok sağolun… 😊☺️😊

• Asuman Sızmaz

Member
    2 Şubat 2025 at 20:47

İyi akşamlar dün yazmam gerekiyordu Bahanem yok ancak değişik şeyler oldu.30 gün bana düzenli çalışmadığımı öğretti.Ancak kendini kutladım. Zorlukları aşmak için ne olursa olsun devam etmeyi öğrendim .Bu akşam eğitimleri tekrar gözeden geçireceğim .Aylık olarak devam ediyorum nasıl bir yol izleyeceğiz onu da yazarsanız sevinirim .5-3-3 yapıldı Dün sunumdan çok kişilerin başladıkları programlarıntalipöettim ancak yarın yeni kişilere sunum ve tanıtım yapamaya devam edeceğim Emekleriniz için teşekkürler Seçkin her şey çok güzle olacak⭐️⭐️⭐️

Log in to reply.

Seni Türkiye'nin İlk ve Tek

Network Marketing Topluluğu'na

Bekliyoruz :)

Telefon numaranız tamamen gizli kalır.