Anasayfa › Forums › 30 Gün Challenge › 7. Gün Bildirimleri
-
Bir haftalık ANALİZ yapılmıştır
✅ 53 kişi ile sosyal medyadan veya yüz yüze tanışma sohbet başlattım.
✅ 30 Takip yaptım
✅ 12 davet yaptım
✅ 7 Sunumu yaptım
✅ Kendi referansım olan kayıt olmadı🤔
👉Sohbet başlatmak ta,takipte bir sorun yok…<div>
👉Davet ,Sunumu sunum kayıt almayı etkilemiştir 🤔
👉Daha çok odaklanma HAYAL & HEDEF ve PLANLANIMA sadık kalamak, yeniden eğitimlerini gözden geçirme kararı aldım…
👉Topluluk grubunda bulunan davet eğitimlerini dinlemek ve davet için özel çalışmalar yapmaya karar verdim 👌
<div>
</div></div>
-
bugün ile birlikte toplamda 25 davet 17 Tanıtım yaptım 2 kayıt açtım ve markayı tanımak isteyen kişilerin indirimli ürün almalarına yardımcı oldum. eski arkadaşlarımdan 7 kişiyle yeniden görüşmeye iletişim halinde olmaya başladık ve sosyal medya üzerinden de sohbetleri devam ettirmeye başladım bu benim için büyük gelişme. 8 yeni kişi ile tanıştım onlarla daha fazla karşılaşmak için günlük dışarı çıkma rutini oluşturuyorum.
burada izlediğim videolardan birçok şey öğrendim ve eksik yanlarımı not ettim. Sponsorlarımla daha fazla iletişim haline geçtim ve benim yöneteceğim bir çok yeni sunum hazırlamaya başladık. Ekibin eğitimcisi olmanın keyfini ve gururunu yaşıyorum.Ancak bu haftanın bana en zor gelen durumu takip konusunda ve insanları yeniden arama konusunda ki yetersizliğim oldu. Gerçekten takip yapamıyorum çünkü yeniden arayamıyorum inanılmaz bir sınırım varmış bu konuda bunun üzerine çalışacağım.
kendimi analiz etme ve videoları izledikçe kelimelerimin cümlelerimin pratikleşmesi düzenlenmesi ve bilincimin değişmesi de en verimli durum oldu yeniden çok teşekkür ederim. -
bugün 10 urun tanıtımı için davet yaptım malesef sadece 2 olur cevabı aldım buda bana neden eyleme geçediğimi hatırlattı cünkü hayrı cevabı almama konfor alanında takılmak cevaplara üzülmekten daha iyi geliyor ama biliyorduk zaten 10 davet 8 hayırdır diye iyimi kötümü sonuç çıkarımı yapmadan yapabildiğim kadar yola devam
Log in to reply.