Anasayfa › Forums › 30 Gün Challenge › 4. Gün Bildirimleri
-
Merhabalar 🥰
4.gun 50 kişiyle yüz yüze konuştum bağ kurmaya çalıştım merak uyandırdı bir sonrakine sunum yapmayı planlıyorum
-
3 kişiyle whatshap yoluyla tanıştım
Tanıtım ve takip yapılmadı
Bugün liste taraması yaparken bu olur bu olmaz diye bu tarz önyargılara girilmemesi gerektiğini öğrendim. İyi akşamlar
-
170 mesaj atdım. 4 kişiyle sohbet başlatdım. 3 sunum və 7 takip yapdım. İyi ki katıldım bura😍
-
4.günden iyi geceler,
4 kişiyle tanıştım, sahada .
Tanıtım yapmadım, bir kişiye takip yaptım, takibe devam gerekiyor.
Bir randevu gerçekleştirdim yüz yüze tanışma ve ilişki ilerlettik, farklı bir network marketing e dahilmiş.
Sohbette karşı tarafa bilgi vermek değil soru sorarak bilgi almanın önemli olduğunu öğrendim.
Yarın görüşmek üzere.
-
4. günde ben listemdeki ılık ilişkileri ilerletme olarak gidiyorum bir iki hesaba yorum yaptım henüz davet veya tanıtım yapamadım
ben network te çalıştığımı düşünüyormuşum olmak istediğim yeri hayal etmekten kendimi orda sanıyormuşum bunu öğrendim ben biraz daha videoların için de kayboldum yani izliyorum çünkü davette çok eksiğim olduğunu fark ettim yavaşım biliyorum ama tutkum ve isteğim hala devam ediyor yola çıkmaya hazır gibiyim farkı fark ettirdiğiniz için teşekkür ederim.
-
Her güne zoom dan 2,3 görüşme ayarladım.Daha önce iş anlattığımız insanlara selam verdim. Beş yeni kişi ile tanışmanın en az birtanesi ile uzun sohbet başlata bilmeyi başardım.
Bir sonra ki gün kimi arayacağım planlıyorum hergun eksikliklerimi fark ediyorum bu benin için çok önemli bir noktaydi
-
şirketimin genel tanıtım toplantısı olduğu için önceden görüştüğüm kişilere bu seminer konusunda bilgilendirdim ve bunu davet yöntemleri ile yaptım ve zaten iş ile ilgilenen kişiler olduğu için oldukça faydalı oldu. bugün tanıtım yapmadım.
sosyal medyadan 4 kişiye iltifat ederek sohbet başlattım çok ilerlemedi ama devam edeceğim eski arkadaşlarımdan 3 tanesine yazarak yeniden bağlantı kurmak için yazdım.bugun beni zorlayan tek şey ev işlerimi ihmal etmek oldu
Log in to reply.