Anasayfa › Forums › 30 Gün Challenge › 6. Gün Bildirimleri
-
6.gunden merhaba
Bugün 4 kişiye tanıtım yaptım bu işi bırakmadığınızda insanlar vazgeçmediğinizi gördükerinde tavsiye istiyorlar
bugün öyle oldu ben aramadım insanlar beni buldu
Seçkin Hocam yazdıklarınızı hergün tekrar ediyorum
Bir kişiyede tavsiye ederek parekende ürün satışı gerçeklestirdim
Bugün öğrendiğim gerçekten inandiginda yol açılıyor kendiniz olmanız yeterli
Eksikliğim biraz fazla konuşmam net olmam gerek az konuşmamam gerek biliyorum enerji ve heyecanla fazla konuşuyorum onu farkettim teşekkürler
-
Merhabalar, bugün 6. günüm ve 3’ü yüz yüze tanışma, bir eski yol arkadaşımla görüşme gerçekleştirdim, üründen bahsettim ilgisini çekti sipariş yok, takibe devam.
2 durağan üye takibi yapıldı .
Bugünlük bu kadar.
-
✅ 3 tanıtım
✅ 2 takip
✅ 3 sohbet başlatdım instagramda paylaşımlar üzərindən
✅ 1 kayıt
✅ zorlandığım konu internet problemi. Rusiyadan katıldım burada internet berbat.
-
6. gün raporum:
-2 yeni kişiyle tanıştım.Şehir dışında yaptığım esnaf ziyaretinde tanıştım.Kişi yaptığım işi sordu ve rahatsızlıklarından bahsetti.İlk etapta tam bir sunum olmadı ama bilgi sahibi olduğu için telefonumu aldı ve iletişimde kalacağı sözünü verdi.
-2 kişiyle dostluk adımı attım ve genel bilgilendirme yaptım.
-2 kişiye takip yaptım.
-Zorlandığım hiçbir konu olmadı.
-Öğrendiğim şey:Kişiler bir çözüm arayışında ve ihtiyaçları var
-
Bugün zoom dan tanıtım ayarladım bir kişi ile tanışan bildim kendi listemden birkaç kişi öle görüşmeler yaptim. Kararlılıkla devam
-
bugun 3 sosyal medyadan tanıştığım kişiyle tanıtım yapabildim ancak onun dışında aktif olamadım.
ekip içi eğitim sunum e slaytları hazırlıyoruz özellikle ekiplerimize doğru başlangıç ve hedef belirleme yapmadığımızı farkettik o nedenle harekete geçtik
-
✅3 kişi ile tanıştım
✅ 15 takip yaptım
✅ Sabah ve akşam olmak üzere 2 sunum
-
eylemde olmadığım için yazmak istemedım
o tanışma 0 davet 0 kayıt eyleme geçmek için neyin tam olması gerekiyor bilmiyorum 🙁
Log in to reply.